חובב מלחמת העולם השנייה
אם הסתכלת בדף הנתונים שלי היית גם יכול לראות שבתחביבים רשום 'מלחמת העולם השנייה' וכפי שנכתב, אני מתעניין גדול במלחמה הזאת ובאספקט הלחימה עצמה בפרט. יפה שהצלחת לזהות את התמונה בה מוצגים שני חיילי ווהרמאכט, מקלען MG 42 וחבר שלו עם מאוזר, שבוזים ומותשים מהלוחמה באמריקאים במרחבים הירוקים של ווילרז-בוקאז',צרפת, בקיץ 1944. אני חובב את פינק פלויד ראשית כל בגלל המוסיקה האיכותית שלהם אך גם בגלל התוכן של השירים שלהם ואני חושב שהעניין שאביו של וואטרס נהרג במלחמה והוא גדל בלי אבא וכל זה , זה מאוד מושך אותי אליהם, ומדבר אליי. בקשר למה שנכתב בעניין של הטופיק עצמו, רציתי להגיד שכמובן שאין ויכוח בשאלה האם פינק פלויד התכוונו לשואה של היהודים בסצינה הקצרה הזאת של הרכבת, זה ברור כקריסטל, אבל השאלה שלי היא יותר פשוט מתוך סקרנות, מדוע הסצינה הזאת שם? מה הקשר שלה לסרט? למה כשפינק נכנס למערה פתאום הם עוברים? ולאחר מכן הסרט ממשיך למקום אחר בכלל? ולמה יש לו מסיכה? האם זה מרמז שהעולם שתק בזמן שהיהודים נרצחו על ידי הנאצים השפלים? אולי גם תגידו שזה יפה לא לענות על זה פשוט כדי להשאיר את האלמנט של המיסתורין והאפלוליות, הפסיכודליות של פינק פלויד.. אבל זה פשוט מסקרן אותי. למישהו יש תשובה מלאה\חלקית על זה?