hrpbiiapnrpeltework
Well-known member
לא רק אותם. פעם, בדיוק איבדתי את הבתולים לא הרבה זמן קודם לכן, אז עוד התלהבתי יחסית, ונסעתי פעם אחת בשביל סקס מרחק שבמצב רגיל לא נוסעים אותו אפילו לא בשביל סקס-עד נתניה. מרחק של 55 קילומטר מהבית שלי, בלוד. 110 קילומטר בסה"כ כולל החזור. רק המוניות זה היה משהו מטורף. נדמה לי זה היה 300 שקל בהלוך ו-350 בחזור. וזה עוד לא כולל את החומר סיכה, ואתם הרי מכירים אותי, חייב את הכי טוב של הכי טוב, מבוסס סיליקון של דורקס, 150 שקל לבקבוק של 250 מיליליטר (רבע ליטר)פינוי בינוי דופק את בעלי הדירות הקיימים
כשהייתי אצלה יצא לי כזה להגיד לה "את גרה רחוק וזה", כאילו בכל זאת, נתניה וזה, זה רחוק מתל-אביב וראשון לציון וכל המקומות החשובים והמעניינים והכול, ואז היא פשוט סיפרה לי שהיא גרה שם זמנית, כי הבית האמיתי שלה בפינוי-בינוי, והוא בהרצליה. מרחק של 35 קילומטר מהבית שלי. כלומר 20 קילומטר פחות לכל כיוון ו-40 קילומטר בסה"כ. המוניות יכלו לעלות לי 200 שקל פחות, והיה לוקח פחות זמן להגיע לשם ולחזור משם.
אבל הפינוי-בינוי דרך אגב עוד לא סיים לדפוק אותי. לא כל-כך נעים להגיד, ולמרות שעוד זה לא כל-כך ידוע, אני אדם חכם ורב-כישרונות שעתיד להפוך לדמות היסטורית חשובה, ואני משער לעצמי שהדופלקס שלי יהיה מוזיאון יום אחד. גם פתחתי על כך שרשור.
אני לא זוכר אם זאת הייתה כוכבית או משה, אבל בעיקרון הוסבר לי שעד שאני אהיה מישהו ומשהו בכזה סדר גודל שרק בגלל זה לא יהרסו את הדירה שלי והבניין שלי, כבר ממזמן יהרסו אותם בשביל לעשות פינוי-בינוי ולבנות חדש. לא התייחסתי ברצינות כי הבניין שלי צעיר יחסית, נבנה בשנות התשעים המאוחרות, אבל בסוף ויום אחד שמעתי שבאמת יש דיבורים על לעשות פינוי-בינוי לבניין שלי ובינתיים שום דבר לא זז בקטע הזה, אבל מדאיג שזה בכלל דבר שחושבים עליו. כי כאילו, ברגע שהורסים את הבניין שלי, הנה הלך הבית שלי, שאמור להיות מוזיאון יום אחד. אז עכשיו ובעיקר אני נמצא במירוץ להתעשר הכי הרבה שאפשר והכי מהר שאפשר בשביל לקנות מספיק דירות בבניין שלי בשביל שיתנו לי מספיק זכויות הצבעה כדי שאוכל לעצור את התוכנית
כנראה אפתח על כך שרשור בהמשך...