פינה חדשה בפורום

אשכר ש

New member
פינה חדשה בפורום ../images/Emo62.gif

בימי ראשון, אחת לשבועיים, תענה מיילדת בית על שאלות הגולשים בצורה מרוכזת. מטרה אחת של הפינה, היא לשאול שאלות בהן רוצים דעה מקצועית בנוסף לדעת חברות הפורום בכל הקשור בנושא לידות הבית. עוד מטרה של הפינה, היא להכיר מיילדות בית שונות ולשם כך אני זקוקה לעזרתכן. שאלו את המיילדת שלכן אם תהיה מעוניינת להציג את עצמה בפנינו ולענות על שאלות הגולשות (מנסיון, כשאני פונה אליהן, זה לא כ"כ הולך). הפינה יכולה להיות מנוהלת ע"י כמה מיילדות שונות, אך אם לא תהיה הענות של מיילדות אחרות, מיכל בונשטיין תענה על השאלות באופן קבוע. מיילדות שמעוניינות להשתתף בפינה, מוזמנות ליצור עמי קשר במסרים בכדי לתאם תאריך. הפינה תחל ביום א' הקרוב- 19/3. שירשור שאלות יפתח בבוקר ומיכל תענה על השאלות במהלך היום (במידה ותהיה בלידה אז בהזדמנות הראשונה שתתאפשר). מקווה שנפיק הרבה תועלת, יום טוב לכולן אשכר

mise

New member
שאלה -

יש אפשרות לפתוח את השרשור במוצ"ש לאלו שהבקרים שלהם לעתים עמוסים וייתכן שלא יספיקו לשאול?

הלואי ויכולתי לעזור ../images/Emo3.gif

המיילדת שלי הנהדרת והמקסימה והמנוסה, לא קוראת עברית
וגם לא נמצאת בארץ. מצד שני, אם אי פעם תרצי לעשות פינה בנושא הנקה, אני מתייצבת (אם כי נראה לי שכמעט כל המשתתפות פה מנוסות ומיודעות במה שצריך, ובנוסף יש כמובן פורום הנקה ופורום ייעוץ הנקה).

צימעס

New member
דווקא יכול להיות מאוד מענין

לשמוע על גישה של מישהו אחר לגמרי. תוכלי לתרגם לה את השאלות בע"פ, היא תענה באנגלית ותתורגם.

mise

New member
צימעס! איזה רעיון יצירתי ומגניב!!

זה אפשרי, רוני?

I would have to ask her, of course

I would love to be here and translate, but she has a very busy practice so it's up to her
My next appointment with her is on March 30, and I will ask her if it is possible for her.​

swann

New member
גמני יכולה לשאול את שלי-שימו לב../images/Emo70.gif*

אם אתן מעוניינות, אהיה אצלה ב 27 לחודש לביקורת האחרונה של 6שבועות ואז לא אראה אותה יותר. למרות שיש לי את האימייל שלה, אבל אם תרצו לרכז שאלות עד התאריך הזה - אוכל לקחת אליה (ולתרגם לה) ולבקש את שיתוף הפעולה שלה.

mise

New member
בונ'ה! יש לי רעיון!

אולי נעשה שרשור על לידה ללא מיילדת ומנטי תתרום מנסיונה, גם לשאלות וגם באופן כללי?

Manty

New member
למה רק אני../images/Emo35.gif

שרה ומיכל יכולות לתרום בדיוק אם לא יותר ממני..
אני אשמח לשוחח על לידה ללא מיילדת, אך מזווית מאד אישית - כי אין מקצוענות בזה.

שָׂרָה

New member
אשמח להשתתף

אבל בכל מקרה למנטי יש יותר 'ניסיון' ממני כי היא כבר ילדה פעמיים, ומיכל תלד על בטוח לפני..

למעלה