פינות?

5ifi

New member
ההצטרפות שלך תירשם לנצח ככניסה המרשימה ביותר

בתולדותיו של הפורום האומלל הזה. או לפחות כיצירתית ביותר. מי את? מה את? לאן את שייכת? {כלומר- פרטים,בבקשה...אנחנו פורום מכובד אנחנו לא מקבלים פשוטי עם!} יו וולקאם!!!

Tender Thunder

New member
אני זרה מסתורית D-:

סגולותיי יגלו את עצמן כשהזמן לכך יגיע :} תודה על הקבלת פנים גאייז

הממ יש לי רעיון../images/Emo3.gif

עשיתי את זה בעוד פורום שהיה ממש יבש. אפשר לשחזר את כל הפינות שהיו פה בעבר ושכל אחד יבחר מה מתאים לו לפתוח. אפשר לשחק מי שמעליי או משהו^^

Rose131

New member
כן, המטרה היא לשחזר..

אבל כאילו יש דברים שכבר מאסו.. ומי שמעליי זה כזה, משחק, לא פינה..

5ifi

New member
האהא!

בדיוק רציתי להעלות את הנושא...! צריך לעשות את הגמר של החוליה החלשה על GLSV666 כי יובל כנראה עזבה לפני שהכרענו מי השיר הכי טוב- איי לאב יו או וויקד גיים- וזאת שאלה שפשוט טורדת את מנוחתי!!!

Rose131

New member
מה, זה מה שנשאר בסוף?../images/Emo12.gif

אין מצב, איי לאב יו תמיד יוצא ראשון.

5ifi

New member
מה פתאום.

תמיד פור יו או WLADE מגיעים לגמר...ואני אף פעם לא מבינה למה... בכל מקרה צריך לעשות את הגמר הזה! *רמזרמז* ולהחזיר בכלל את החוליה החלשה! *רמזכפולומכופל!!*

5ifi

New member
חלילה. היא החביבה עליי.

חוץ משאלונים הזויים, כמובן. (הו, מתי בפעם האחרונה השתנת נגד כיוון הרוח?
)

5ifi

New member
אבל PDLIG בכלל לא באלבום הזה!!!

בשביל מה העברתי לך שיעורים, דארלינג?!

The Ocean Girl

New member
אבל הוא ראשון בכללי ../images/Emo3.gif

ואת צריכה להבין, הזיכרון שלי לא מחזיק מעמד הרבה זמן D:

5ifi

New member
מה פתאום?!

הראשון בכללי זה...רייט היר אין מיי ארמס. וגאן וויז דה סין. וקילינג לונלינס. ו-ווינגס אוף באטרפליי. וסונג אור סוסייד. ופיונרל אוף הארטס. ובארי אלייב ביי לאב.ו-ומפאייר הארט. ובליד וול. ואיי לאב יו.ואין ג'וי אנד סארואו.ופריטנדינג. ו...הממ... עוד כלמיני... אז שהזיכרון שלך יתחזק את עצמו!!! סתם לא, אני מבינה אותך- אני מרחיבה את ידיעותיי בתחום הנייטוויש וגם לי ממש אין כח לזכור מאיזה אלבום הגיע כל שיר...אבל לנייטוויש יש חמש עשרה אלבומים! (טוב, לא. אבל יש להם הרבה!) ואצל הים זה רק 6! וההבדלים בסגנונות של האלבומים פשוט אדירים שזה אפילו לא קצת טריקי! אז...אז!

למעלה