פינה חדשה בפורום!

h e n y

New member
ממממ

עדיין לא קניתי את האלבום אז של השבט: ז'אן קלוד{מדהיים!} השבט לא של השבט:{לא יודעת אם תאהבו את הטעם שלי} - "האיש ההוא" של יהודית רביץ{בדר"כ לא שומעת שירים שלה אבל זה נקלט לי חזק} - "לרוץ מהר" של יהלי סובול ומלאני פרס -"להתחיל להמשיך" של רונית שחר

MC SammY

New member
I'm Not an EMO

של השבט: דובדבן ז'אן קלוד לא של השבט: Matchbook romance- Monsters My chemical romance- It's not a fashion statement it's a death wish Jimmy eat world- Pain All american rejects- Paper heart All Amarican rejects- Stab my back

Rapid נאור

New member
דווקא השיר היחידי שנורמלי

של מטאצ'בוק רומנס זה יור סטוריז, מיי אליביז שהוא גם לא כזה מדהים לא להקה מי יודע מה.. אבל לענייננו שירים של השבט: הבית של טונה מקדושה במישהו דיבר טונה מקיץ על החוף והקטע של אדם וגיורא (זה שמתחיל בבית של גיורא "אני נכנס *טוטו* על הרעש לא עוצר כמו בקרקס *טוטו* בכישוף את הביט יוצר...." לא השבט: Yes - Roundabout Rush - Dreamline 10cc - Art for Art's Sake והשיר של הבוקר שלי בתקופה האחרונה Jethro Tull - Thick As A Brick

MC SammY

New member
לא מכירה אותם כ"כ

שלשום שמעתי את השיר והתאהבתי, שיר מדהים לדעתי...

SLAP

New member
תגידו לי..

מה לכם ולכל הלהקות אימו-"אני בחור רגיש שלא סגור עדיין על המיניות שלו"-קור האלה? זה זבל עופות של אמריקאים אהבלים. (הכל ברוח טובה, כן? תשמעו מה בא לכם
)

Rapid נאור

New member
כל כך טועה..

ולא יפה מצידך להכליל... יש המון להקות אימו-קור (סגנון מוזיקה שאני נורא מחבב ד"א ואני סגור על המיניות שלי...) שעושות מוזיקה מדהימה, גם מבחינה לירית. לדוגמא swift - dr. shaw שיר מדהים שלא קשור בכלל לרגישות emery - to whom it may concern glassjaw - לא ממש משנה איזה שיר. Thursday - For The Workforce, Drowning ויש עוד ועוד ועוד. אבל כמו שאמרת, אני אשמע מה שבא לי

SLAP

New member
אחי זה היה בצחוק:)

מכיר הרבה הרכבים מהסצינה הזאת:)

Funky Giraffe

New member
../images/Emo6.gif

דניל'ה תנמיך אני רוצה שאבא'שך יביא ילדים, יביא ילדים לשיעור בס כמובן, כן?

SLAP

New member
יפה? סקסי? ילדים? להנמיך ת'באס???

כל זה לא קשור אליי. בטח דיברתם על אדם

SLAP

New member
../images/Emo189.gif

חחח ועכשיו לנושא המקורי.. שירים של השבט.. טוב אני לא כזה אובייקטיבי בתור אחד שמנגן את זה כבר שנה שלמה..חח לא של השבט: Bela Fleck&the Flecktones-Ballad Of Jed Clampett Tribal Tech-Susie's Dingsbums Third World Love-Avanim Mr.Bungle-Dead Goon

איזה באסה לקום בבוקר ../images/Emo7.gif

של השבט: דובדבן ברזלים אוז סוף עונה נשאר אותו דבר נו בומבקלאט
כל האלבום לא של השבט: מרסדס בנד- את ואני lauryn hill - Sweetest Thing -Mahogany Mix Morgan Heritage - Dont haffi dread morgan heritage - inna dem thing deh t.o.k - footprints Gyptian - Serious Times Matisyahu - King Without A Crown Mr Vagas - She's A Ho מוקי - שיר מלחמה זבל - פרח אמ... זה מה שעלה לי עכשיו לראש

Scratch One

New member
איזה באסה לקום בבוקר!!!

השבט: טריק עם הלשון (מפליא אותי שאף אחד לא דיבר על זה!) סוף עונה דובדבן הדברים הנכונים לא של השבט: K-OS - Crucial pigeon john - nothing without you john legend - she dont have to know rehab - Drinkin' Problem עכשיו צריך לצאת...(דאמט!)

למעלה