פינת אוסף הלקים שלי

trilliane

Well-known member
מנהל
באמת?
זה לא מתייבש לאט מדי?

אפשר לכתוב עליו אח"כ?

Nakuro

New member
כן,

שמסתכלים על הבקבוק יש בו שימר אבל על היד הוא פשוט טיפקס, ולא אהבתי אותו וההמשך ידוע..

Nakuro

New member
לקים לא קשורים

או בשמם השני- לק צבא...האמת שאת רוב הלקים המעצבנים של הצבא העפתי לפח (או השארתי שם...) אבל כמה נשארו

Jade- Sweet Bliss
Life- 236
לק מנצנץ לא ידוע שהביאו לי מקפריסין, יש בו כוכבים שצריך לדוג

Nakuro

New member
מחזקים/מייבשים

Sally Hansen Hard as Nails- מחזק מדהים! וגיליתי לאחרונה שהוא גם תורם נרוא לעמידות בתור בסיס...היתה לי תקופה עם הזהב שלהם ולדעתי אין שום הבדל בנהם...רק במחיר
המייבש האגדי של ואו- שהוא כבר סמיך והורס לי לקים ואני מסרבת להעיף אותו, אני צריכה לקנות לו מדלל...או להעיף

מייבש של LeChat- קניתי כי אותו כי לצערי לא מוכרים יותר את הואו...הוא סבבה
ושתי פצירות קרטון, אני משתמשת בעיקר במנומרת שקיבלתי אותה במתנה והיא מושלמת.

trilliane

Well-known member
מנהל
מה ההבדל במחיר ביניהם? (של סאלי הנסן)

אני משתמשת כרגע בזהב ולא חשתי הבדל בחוזק הציפורניים או באורכן (כפי שהוא מצהיר על עצמו) אבל הוא אכן תורם לי לעמידות הלקים.

את המייבש של לה-שה זיהיתי עוד מהתמונה הראשונה שבה הוא עמד עם הגב. קניתי אותו בוואוו וגם אני מרוצה ממנו. הוא קצת מסמיך לי עכשיו אז אני משתמשת במדלל של ביוטיקייר (9.5 ש"ח לבקבוק בגודל מכובד, שווה) והוא סבבה.

Nakuro

New member
הזהב עולה בסביבות ה70-80

וזה עלה לי 30 ש"ח אחרי הנחה. הבדל די משמעותי במיוחד שיצא לי לסיים לפחות 3 כאלה...
המחזק הזה עשה לי את הציפורניים שאת רואה בתמונות, הוא פשוט מנע מהן להישבר. בלי הציפורניים שלי נשברות בלי סוף (גדלות מהר ונשברות מהר יותר...) ועם לק בכלל אין על מה לדבר.
כשהשתחררתי היתה לי תקופה בלי מחזק וכל פעם שהייתי מסירה לק הייתי מורידה אורך מהציפורניים, זה היה אסון...

trilliane

Well-known member
מנהל
ואללה! 30 ש"ח בארץ? איפה?

לאחרונה קניתי את הזהב בסופרפארם ב-25% אז שילמתי 60 במקום 80, אבל הייתי שמחה לשלם חצי מזה.

Nakuro

New member
בכל מקום שיש 25% על סאלי הנסן

המחיר המקורי שלו זה 40 ש"ח, לדעתי אין שום סיבה לקנות את הזהב

trilliane

Well-known member
מנהל
את המייבש
קניתי בסניף בגרנד קניון (חיפה)

האירוניה היא שממש ביציאה מהחנות של WOW יש דוכן מניקור של לה-שה שבו מוכרים כמובן לקים של לה-שה אבל מייבש של חברה אחרת...
הסנדלר הולך יחף?

Nakuro

New member
מוצרים משלימים

שתקועים להם בבלאגן איום במגירה

מסיר לק, הספקה לכל החיים של צמר גפן, מסיר לקיוטיקלס של סאלי הנסן שהוא ממש מוצלח, גיבוי של מחזק (יש לי טראומה קלה מההיעלמות של המייבש של ואו)
ו...כפפות ניילון! אני משתמשת בהן כדי להסיר לק ברגליים, כי אני עקומה ממש ואם אני עושה את זה בלי כפפות הלך הלק בידיים...

Nakuro

New member
וזהו

אני אסיים בתמונה של מה שיש לי עכשיו על הציפורניים
Bora Bora של שיק...הוא מקסים אבל מרוב פעמים ששמרחי אותו הוא מתחיל להראות לי טיפה בנאלי

דא הציפורניים של הן אסון, עם מחזק הן עוד בסדר אבל ככה הן נשברות/מתפצלות/נהרסות מכל דבר קטן, לפני הצבא עסקתי המון בטיפוס ספורטיבי ובכלל לא היו לי ציפורניים אבל עדיין הייתי מכורה קשות ללקים...בחיים לא הצלחתי להאריך אותן יותר מידי.

אם אתן רוצות סווצ' של משהו תבקשו בכיף, יש לי ערימות של צילומי ציפורניים. אני מכורה.

trilliane

Well-known member
מנהל
אחלה אוסף!
והלק בתמונה נראה נהדר

וגם הציפורניים שלך, הייתי שמחה לו שלי היו נראות כך (גם אני מתקשה להאריך, האמה והאצבע שלי לא מפסיקות להתפצל
) והייתה לי מריחה מושלמת.
האורך שלהן נראה לי אידאלי, מילימטר-שניים סולידיים, אלגנטי ועדין.

ענבל30

New member
אוסף נהדר, תודה ששיתפת!

ואני דווקא מתרשמת מאוד מהציפורניים שלך
בתמונות ששמת הן נראות נהדר.

אצלי המצב מאוד הדרדר בשנים האחרונות, מאז שאני עובדת בגן ילדים

למעלה