פינק פלויד בפטיפון

The Albatross

New member
מה קשור היותה נקבה?

אני לא רואה באינטרנט איזשהו מטבח.

itaikuskus

New member
הוא התכוון שאני פניתי אליו כאל זכר

בשגגה בעוד הוא בא מוכן עם הידיעה שמדובר בעלמה.

oribarak

New member
גם אני מצאתי פאטיפון, הרכבתי ו

אין לי שום פינק פלויד!בקושי מוזיקה טובה יש לי, אולי"החלונות הגבוהים" סיפק אותי ו"בדשא אצל אביגדור" של אריק איינשטיין, אז כמובן שהלכתי לחנות תקליטים הממוקמת קרוב אלי, וקניתי שני פרוג:) כל שבועיים בערך אני קונה תקליט נראה לי אני אציץ בשוק הפשפשים

afon

New member
אורי יום אחד אני ואתה

נסע שנינו לתל אביב, נעשה סיבב בין כל חנויות התקליטים! חור בשחור, האוזן השלישית, הקומה ה13, קדמת עדן, החנות ליד כיכר דיזינגוף, שוק הפשפשים ויש עוד כמה שלא כולם מכירים. תאמין לי רק ככה מוצאים מציאות... צריך לחפש ולעבור על מאות תקליטים.

afon

New member
נעשה מפגש

"אוספי תקליטים בפורום פינק פלויד בסיור בעקבות תקליטים ברחובות תל אביב" קצר ולעניין!

emmily plays

New member
גריפון אחלה חנות עם אחלה מוכר מגניב

ולצפוניים יש את פיקולו בנהריה. ד"ש לאבי, ותגידו שאורית שלחה אותכם. (פעם גם היה שם מבצע על כל הפלוידים עד 50% הנחה)

itaikuskus

New member
יש גם

את האוזן השלישית החיפאי בשדרות מוריה את הג'אנק בשדרות הנשיא וגם בשוק הפשפשים החיפאי לא חסרים תקליטים.

עילי6

New member
אפרופו פרוג

מישהו יודע איפה יש חנות פרוג טובה חוץ מ"קצת אחרת"

אוף דה רקורדס

יש שם פול להקות גם להקות פרוג ותקליטים נדירים ותקליטונים שווה לראות זה טיפה אחרי קצת אחרת לכיוון דיזינגוף

יצחק 77

New member
אני גם מתקן עכשיו פטיפון ישן

רק ל0.1 מהאכולסיה בארץ יש פטיפון זה אומר שמסתובבים פה בכל הארץ רק כשבעת אלפים פטיפונים

afon

New member
לך ל"סוכנות אודיו אדר" או פשוט אדר

רחוב החשמונאים בת"א. תבדוק בדפי זהב, יש להם כל סוג של מחט.

שלום חן

New member
../images/Emo66.gif

גרמתה לי לגנוב מסבתי את הפטיפון שהבאתי לה לפני 12 שנים כשקניתי את מערכת הסי די הראשונה שלי. יאללה לך תמצא תקליטים עכשיו.

למעלה