פינק פלויד - הסרט

brotos

New member
אוכל לענות לגבי המטחנה

אני מניח שזה סוג של 'כור היתוך' רק עם דימוי אחר... כלומר, נכנסים לתוך המטחנה אנשים אינדיוודואלים ושונים ויוצאים בתור עיסה אחידה. העיסה עצמה היא מכוערת כזאתי, את יודעת. וחוץ מזה, זה מזעזע. וההורים שמשחקים שחמט? אולי סתם דימוי בורגני-משהו. [לדעתי צריך לארגן פה משהו כמו הפרוייקט שירים רק לסרט החומה. ולו רק בשביל עשרות התלמידים שמציפים את הפורום, בגלל שהם חלק ממערכת חינוך שדואגת שהם ילמדו אותו דבר ויצאו אותו דבר.] חיים מוצלחים שיהיו לך, הדר.

melancholy man

New member
מי אלו המורים הללו

שחושבים ב 2004 שהם מגניבים כשהם "מלמדים" על החומה?, בכל מקרה, הענות "המדהימה" לפרויקט השירים בחלק של החומה קצת הייתה מרפה את ידי לעשות דבר כזה, אבל אם מישהו רוצה לארגן דבר כזה, אני אשמח לסייע ונדמה לי שציף לא תתנגד.

brotos

New member
אם ציף תתנגד, תמיד אפשר באלימות.

העניין הוא שזה באמת מעניין המון אנשים. האלבום הוא באמת ארוך מידי. ובכלל, גם אם השתתפו בו 5-6 אנשים, אז אותו מספר אנשים, בקטגוריית מאמרים, לכל אחד שמבקש ניתן קישור ויאללה ביי. הייתי מוכן לארגן, אבל אני לא ממש פה. אז אתה יכול.

צריך לשרוף את כל המורים

אהלן אפילו שעכשיו חופשת חג החנוכה המורה המגעילה שלי נתנה לנו עבודה :( אז החלטתי לעשות אותה על פינק פלויד
למישהו יש עבודה? :] כל כתות י"ב צריכות את העבודה הזו, היא היחידה החמישית בכל מקרה אני צריכה שאלת מחקר+ 5 שאלות שעליהם אני אענה בעבודה יש לכם רעינות בשבילי?

holo

New member
נמאסססס

מה יש לכם מהחומה!??! אולי במקום לכתוב את ההודעה הזאת, הודעה שנכתבת פה כמעט כל יום, תחפשי במאמרים של הפורום או לחפש שירשורים קודמים בנושא? דייי זה מעצבן כבר

melancholy man

New member
תקנה מצית

הנה רעיון: אני רואה שאתה יודע למצוא פורומים רלוונטיים לנושא, השלב הבא הוא אשכרה לקרוא בפורום, להסתכל במאמרים ובקישורים ובדף הפורום עצמו, לבדוק אולי יש שרשור בנושא ולשאול את השאלה שלך באותו שרשור. ו GingerBread Man למה שיכאב לי שיש לו מורה מגעילה?, זה בקושי מזיז לי שלתלמידים שלי יש מורה מגעיל

GingerBread Man

New member
אם אני לא טועה

הוא אמר לשרוף את כל המורים. אתה לא נראה (או נכתב
) כמו בן אדם שאוהב להשרף.

One Echoe

New member
לשרוף את כל המורים?

מה רע במורים? יש כמה מניאקים, אבל הם מניאקים רק בגלל התלמידים טוב טוב, זה לא לנושא. בכל מקרה, כמו שאמרו לפניי, תקרא במאמרים.. ובאינטרנט יש כ"כ הרבה חומר על החומה...כ"כ. חח

למעלה