פינקקקקקקקק פלוייייייייד שולטיםםםםם

פינקקקקקקקק פלוייייייייד שולטיםםםםם

IIIIIII HAVE BEEEEECOOOOOOOOOMEEEEEEEEEEE COMFORTABVLYYYYYYYYY NUMBBBBBBBB HELLLLLLOOOOOOOOOOO IS THERE ANY BODYYYYYYY IN THEREEEEEEEEEEE JUST NOD IF U CAN HERE MEEEEEEEEEEE פינקקקקקקקקקק פלוייייייייייידדדדדדדדדדדדד שולטיייייייייייייייםםםםםםםםםםםם וימותווווווווווו הקנאיייייייייייייייםםםםםםםם תציעו לי שירים יפים עם מלא סולואים של גיטרות כמו היי הופס ושיין און יו קרייזיייייי דימווווווונד וקומפוראבלי נאמממממממ ALL IN ALL YOUR JUST ANOTHER BRICK IN THE WALLLLLLLLLLLLLL WE DONT NEED NOOOOOOOOOOOOOOO EDUCATION אזה פורום נדיייייייייייר מעכשיווווווווו אני קבוע כאןןןןןןןןןןןן לא מפריע לכם נכון??????? יאללללללללה ביייייייייייייייי המשך יום טובבבבבבבבב בייייייייייי

DUDE5

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

????? אין לי מילים...

plagiarist

New member
נראה מוזר השילוב זהר ארגוב ופלויד

פעם ראשונה שאני פוגש אדם שקורא לעצמו זהר ארגוב וגם מעריץ של פינק פלויד. יכול שהכינוי הוא בצחוק. (לא שיש לי בעיה עם זהר או המוזיקה המזרחית..)

חחחחחחח טוב

אני יוריד את האצבע מהמקשים פשוט שמעתי את הסולו גיטרה של קומפורטבלי נאם התלהבתי בקשר למה שאמרתם על הכינוי שלי זה לא צחוק אני מת על מוזיקה מזרחית אבל יש לי ראש פתוח ואוזן קולטת אחים שלי אני שומע מיזרחית יוסי עדן עופר לוי מתבכיינים ובאותה יללה אני שם אביב גפן פינק פלויד המלכים ביטלס בריאן אדמס וכאלה ונהנה מכל רגע אגב זה גם ביגלל שאני חולה גיטרות בטירוף ביגלל זה הייתי רוצה שתציעו לי שירים טובים עם הרבה סולו להתאמן קצת וכאלה אתם ניראים אחלה חבר'ה ותודה שקיבלתם אותייייייי ערב טוב אחים שלי!!!!!!!1 אוהב אותכם when i find my slef in times of trouble mother marry comes 2 me speaking words of wisdom let it beeeeeee קצת ביטלס How I wish, how I wish you were here. We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year, Running over the same old ground. What have we found? The same old fears. Wish you were here... PINK FLOYD RULES FOR EVERRRRRRR סורי אם זיינתי לכם תשכל ביי נשמות

Mr Jack

New member
חחחחחח...

אני שומע פינק פלויד, מטאליקה, צ'ילדרן אוף בודום וכו', ואני גם נהנה מדי פעם לשמוע את המוסיקה של זוהר, אבל הוא המזרחי היחידי.
ואם למישהו יש ספקות אם הוא טוב, תורידו את השיר "נכון להיום" של זוהר, לא ידעתי מה איתכם אבל לדעתי הוא ענק, וגרמתי גם לכמהמטאליסטים קשוחים לאהוב אותו.

ג'ק אחי......

