פינה חדשה בפורום!

Funky Giraffe

New member
פינה חדשה בפורום!

כל אחד ימליץ על השירים שהוא שמע ואהב ורצה להמליץ השבוע שחלף, של השבט ולא של השבט. השבט: גוביינא אוז אבאל'ה תגביר (שניהם) ברזלים ושאר האלבום כמובן! לא של השבט- הדג נחש - קליפורניה הדג נחש - מביט (איזה גנוב) Black eyed peas - Weekends Naughty by nature - Hip hop hooray Coolooloosh - Fight Rebel sun Kool & and the gang ft. jamiroquai - Hollywood swinging סגול59 - אז במצב הנוכחי

dan the man

New member
שלי:

השבט: ז'אן קלוד תן לזמן לנצח נווה מדבר (די ג'יי עידן ) ב' הורה 2001 (נחשב
) לא של השבט: Overcome-Live איזבו ושוטי הנבואה-הוא Big City Life-Mattafix say my name-Eminem

Butza

New member
נו שיהיה.

שבט: דובדבן, הדברים הנכונים, ו..נשאר אותו דבר. לא של השבט: איה קורן- קיץ.

Butza

New member
נגנבתם?

כפרעליכם, מה לי ולמיקסטייפ?
השיר הזה לא משום מקיסטייפ או משו כזה. הוא מהרדיו.

Butza

New member
זה לא-

ראפ\היפהופ\פאנק\אראנבי\וואטאבר. וגם אם נורא הייתי רוצה, השיר לא על המחשב

Butza

New member
מה נהיה!? ../images/Emo12.gif

אני לא מדברת על שיר של השבט בכלל... מה

JamicaniT

New member
יש לשבט שיר שנקרא ש'.

[זה שבדיסק]. שיר שנקרא ב', ושיר שנקרא ט'. [יענו שבט, סטגדיש P:]. <תקנו אותי אם אני טועה>

ולקשי ההבנה

את "ב'" אפשר למצוא במיקסטייפ של המקלט (כולה 30 שקל - תענוג לאוזניים) (אני אומר את זה בעיקר כי אני מופיע שם פעמיים...) וגם אפשר למצוא אותו בסאמפלר שהשבט חילקו לאלבום קצת לפני הקיץ (עוד כשהם תכננו לקרוא לו "חם פה"). את "ט'" (המגניב לאללה והעל הכיף כיפאק) אפשר למצוא במיקסטייפ "סחוטרי" של אורי שוחט ודי ג'יי אלארם. רצועה לאחר מכן אפשר לשמוע את סאבלימינל שוחט את אותו הביט ממש. עכשיו מישהו יכול להסביר לי מה הקטע של שלושת השירים האלה? יש ביניהם משהו מקשר?

M T A

New member
תראה חסיד

אתה שחור איזה קטע בטח לא ראית את עצמך ככה שנים אחרי האדום והכחול הנוכחי פשש איזה כבוד

Butza

New member
אההההההההההה!!!!!!

עכשיו הבנתי מה רצית!!! תלמד לשרשר בנאדם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

יאללה בא לי

שבט- הזמן עוצר דובדבן נווה מדבר לא של השבט- הדג נחש - קליפורניה Papa Roach - blood Papa Roach - sometimes עזבו אתכם! כל הדיסק הזה שלהם אחד הטובים! Stereophonics - Rainbows And Pots Of Gold -אני סתם חולה על השיר הזה טוב זהו, אין לי כוח

למעלה