פינקקקקקקקק פלוייייייייד שולטיםםםםם

DUDE5

New member
אתה אדם יחיד במינו..../images/Emo8.gif

הלוואי והייתי כמוך.. באמת.. אבל לי קשה לא לשפוט אנשים, ככה אני- סנוב. יש סיכוי קלוש שאתה מדבר על הגירסה של ליין סטיילי (הוא זה ששר). איך קוראים ל"להקה" שמבצעת את זה אני לא יודע, אולי זה אפילו על שמו של ליין סטיילי. אגב לשיר לא קוראים the wall אלא another brick in the wall part 2

meandmeandme

New member
לין סטיילי?!

זה הזמר של אליס אין צ'יינס... יש להם גרסה לבריק אין דה ואל!?!

DUDE5

New member
אכן כן

זה לא גירסה של אליס אין צ'יינס, זה גירסה של הרכב אחר שליין סטיילי משמש בוא כסולן. השיר הזה הוא מהפסקול של הסרט "סיוט בחדר המורים" או סרט עם שם דומה, אני לא זוכר בדיוק... ראיתי את הקליפ של זה פעם באמ טי וי, זה נדמה לי מ- 1999 או 98. תחפש בקאזה.. אגב- אליס אין צ'יינס שולטים, ומי שלא מכיר, שיתחיל להכיר.. (סתם משפט חסר טעם שהתחשק לי לכתוב..)

electricGirl

New member
אם כבר אליס אינ צ'יינס

אז אני חייבת להוסיף שאני מכירה אום כבר זמן מה, אבל רק לאחרונה התחלתי להבין כמה ליין סטילי באמת גאון. JUNKIES POWER! ולצי שעוד לא יצא לו להכיר תלהקה המדהימה הזאת שיתחיל בשירים הבאים: NUTSHELL WOULD DOWN IN A HOLE JUNKHEAD ROOSTER ועוד כמה ששכחתי את שמם.

נדמה לי שקוראים להם

class of ___ לא זוכרת איזה שנה (שלום אנשים, פעם ראשונה שנכנסת לפורום הזה, סתם מתוך שעמום של הלילה וחיפושים אחרי מה כדאי לי להוריד של פינק פלויד חוץ מכל המוכרים...)

meandmeandme

New member
לצערי...

אין שיר שקוראים לו THE WALL...

DUDE5 תודה על המחמאה אחי

אתה סנוב? וואלה חפיף לפעמים צריך לשפוט אנשים תיראה מה זה סדאם סדאם רצחו לו תאופי ועדיין מגיעים למסקנה שהוא פסיכי חפיף חחחחחחח בקשר לשיר התכוונתי ל ANOTHER BRICK IN THE WALL וחשבתי שיש לו גיחרסא יותא איטית אבל יכול להיות כמו שDUDE אמר שזה של להקה שחידשה את השיר אני יבדוק בכל מיקרה תודה אני גם הולך ליראות מה זה השיר אקוס שאני שומע פה הרבה אתם יודעי אני מת ליקנות דיסק של פינק פלויד אבל לא יודע איזה לא יודע איפה להתחיל באיזה שירים כידאי לי ככה לזרום איתם יש לי כמה שירים 8 שירים במחשב שאני אוהב היי הופס קומפורטבלי נאם קרייזי דיימון אנודר בריק אין דה וול וגם את החלק השני שזה כאילו לא מתחיל עם התופים הרגילים זה כאילו סינטיסייזר ישר גולש לשיר שזה איזה חצי שנייה ואז הוא שר WE DONT NEED NO EDUCATION ויש יו וור היר גרייט דיי פור פרידום מרונד ולצערי זהו........ שזה בעצם 8 שירים למעל האמת ואני לא רוצה נגיד ליקנות דיסק ובסוף זה לא דיסק שאני יתחבר אליו אתם יודעים על מה אני מדבר? meandmeandme אחייייייייי אני זוכר שקראתי בהודעה שלך שסיפרת על הדיסק שאח שלךך הקטן איבד לך את הסיפרון חחחחחחחחחחח הרגת אותי אז כאילו אל תדאג המצב שלך לא גרוע עד כדי כך כמו שלי חחחחחחחחח אני רק עם 8 שירים חפיף אני במקום הנכון לא??????? אני סומך עלכם שתעזרו לי תודה דרך אגב יאללה חברה נתראה איר כך SEE YE GUYS AFTER!!!!!!!!!!

