פיני גרשון

Carmelo Anthony

New member
פיני גרשון

בשנתיים האחרונות פיני היה נראה רחוק מאד ממכבי והאפשרות שהוא יחזור לא נראו באופק, הבריחה שלו ליוון עם כל הלכלוכים שלו בתקשורת הצטרפו ליריבות שהייתה לו עם רענן כץ וסימנו אותו בתור אחד שסיימנו איתו לתמיד. אבל עכשיו זה נראה אחרת לגמרי, פיני חסר קבוצה, מחפש קבוצה בטופ האירופאי, וכולן נעלמות לו, צסקא החתימה את מסינה לעוד עונה, אוברדוביץ' חתם בפאו עד 2010, סיינה מסתדרת טוב עם פאינג'ייני וטאו עוד לא החליטה אם ספחיה יישאר, פתאום יש רמזים לכיוון מכבי, הוא מרבה לדבר עלהים בראיונות, ומכבי מדברת ששרף לא מספק אותה, "וואלה" טוענים שיש דיבורים בין שני הצדדים, מתאים לפיני לקחת את מכבי, היא מתאימה לו עכשיו בול, ואחרי שהוא ניקה את עצמו מבחינה תקשורתית במהלך הפיינל פור, אולי הוא בדרך חזרה הבייתה? מה אתם אומרים? פיני יחזור לקבוצה שאותה הביא לכל כך הרבה הישגים, או שכץ יטיל וטו ופיני ימשיך להתבוסס בדם הקריירה הגוססת שלו?

אבי83808

New member
לא נראה לי שפיני חזור

איפה קראת את זה שהוא כבר מגשש במכבי? אני גם לא בטוח שהוא רוצה לחזור

סטאר 26

New member
מאמן גדול אבל טיפוס שחצן ומיתנשא.

כל הזמן שהיה במכבי איים שזה הוא עוזב ורצה שיתחננו אליו כל הזמן פשוט נהנה מזה.מאמן ווינר ענק אבל לא הייתי רוצה לראות אותו חוזר מיצה את עצמו הוכיח את עצמו אין לו למה לשאוף יותר.

Carmelo Anthony

New member
../images/Emo31.gif

ה"איומים" שלו קרואים "טיימינג", מכבי הרגישה טובה מדי, פיני פחד משאננות, אז הוא הלחיץ קצת את השחקנים, אמר שהוא עוזב, והם נבהלו ונכנסו יותר לפוקוס, כך לפחות טענו אז פרשני הספורט אם אתה זוכר, אגב, זה עבד אז.

הייתי מת שיחזור ובהקדם

מקווה מאוד שיקרה. מה שבטוח כץ לא יטיל וטו, אם תהיה הסכמה בין פיני למזרחי ופדרמן.

אבי83808

New member
הייתי מאוד רוצה שיחזור

אבל זה לא נראה לי יקרה כי כמו שרשמתי קודם הוא גם לא בטוח ירצה

recoil

New member
הלואי ויחזור, לצערינו זה בלתי אפשרי.

אם פיני יחזור אני אהיה הכי מאושר בעולם, אבל זאת תהיה טעות ענקית מצידו. את השנים שלו במכבי אף אחד לא ייקח, הוא היה המאמן הטוב ביותר בתולדות הקבוצה עם הקבוצה הטובה ביותר ביבשת. במידה ויחזור ולא יצליח לשחזר את הישיגו, זו תהיה הטעות הכי גדולה שלו. במידה ויחזור וכן יצליח לשחזר את הישיגו, זה יהיה הצעד הכי חכם שלו בקריירה. דילמה קשה מאוד מבחינתו של פיני, זו אחת הסיבות העיקריות שהוא לא רוצה לחזור, תוסיפו לזה שהוא כבר הפסיד למסינה עם פארקר, באסטון וויצ'יץ' בשיאו... בלתי אפשרי.

Thierry Henry

New member
לפי דעתי פיני לא יחזור.

זה שיכול להיות מדהים שהוא יחזור ויביא איתו את שאראס לדוגמא, אני מאמין יהיה התגשמות חלום של לא מעט מאיתנו. אבל, פיני לא יחזור. רענן כץ לא יתן, פיני הוא איש גדול של אגו ולמה לו לפגוע ברקורד שלו? 3 אליפויות אירופה..אף אחד לא יקח את זה לפיני, הוא ישאר הכי גדול גם בעוד 10 שנים. ולפי דעתי ואמרתי את זה מהיום שפיני עזב, מכבי צריכה להביא את שרון דרוקר. צביקה לא מתאים, לא צריך אותו. דרוקר יהיה בדיוק מה שמכבי צריכה ואני מוכן לשים על זה הרבה כסף. ואולי גם לאפי מגיע צ'אנס..בכל זאת, 20 שנה הוא בוכה, אולי יתנו לו פעם אחת להראות מה הוא יודע.

Carmelo Anthony

New member
פיני כבר הרס לעצמו את השם של "הכל יכול"

העונה הגרועה באולימפיאקוס הורידה לו את המוניטין בצורה משמעותית, לדעתי הוא יכול לחזור למכבי ואם יעלה לפיינל פור, זה יהיה מצויין, אף אחד לא ידרוש ממנו ליותר מזה.

recoil

New member
בטח שידרשו ממנו יותר.

צביקה שרף הביא את הקבוצה לגמר - אז פיני לא? ישחטו אותו בתקשורת.

Carmelo Anthony

New member
אני לא חושב....

אירופה משתנית כל שנה, וגם התקשורת יודעת את זה, אם הבאת אותם לגמר שנה אחת, לא בהכרח שתביא אותם עוד שנה.

אבי83808

New member
ראיתי עכשיו ב-ONE

שאם מכבי לא תזכה באליפות אז המועמדים להחליפו הם: דיויד בלאט ושרון דרוקר ופיני לא מופיע שם. אני מאמין יותר ל-ONE מאשר לוואלה למרות שאין לי שום דבר נגדם פשוט ONE חיים את הספורט.

modz0r

New member
דווקא לפי זה, תאמין הפוך.

רוב הדברים ש-ONE כותבים הם ספקולציות, שקרים, ודברים צהובים.

modz0r

New member
אומנם, כי הם כותבים כל שמועה מטופשת

וחלקן יוצאות נכונות.

lb22

New member
לפיני אין מה לחפש במכבי

בסדר היו לו שנים טובות מאוד כל הכבוד לו זהו נגמר. רוצים להמשיך הלאה. אני אישית רוצה לראות את בלאט חוזר לארץ אבל לדעתי הוא ידרוש הרבה כסף יחסית. האופציות שאני יודע שעלו הם בירניבויים ודרוקר יהיה מעניין לראות את אחד מהשניים עומד על הקווים הצהובים.

למעלה