פינה חדשה בפורום

Michal7

New member
כמו שכבר עניתי במסר

אשתתף בכיף, אך רוב הסיכויים שזה לא יהיה חי, שכן ייקח לי זמן לענות: אני כבר כבדה בתוך התשיעי עם כל הכאבים והאי נוחות כמו גם מטופלת בנתח שלי בחיים (טוב באנגלית זה נשמע טוב יותר LOT IN LIFE).

debby12

New member
מנהל
אחלה - ועוד רעיון

שכל פעם ביום לפני שנפתחת הפינה תפרסמי לגביה "הזמנה" בפורום "הריון ולידה" הכללי - כדי שנשים שזה מעניין אותן תוכלנה לבוא להשתתף כעיקרון אפשר גם בפורום "הריון אחרי טיפולים" אבל מנסיוני כולן שם כל כך לחוצות+מתות על רופאים שזה נראה לי בזבוז זמן (תחטפי שם בעיקר נאצות מכל מיני כאלה שבטוחות שלידת בית מסכנת חיים) כמו כן הייתי נמנעת מלהזמין לזה בפורום "הריון לאחר אובדן" כי זה נראה לי לא רגיש.

אשכר ש

New member
ברור, ברור ../images/Emo13.gif

אני מתכננת לפרסם את זה בהריון ולידה (110) ובאתר באופן טבעי. תודה על העצה!

כדאי גם ב"לקראת הריון"

נכון שיש שם הרבה בנות בטיפולי פוריות, אבל גם הרבה כאלה שרק התחילו ללכת על הריון ונפתחות לידע כללי בנושא, וזה בדיוק קהל היעד שלך - את רוצה שהן יגיעו לכאן לפני שהן קוראות את הזוועתולוגיה של ד"ר בר (הספר הכי יסודי בענייני הריון, הספר הכי שטחי ודיסאינפורמטיבי בנושא לידה).

debby12

New member
מנהל
אוי ד"ר בר - זוועתולוגיה שוביניסטית

הזכרת לי ספר שניסיתי לשכוח
. הספר מתייחס לקוראת שוב ושוב בפנייה "חביבתי" ומלא אמירות מעצבנות (וזה עוד לפני שדיברנו על הגישה הרפואית...) מה שהכי מפתיע אותי זה שטלי רוזין כתבה את זה איתו - ואם אני לא טועה היא כתבה ספר שלם על פמיניזם. איך היא נתנה לכזה דבר לרדת לדפוס עם השם שלה עליו? לא ברור לי.

mise

New member
חה! נשמע ספר איום ונורא.

הוא פופולרי בקרב נשים בהריון? אף פעם לא שמעתי עליו.

ס ו ל ה

New member
אתן צריכות לקרא שם את ההתיחסות

ללידות בית מחפיר! משהו בסגנון " גם אם את רוצה ללדת אחרת וזה אפשרי... תעשי לעצמך טובה גדולה ואל תעיזי ללדת בבית ולהיות חסרת אחריות...."

nitsanem

New member
זה ספר נוראי...

כולו על דרך השלילה. מסה ארוכה על כל מה שיכול להשתבש לאורך כל הדרך, אילו מחלות איומות יכולות להיות לך ולעובר, אילו מאות בדיקות אזוטריות ו(סלחי לי) אדיוטיות את צריכה לעשות וכך הלאה. אני קוראת לו "ספר ההפחדות" ולא פתחתי אותו יותר אחרי הפעם הראשונה. מטבע הדברים, לא פלא שבישראל הוא מאד פופולרי.

למעלה