נכון להיום זה באמת שיר גדול אחד הגדולים של זוהר אם אתה רוצה באמת הצעות והמלצות אני יבחר לך שירים שהוא שר והסגנון לא הכי מיזרחי אם אתה רוצה מהסיגנון המיזרחי של זוהר אז הנה רשימה שירים לא הכי מיזרחיים של זוהר: כך עוברים חיי להיות אדם (תלוי איך אתה שומע את זה...) ים של דמעות דברים נסתרים מרלן והרשימה עוד ארוכה אבל הם מומלצים מיזרחית: אלינור מה לך ילדה סוד המזלות מה לך ילדה אמא טובה ועוד מלאאאאאאאאאאאאאאא תבחר מה שאתה רוצה אחי סך הכל זה שירים שאני באמת אוהב אולי גם אתה ועוד אנשים ששייכים לפורום יאהבו יאללה שמרו על עצמכם........ שבת שלום

Mr Jack

New member
חח, אני גדלתי על זוהר ארגוב.

אין לך מה ללמד אותי בעניין, אני מכיר את כל השירים שרשמת חוץ מאולי 1 או 2...אבל אני בטוח שאם אשמע אותם אזהה מיד.. אני כבר לא ממש שומע אותו, אבל לפעמים שבא לי אני נהנה לשמוע שירים כמו סוד המזלות, אלינור, ויש שיר ששכחתי את שמו (כבר עברו השנים אך אזכור הימים, בלה בלה בלה), צל עץ תמר ועוד כמה טובים. אין ספק שהוא טוב.

חחחחחח ג'ק ...

אז אחי אין מה ללמד אותך...... אתה מהשורה..... אבל אתה יכול קצת לעזור לי עם פינק פלויד תמליץ שירים טובים כבדים כאלה אתה יודע למה אני מתכוון......... הציעו לי כמה שירים מה זה נדירים MEAND השיר מרונד מה זה פצצה אהבתי אותוווווו וג'ק אחי אם אתה בקטע של זמרים אחרים...... במזרחית אני יכול לתת לך שמות של זמרים ורשימת שירים שתוריד אתה בטוח תאהב...... יאללה צריך לעוף ביי כולם שיהיה יום ושבוע מעולה לכולכםםםםם ביייייייי.............

Paranoid Y

New member
דבר ראשון.. תירגע, שב, שתה כוס מים.

תיקח אוויר.. לא.. לא מפריע לנו..אני חושב.. להיפך... אבל תנסה לכתוב כל אות פעם אחת בפעם הבאה.. זה יהיה יותר טוב.. אני חושב.. ברוך הבא...

לא מפריע אבל,

תזיז את הידיים שלך מהמקלדת מידי פעם, בבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקששששששששששששששששששששששששששהההההההההההההההההההה..............

meandmeandme

New member
ברוך הבא איש יקר..

אני מודה... בהתחלה שקראתי את ההודעה הראושנה שלך קצת הפחדת ובלבלת אותי. אבל אחרי שקראתי כמה הודעות אחרת הבנתי שאתה בסך הכול קצת נלהב
. אני שמח שאתה מצטרף לפורום. תמיד טוב לראות אנשים עם ראש פותח לכל סגנונות המוסיקה. אם אתה רוצה שירים עם סולויים של גיטרה אז הנה לך כמה: DOGS MAROONED A GREAT DAY FOR FREEDOM ANY COLOR YOU LIKE מקווה שתהנה להאזין עליהם, ומקווה שתהנה פה איתנו בפורום.

תודה meandmeandme ולכולם

אחי אני הולך לחפש את השירים האלה, תודה אחי, אני באמת נלהב אני התחלתי לשמוע פינק פלויד לא מזמן האמת חודשיים משו כזה. אחי אני נהנה מכל רגע. אחי אם הם לא כישרון אז מה כן?!?!?! תודה על קבלת הפנים ותודה על שעזרת לי עם השירים, אחי רק אם תרצה משהו כל דבר אני פה תגיד אתה מנגן על גיטרה? אולי יום אחד נעשה JAM ואם תרצה אקורדים טאבים או כל דבר כזה אתה יכול לסמוך עלי!!!!! לילה טוב לך ולכל חברי הפורום החביבים תהנו ושיהיה יום טוב ורגוע מחר....!

