פינק פלויד יופיעו בישראל?

Perfect sense

New member
אז אחי,

יש כבר להקה עם השם הזה=\ להקה שעושה מין מטאל מוזר, אבל ממש יפה...לאחת מהם יש גיטרה חשמלית עם פיס גדול עליה, אממ..נוו... פיתחתי ציפיות שזה אתה.

Pitudi

New member
אל תדאג..עוד תשמעו עלי ../images/Emo13.gif

במיוחד ל-"צואה גרעינית"..

בכותל אסורים מופעים ממילא

מלבד טקסים צבאיים. זה הרי מקום קדוש. אבל ההצעה לעשות את זה בנגב היא בדיוק מה שחשבתי עליו: מכתש רמון.... חבל אבל שזה שמורת טבע.

wommer

New member
רק חבל שזה ב2007...

אני אהיה כבר מגויס אם זה באמת יקרה...בלאחסה!

Liorking

New member
גם אני

דווקא כשהם זקנים הם מגיעים לארץ, כך גם הרולינג סטונס. מילא שהם מגיעים שהם זקנים, אבל למה דווקא כשאני מתגייס?!

חרטושה

New member
שווה ללכת לרופא שיניים

רק בשביל לקרוא את העיתונים שיש בחדר ההמתנה ולגלות את הידיעה הזו שמופיעה גם במוסף של ידיעות. הבה ננתח? הידיעה נראית די מבטיחה, לפחות מבחינת ניסוח : הלהקה "נמצאת בשלבי תכנון של סיבוב הופעות" ו... "מגעים מתקדמים מאד" נשמע בהחלט מעניין. חוץ מזה, זו יכולה להיות מתנה נפלאה ליום ההולדת שלי.

אני מציעה לא להתייחס ל"ידיעה" הזו

כתורה מסיני. ככל שאנו יודעים כרגע, פינק פלויד לא מתכננים סיבוב הופעות, ואינם מגיעים לארץ. הכל פרי דמיונו ושאיפותיו של שוקי וייס (ומשרד יחסי הציבור שלו). אנא קחו את הדברים בפרופורציה.

vegetable man

New member
נכון מאוד

המפיק המעפן הזה כבר שנים לא הביא לפה הרכב ראוי. מה שעצוב שהוא היחיד שמנסה להביא הרכב כלשהו לביצה המזרח תיכונית הסרוחה שלנו. אין תשתית ראויה לקיים הופעה של פינק פלויד בארץ כנראה. מה שכן יותר סביר, זה שאולי רוג'ר יבוא לפה לביקור פרטי במסגרת פסטיבלי היחצנות שלו כמחאה על בניית הגדר (החומה). אם ריצ'ארד גיר יכול, גם רוג'ר יכול, לא? אם הוא ישים משקפי שמש אפילו יחשבו שהוא גיר.

חרטושה

New member
תראה מה לא עושים

בשביל שהפלויד יבואו לארץ. כל הפינוי של ההתנחלויות, נראה לך שזה סתם? שרון קרא בעיתון את הראיון עם מייסון ובתור אוהד פלויד מושבע הוא עשה מעשה. כל האנשים עם הסרטים הכתומים היו סתם אוהדים של הלהקה orange 9mm.

One Echoe

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני תמיד טענתי שווטארס צריך להופיע על גדר ההפרדה!

חרטושה

New member
../images/Emo6.gif

תודה בזה שהמופע "הגדר" לא נשמע טוב כמו "החומה". מה שכן, זה מאד ישראלי, "הגדר". LOL
מופע הגדר מספר את סיפורו של חיים יזרעאלי-כהן-גרוס, אמן מיוסר שבאין פרנסה, מוצא את עצמו מצייר גרפיטי על גדרות נתיבי איילון. כאשר מצבו הכלכלי והנפשי של חיים מתערער בעקבות שאיפה מופרזת של גזים מהמכוניות והאוטובוסים, הוא מגיע למסקנה שאין לו ברירה אלא למחות כנגד זיהום האוויר, המצב הפוליטי ומסחור האומנות. לאות מחאה הוא מחליט לצייר על שילטי הדרך ולטשטש את מה שכתוב בהם, מה שמביא את כל תושבי העיר רמלה להגיע לעיר רמאללה ולהפך. נכון שזה נשמע כמעט כמו העלילה של רדיו KAOS ... ?

vegetable man

New member
חחחח אורנג' 9מ"מ...

אני אוהב את חוש הדמיון ההזוי שלך... שרון אוהב את פינק פלויד מאז ומעולם...הוא עשה הכל כדי להיכנס לאחד האלבומים שלהם בסוף בגין גנב לו את הזכות המכובדת ב-Final Cut... לא רבים יודעים אבל האיש השמן והקרח שביקר בהקלטות של WYWH היה בכלל עמרי שרון...

למעלה