מפעל לפינות אוכל ../images/Emo91.gif
היי ושבוע טוב לכולכם ובמיוחד ליפה שחגגה יום הולדת......... ובכן אם בפינות אוכל עסקנן יש לי כתובת אחת שאני ממליצה עליה מאד. "רהיטי שבב" ! המפעל שלהם נמצא בתוככי קבוץ גבעת ברנר חנות המפעל הגדולה עם אולם תצוגה מרהיב בכביש הישן לראשל"צ ליד מצות ראשון וחנות העודפים נמצאת בקריית אריה בפתח תקווה , שם יש מציאות של מזנונים שולחנות סלון ופינות אוכל וחדרי שינה. קנינו בעבר מהמפעל הזה רהיטים, והם הוכיחו עצמם לאורך שנים, גם חברים שקבלו את המלצתנו נהנים מאד מהמוצרים שלהם הם אולי לא זולים יחסית, אולם אתם מקבלים את התמורה בעד האגרה , דהיינו אתם קונים רהיטים מעץ מלא לשנים, תוצרת הארץ, עם אחריות ושרות , ולאMDF עם ציפויים. ולדעתי זה חשוב. רהיטים ובמיוחד פינת אוכל שהשמוש בה הוא לעיתים קרובות , צריכים להיות מסיביים ועמידים . רהיטים זה לא בגד שלובשים עונה ומעבירים....... יש להם מידות סטנדרטיות ויש אפשרות להזמין במידות יחודיות. שימו לב לרוחב השולחן שלא יהיה גדול מידי שהיושבים סביבו יוכלו להגיע לאמצע השולחן בקלות. שהפתיחה תהיה בשלבים דהיינו שאם הוא מיועד מלכחתחילה ל 6 סועדים שניתן יהיה לפתחו בהדרגה ולפי הצורך ל8, 10, 12 שהפתיחה תהיה קלה ולא מסורבלת שהכסאות לא יהיו כבדים מידי רפוד הכסאות קל לנקוי ורחיץ רצוי מבד אלקנטרה הדוחה כתמים או עור בלי פיתוחים מיותרים הסופחים אבק לחורים צבע לא כהה מידי , האופנתי עכשיו אולם עשוי להתחלף , והשריטות נראות בו. בקשו מהיצרן חומר כיסוי בצבע זהה לרהוט על מנת לכסות שריטות בעתיד. יש מתקן החלקה ששמים מתחת לשולחן המקל על ההזזה קונים בהום סנטר. גם אנחנו מחפשים רהוט לחדר שינה , ואחרי סקר שווקים מקיף ובדיקת מספר יצרנים כולל ביקור בתערוכת רהיטי ישראל נראה לי שנחזור ונקנה אצלהם. קנייה נעימה