אם רק אוכל לשאול

האם יש איזו גירסה איטית יותר רוק כזה לשיר החומה אני זוכר פעם ראיתי תוכנית בטלוויזיה ודיברו על סמים והיה ברקע שיר של פינק פלויד איטי כזה נשמע כמו החומה אבל בגירסה איטית אהבתי את הקטע הזה שזה תופים בקצב איטי רוקיסטי וגיטרות חשמליות וסינטיסייזרים אולי אני מתבלבל עם קרייזי דיימון אבל אני כמעט בטוח שזה החומה אז אם אתם יודעים משהו אתם מוזמנים להגיב תודה מראש על הכל לילה טוב וכל מה שאיחלתי לכם בהודעה הקודמת
ביי בינתיים

plagiarist

New member
גם לזהר וגם לפלויד היה מכנה משותף

שניהם צרכו סמים בכמויות מפחידות.. ויש לי אליך שאלה מר זהר היקר : האם אתה גם מדבר בכל כך הרבה התלהבות?

meandmeandme

New member
התקשרתי להבין על מה אתה מדבר...

מה זה ה"שיר של החומה"? תנסה להסביר את עצמך עוד פעם... ובאותה הזדמנות תן קצת פרטים על עצמך.. שנוכל להכיר אותך..

לי נראה...

meandme... לי נראה שהוא מדבר בידיוק על מה שאתה דיברת.. על השיר שהיה בפרק של עניין של זמן.. אם אני לא טועה אתה אמרת שזה היה 'אקוס', לא? ניראה לי שעל זה הוא מדבר.. יומטוב

אוקיי אז ככה

כמה דברים על עצמי שנכיר וכאלה בקשר למה שאמרו לצערי היה מכנה משותף בין זוהר וסמים ופינק פלויד אני נגד סמים דרך אגב לא רואה בזמן דבר מועיל. בקשר למה שאמרתי התכוונתי שאם לשיר THE WALL יש גירסא יותר איטית רוקסיטית כזו כבדה ויכול להיות כמו שאמרו כאן שזה אקוס שהיה בעניין של זמן על עצמי אני בחור רגיל לא ערס לא פריק אני זה אני עצמי ולא שופט אנשים על הלבוש שלהם דת צבע וכל החרטה הזה אני בעד האימרה הסתכל במה שיש בתוך הקנקן לא בחיצוניות וסורי אם אני נשימע מיושן
כמו שאמרתי אני חולה מוזיקה מכל הסוגים כל מה שיש וזה מדבר אליי בון ג'ובי ועוד מלא אני מתל אביב בן 20 ו....... אם שכחתי משהו אז תגידו אני אזכיר אגב תודה על השירים הטובים שתת לי באחת ההודעות ויש לי עוד כמה שאלות מי הגיטריסט ומי הזמר ומי זה הבחור עם השפם הוא הזמר? בקיצור אם תרצו לדעת עוד משהו אל תהססו לשאול אחלה יום שיהיה לכם אני יהיה איתכם בהמשך ביי בינתיים ואם תצטרכו איזה שיר מיזרחית או משו אז יש לכם פה בחור שמבין אז אל תהססו, שאלות או כל דבר בנושא
יאללה חברה אחלה גלישה שתהיה לכם ביי בינתיים....... אה ואגב שאני מדבר אני פחות נלהב רק שאני עם הגיטרה מוצא אקורדים או הולך לי טוב בסולו אז כמוני כמו מלא אנשים מתלהב דופק חיוך רחב ומרגיש בשמיים אתה יודע מהרגילים השיגרתיים
חחחחחחחחחחחחחחח בקיצור מאחל לכם רק כיף בחיים והרבה מוזיקה טובה ביי בינתיים

נ.ב על עצמי

אני בחור שאוהב הומור לצחוק הרבה לבלות לצאת וצחוקים זה אחד הדברים הכי חשובים בחיים לדעתי אבל רצינות אצלי באותה מידה רק טיפה פחות אבל חופשי צחוקים איתי כי מה....... צחוק מאריך תחיים עוד כמה שניות אז אם לא נמות בגיל 90 נמות בגיל 91 אם חיוך על הפנים........
עזבו אני מזיין לכם תשכל קיצר אם תרצו לדעת משו I AM HERE ביי בינתיים

למעלה