בטח
אני מזהיב בשמן זית בצל ושום ועשבי תיבול טריים מהגינה, הכל קצוץ דק.
מוסיף קינואה, מערבב ומוסיף מים עד כיסוי (לא ממש מודד כוסות). מוסיף תיבול (מלח, פלפל, כורכום ואגוז מוסקט) וגזר מגורר, לפעמים גם עגבניה מרוסקת/קצוצה ומבשל (גם קישואים חתוכים לקוביות קטנות הולך מצויין). זה ייקח בערך 15-20 דקות.
הקינואה מוכנה כשיוצא מעין זנב לבן קטן מכל אחד מהגרגרים. זה לא שצריך לבדוק כל אחד אבל אפשר לראות כשרובם כבר הוציאו את הזנבון הקטן.