meandmeandme

New member
אתה בהחלט במקום הנכון!

והדרך הנכונה לגלות את מהות הפינק פלויד
אני יכתוב לך חמישה דיסקים ואתה יכול לבחור להתחיל אם איזה מהם שאתה רוצה או אפילו אם כולם, רק חשוב שתיתן לכל אחד את צומת הלב שמגיעה לו: The Wall:האלבום שרוב חובבי פינק פלויד מתחילים איתו. הוא בסך הכול יחסית פשוט מחבינה מוסקליאת ולירית אך מעביר מסר וחשוב ומלא ב"להיטים". דיסק שמתוך ניסיון הוא דיסק מצווין להתחיל איתו. אם אתה אוהב דברים פשוטים אבל בכל זאת יפים זה הדיסק בשבילך. Dark Side of the Moon: האבלום הכי מצליח של פינק פלויד. בנוי בעיקר מהשפעות של רוק מתקדם בלוז' וג'אז. גם הוא מלא "להיטים" כמו טיים ומני ומבורכך במילים ציניות ומתחכמות ומוסיקה נפלאה ומשובכת. אם אתה אוהב מוסיקה כמו שהיא הייתה בשנות ה70 במיטבה זה הדיסק בשבילך. Wish You Where Here: האבלום שבא אחרי דארק סייד. גם אבלום מצליח יחסית. הדיסק שמכיל את שיין און יו קיירזי דימונד ואת שיר נושא. מוסיקה רגועה מהשורה הראשונה עם מילים קיצוניות וסולוים מדהימים. אם אתה רוצה משהו רגוע זה הדיסק בשבילך. Animals: הדיסק אחרי ויש יו ור היר ולפני דה ואל. התשובה של פינק פלויד למהפכת הפאנק. אלבום קונצפט שמבוסס על הספר (הגאוני) של גורג' אורוול "חוות החיות". מילים מחאתיות שלא תמצא כמעט באף מקום אחר (באמת, זה לפי דעתי הדיסק שכתוב הכי טוב מבחינת מילים בעולם) ומוסיקה מצוינת עם גיטרה עצבנית. אם אתה רוצה משהו קצת יותר רועש זה הדיסק בשבילך. Piper at the Gates of Dawn: הדיסק הראשון של הוורודים. האלבום היחידי שבו סיד בארט משתתף בכל השירים. פסיכודלי, ילדותי, משעשע, מבלבל ופשוט מאוד גואני. אם אתה רוצה משהו פסיכודלי וכיפי זה הדיסק בשבילך. ---- תגידו אנשים.. מה דעתכם שבגלל כל האנשים שבאים לפורום ומבקשים המלצות לדיסקים ראשונים של פינק פלויד ניקח את מה שכתוב מעל נערוך את זה קצת (כל אחד יוסיף משהו אם הוא רוצה) או שנשאיר את זה ככה (אם אין לכם כוח) רק נהפוך את זה לדו-מיני ונכנסים למאמרים?
תגידו מה אתם חושבים (ואדון "זהור ארגוב המלך" תודה על הסימפטיה בקשר ל"פרשת ויש"
)

DUDE5

New member
דיסקים להתחיל איתם...

1. dark side of the moom 2. the wall 3. wish you were here לא בהכרח בסדר הזה. אני מבטיח לך שתאהב אותם.

DUDE5

New member
וואלה..

