מה זה?
K keep smiling New member 6/3/06 #23 דבר כזה,../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif שהאנשים פה בפורום רוצחים לי לאט-לאט.
E Envious New member 6/3/06 #25 חחח .. קיפע מה את משחקת אותה ?! כולם יודעים מה עשינו שם בפינה החשוכה הזאת ! היא אולי קטנה אבל אנחנו לא שמנות T.T
חחח .. קיפע מה את משחקת אותה ?! כולם יודעים מה עשינו שם בפינה החשוכה הזאת ! היא אולי קטנה אבל אנחנו לא שמנות T.T
F Fay Wood New member 7/3/06 #26 XDDDDD ../images/Emo168.gif הו, הימים שבהם עוד איכשהו הייתה בי טיפת תמימות~ *נוסטלגיה*
E Envious New member 7/3/06 #28 וואי נזכרתי עכשיו בשיחה הראשונה שלנו בצ'אט אינויאשה XDD ששאלת איך לסביות עושות סקס .. י.י
F Fay Wood New member 7/3/06 #31 אמפגג XDDDDDD ../images/Emo168.gif *נוסטלגיות* בעצם, אלה היו אתם שדיברתם על זה, ואני כל הזמן אמרתי שאני קטנה מידי בשביל זה XDD
אמפגג XDDDDDD ../images/Emo168.gif *נוסטלגיות* בעצם, אלה היו אתם שדיברתם על זה, ואני כל הזמן אמרתי שאני קטנה מידי בשביל זה XDD
F Fay Wood New member 8/3/06 #33 הוו כעע *.*~ XD ../images/Emo168.gif הימים שבהם פורום אינויאשה עוד היה..נסבל~ ;.; זה נראה כלכך רחוק.. x.x ;;
הוו כעע *.*~ XD ../images/Emo168.gif הימים שבהם פורום אינויאשה עוד היה..נסבל~ ;.; זה נראה כלכך רחוק.. x.x ;;
F Fay Wood New member 7/3/06 #27 הלו, את השיניים אני לא חולקת../images/Emo168.gif -עם אףאחד!!!111 XDDDDD הומ. אנימהקון, פינה חשוכה, מאחורי הביניין השני משמאל. (נו, זה מאחורי כל העצים). אתשם? D<
הלו, את השיניים אני לא חולקת../images/Emo168.gif -עם אףאחד!!!111 XDDDDD הומ. אנימהקון, פינה חשוכה, מאחורי הביניין השני משמאל. (נו, זה מאחורי כל העצים). אתשם? D<
F Fay Wood New member 6/3/06 #16 אמגגג~ מוכשרת *.* ../images/Emo168.gif זה כלכך יפה~ *-* הדבר היחיד שאני אי פעם הצלחתי לעשות בפימו זה חרוזים, וגם זה בקושי ._.
אמגגג~ מוכשרת *.* ../images/Emo168.gif זה כלכך יפה~ *-* הדבר היחיד שאני אי פעם הצלחתי לעשות בפימו זה חרוזים, וגם זה בקושי ._.
C cRitiCaL KitTy New member 7/3/06 #30 פימוווו../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif פימו זה כיף ודברים מגניבים! מעניין באמת איפה הפימו שלי...
פימוווו../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif פימו זה כיף ודברים מגניבים! מעניין באמת איפה הפימו שלי...