פינק פלויד יופיעו בישראל?

שמועות כאלו מופרחות לעיתים קרובות

ובמיוחד לאחר האיחוד ההיסטורי של הלהקה בארוע Live 8. האמת היא שללהקה מוצעים סכומים אסטרונומיים - בקנה מידה בין-כוכבי - כדי לצאת לסיבובי הופעות במקומות שונים בעולם. במקום אחד צויין הסכום 250 מיליון דולר (130 מיליון פאונד). מן הסתם גם מפיקים ישראליים - כגון שוקי ווייס המוזכר בכתבה - מנסה את מזלו. אך חברי הלהקה דחו את כל ההצעות ואומרים לעתונות שלא יהיה סיבוב הופעות כזה. או, לפחות, כרגע אין להם תוכניות כאלו. זה לא אומר שבסוף הם לא יופיעו. רוג'ר ווטרס, לפחות, בהחלט מעוניין להופיע ולהקליט עם הפלויד - למרבית האירוניה. אני חושבת שכולנו נשמח אם הם יגיעו לכאן - או אפילו אם יופיעו בחו"ל - ונוכל לראותם. אבל כרגע, אלו רק חלומות באספמיא. אני ממליצה לעקוב אחר ה"חשדות" של הפורום, לעידכונים אחרונים.

hubash

New member
גם כשהיו שמועות שהם יתאחדו

לקראת ה LIVE8 היו הרבה שפקפקו ובסוף זה קרה... אז בואו נחזיק אצבעות חזק חזק , למרות שהסיכויים קטנים מאוד.

אם זה יקרה, זה לא יהיה ב-2006

דייויד גילמור מתכנן להוציא אלבום סולו באביב, ובכוונתו לצאת להופעות לקידום האלבום. כמובן, עכשיו האיחוד וכל השמועות פוגעים בנסיונותיו לבסס קריירה עצמאית. מסכן.
ווטרס גם כן עובד על אלבום סולו, אבל נראה שהסיפור אצלו די תקוע. הוא עובד על זה מאז 1998, ובראיונות הוא מודה שאין לו שום דבר מגובש. אולי על רקע זה יש להבין את ההתבטאויות שלו לאחרונה על רצונו לחזור לעבוד עם הלהקה; הוא יודע שעליהם אפשר לסמוך לפתח את הרעיונות שלו ליצירות איכותיות. למה לקח לו 25 שנים לתפוש שלהקה עדיפה על קריירת סולו?

הבנתי מה קורה פה

טוב למרות שאני לא רוצה לפתח תקוות אני חושב שהבנתי את הסיפור. פינק פלויד אכן מתכננים להופיע ב2007, אבל גילמור מכחיש בתוקף בגלל שהוא לא רוצה, כמו שאמרת, לפגוע בסולו שלו. אל תשכחו את ההכחשות הנמרצות שלהם לפני ה לייב 8. אני חושב שבמקרה הזה אפשר לסמוך על שוקי וייס שהוא מדבר עם ההנהלה של פינק פלויד שכבר יודעת שהם יופיעו ב2007, אבל הם לא מפרסמים את זה בשום מקום בנתיים. כמובן שאסור לפתח תקוות ורוב הסיכויים שהם לא יתאחדו שוב ובלה בלה בלה

Crazy Diamond85

New member
גם רמי פורטיס

היה אמור להוציא שנה שעברה אלבום אך הוא דחה אותו והתאחד עם ברי סחרוף :p

melancholy man

New member
והיו שמועות שהם יופיעו בישראל

בערך עשרות פעמים וכל מי שפיקפק בכך צדק, לי זה נראה כאילו ששוקי וויס מפנה אליהם ומנסה ליצור באזז סביב העניין אולי בשביל לבדוק כדאיות כלכלית. בכל אופן, בארץ אין תנאים ויכולת אירגון לארגן :"אירוע בסדר גודל בינלאומי" מישהו באמת רוצה שאת בדיחות "גשר המכביה" יחליפו בדיחות "גשר פינק פלויד"?

radiofloyd

New member
טוב...בואו נקווה מאוד שזה יקרה ואז:

כרטיס יעלה המון - לא רק שאני אקנה אני גם אלך עם שק שינה יום לפני לישון ליד השער, ואקח חופש מהעבודה בשביל העניין!! זו התגשמות חלום עבור הרבה אנשים בארץ מבוגרים וצעירים כאחד! הלוואי עלינו!!!

hubash

New member
הופעה בכותל יכולה להיות להיט

רק שלא יפילו אותו בסוף ההופעה...

wish i was here

New member
אם יש דבר אחד שאני בטוח

זה שהם לא יתקרבו לכותל....ראש העיר של ירושלים הוא חרדי......גוים אשר מנגנים מוזיקה של הסטן (רוק) לא יתקרבו לכותל כל עוד זה תלוי בקהילת הרבנים הענפה בארצינו

Perfect sense

New member
מצעד הגאווה התקיים שם...

וזה נגמר בצעיר חרדי שדקר שלושה אנשים... אז אני רואה כבר את הפולסא דנורא על ווטרס
וואי פולסא דנורא זה שם טוב ללהקה. חוץ מזה מי צריך שזה יהיה בירושלים? אני ונעמן העלנו רעיון שההופעה שלהם תהיה פה במקום שבו אני גר (כפר נוער קטן, פחות או יותר בצפון...בין חדרה לחיפה) שיש בו אמפיתיאטרון, אז זה "פומפיי אינטימי"
כמובן שהכרטיס שלי בחינם, שוקי כבר מסר לי את הבשורה.

Pitudi

New member
חחח תפוס

יש לי שלוש להקות לאחת קוראים "צואה גרעינית" לשניה קוראים "ביג סוסג' פיצה גאי" (איש הפיצה עם הנקניק הגדול בתרגום ממש חופשי) וללהקה האחרונה שהקמתי (יותר משנה) קוראים "פולסא דנורא" מצטער

Perfect sense

New member
אתה!!!!

ביררתי קצת על השם פולסא דנורא וגיליתי שיש כזו להקה, וגם ראיתי אתמול קליפ שלכם בערוץ 24- מוזיקה אדירה, אתה באמת בלהקה הזו??

Pitudi

New member
לא ../images/Emo10.gif אין לי קליפ ב-24

לא ידעתי שקיימת כזאת להקה

למעלה