איך שכחתי את האלבום המדהים הזה, ודווקא לאחרונה אני שומע אותו בלי הפסקה. אבל משום מה, לא יודע למה, יש לי הרגשה שהאלבום הזה לא כל כך ידבר ל"זוהר המלך". נראה לי שהוא אוהב יותר שירים שנותנים בראש, שירים עם עצמה. זוהר תוריד את אקוס קודם ותגיד לי מה אתה חושב.

אחי DUDE5

הורדתי את השיר אוקיי היו לי כמה פאקים איתו בהתחלה הפאק הראשון היה שהורדתי גירסת DEEP SEA MIX משו כזה וזה היה לא בדיוק השיר עצמו אם אתם מכירים כמו גירסאת דאנס משו כזה אחר כך הורדתי את המקורי איכות על הפנים הורדתי עוד פעם האיכות הייתה טובה שיר מלא אבל אותו אחד שהורדתי ממנו את השיר איזה מניאק ניתק אותי...... אבל ממה ששמעתי איזה 5 דקות מהשיר אהבתי את השיר אני חייב להצליח להוריד אותו הבאסה שהוא תופס 22 מגה בייט וזה יכול לקחת מלא זמן ואותו אחד שהורדתי ממנו כניראה לא היה בראש שלו לחכות עוד 5 דקות וניתק...... חפיף אני ימצא זמן אוקיי הזמן שלי הגיע אני חייב ללכת ביי חברה שבוע טוב יום טוב בוקר טוב וכל הבלה בלה בלה ..... אוהב אותכם.......

תודה לכולכם../images/Emo9.gif../images/Emo51.gif

תודה לכולכם הלוואי הייתה דרך שאני איך שהוא יחזיר לכם אם תרצו משהו אז תבואו תבקשו אני חושב שבאמת אני אתחיל עם הדיסק THE WALL ובקשר למה שDUDE5 אמר אני אוהב באמת שירים כאלה סגנון חזק כזה כמו קומפורטבלי נאם ומהסגנון שאמרתי לכם שיש לי ברשימה אני עכשיו מוריד את אקוס מקווה שאני אמצא אני גם אוהב את אנודר בריק אין דה וול שירים קלים קצב וכזה קיצר אין לי מה להגיד לכם פינק פלויד כל שיר שלהם זה קצב טוב, סגנון שונה ותמיד מתחברים לכל שיר בצורה אחרת למשל אתמול אתם ניגנבים אני עושה מקלחת מתחיל לשיר לעצמי את אנודר בריק אין דה וול שיר קליט בקיצור תודה לכולכם ואני שמח שאני בפורום הנכון זה אחלה פורום אני נותן לכם פידבקים ומחמאות עד אין סוף באמת אחלה של פורום ואם תרצו משהו אני פה אשתדל לעזור לכם כמה שאפשר
meandmeandme בקשר ל"פרשת הוויש" חחחחחחח אנחנו איתך לאורך כל הדרך!!
חחחחחחח יאללה חבר'השמרו על עצמכם אני אמשיך לכתוב בהמשך SEE YOU LATER!!!!!!

קרימזון

New member
המלצות

אני התחלתי לשמוע פינק פלויד עם Wish you Were Here אבל היום מתוך האלבום הזה אני אוהב רק את השיר הראשון והאחרון, אותם אתה מכיר (שיין און). אח"כ עברתי לדארק סייד, ואז למתקדמים יותר. השלישיה הכי מומלצת שלי היא Meddle, Atom Heart Mother, Animals. אני חושב שאתה יכול לשמוע את Animals, הוא לא שיא הקומפלקסיות.

תודה קרימזון אחי

אני אלך להוריד את השיר ניראה לי שפעם שמעתי אותו ברדיו ממזמן ואהבתי רק לא ידעתי את השם אני מקווה שזה השיר..... ושוב תודה אחי יום טוב מחר לכולם ...... בייייי

למעלה