פינת האוכל-

מה זה זוטון ולמה אתה מרקד

ומה זה היתוש זה קשור לעקיצה שאתם אהםםםם...... אם אתה מבין למה אני מתכוון (סטייל טל פרידמן)

הוא גר קרוב לכרמיאל(עיר המחולות)

אתה באמת מצפה שהוא לא יהיה מרקד

חחח:) הסבר ../images/Emo6.gif

הזוטון המרקד הוא כינוי שהודבק לי בסמינר מסוים של הנו"על בגלל שהייתי כנראה יותר מדי קופצני. ויש לזה גם פירוש במיתלוגיה היוונית ובמשחק מבוכים ודרקונים(זה מה שאמרו לי בנתיים).

TwelveEyes

New member
אני לא יודעת מה עם האחרים...

אבל אני אוכלת במטבח, לא בטוטה

לא יודע מה עם כולכם, אבל אני אוכל

לבד, בחדר הפרטי שלי, בלי אף אדם שיציק לי בזמן שאני עוסק בתהליך הפיטום של עצמי......

Shusho

New member
בדרך כלל בסלון...

למרות שהייתי רגילה לראות מול הטלוויזיה ועכשיו ניתקו את הכבלים.

Pe5tCTRL

New member
ולרגע חשבתי

שהשאלה היא באיזה מסעדה אנחנו אוכלים... הצפונבוניות משתלטת עליי (למרות שאני לא תל-אביבי) אצלי זה תלוי מה אני אוכל. אם זה סנדביץ´ או סתם חטיף ואני ממש רעב, אז אני חוטף לי אחד מהמאכלים הנ"ל וממשיך לשרוץ מול המחשב. אם אני משקיע לעצמי בארוחה רצינית, אז אני נותן לטלוויזיה בסלון לשעשע אותי... אם ההורים בבית, אני אוכל איתם כמו "בנאדם" ליד שולחן האוכל. ותמיד, אבל _ת-מיד_ לפחות אחד הכלבים שלי בוהה בי בעיניים עצובות כאילו הוא לא אכל שנתיים... (o)(o) @@ \----/

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifהממ...

*תוהה מאיפה הגיעה השאלה הזאת* ( רק אני והמחשב..(אורה)) בדר"כ אני אוכלת בסלון.. כמו כל המשפוחה שלי , לפעמים בחדר שלי.

טילו

New member
ואני

כרגע טרפתי בראוני מול המחשב. (טילו, באמירה מעמיקה מאוד על עצמה)

sarah

New member
לאוכל בחוץ זה אתגר בשבילי

כי אין מה לאכול!! הכל עם גבינה ובשר וביצים
...
אבל מתסדרים... בדר"כ אני אוכלת מול המחשב/בבית ספר/בשולחן בחדר אוכל-מטבח-סלון מחובר ל שאין לו שם פחות מסורבל או אממ... בחוץ? הממ... בכל מיני מקומות הקרובים אליי מדיי פעם :-X אני מאוד מאוד אוהבת לאכול
טופיק מצויין באעבה, שרה

אני,

בבי"ס: בכתה, או איפשהו נחמד ושקט בחוץ. *אף פעם* לא בקיוסק. בבית: בשולחן האוכל, מול טלוויזיה/עיתון/משפחה בחדר, מול מחשב (ולעתים גם מול משהו ביזארי כמו שיעורי בית, פנארט או ספר..) בסה"כ אני לא ממש מגוונת... אבל המקומות שלי מעניינים למדי
בטוטה לא יצא לי לאכול, בכל אופן לא מאז הגנון - כשעוד היה לי מושג מה זה אומר.

Blackice

New member
אוכלים בטוטה?

אני לא מכיר את המסעדה הזו.. אבל נשמע משו תלאביבי אז מן הסתם ירושלמי כמוני לא יכיר מקום מתוחכם כזה.. בטח כל המחירים שם בשמיים ואתה תשלם 100 ש"ח למשו שנשמע כמו מעדן צרפתי ו\בעצם הזמנת שניצל..
אז טרם ביקרתי בשום מסעדה שקוראים לה טוטה.. אבל אולי אם תספקו כתובת או הכוונה כלשהי אני אוכל לבדוק את המקום מתישהו... אם כולכם מדברים עליו זה בטח אוכל טוב..
אני בדכ"ל אוכל בבית. ומכין את האוכל בעצמי.. כי אני אוהב לבשל..
אבל עכשיו יש לי לוח שעות עמוס ויוצא לי הרבה לאכול במנזה באוניברסיטה.. ארז

ואם כבר פוביות

הידעתם שיש אנשים שיש להם פחד משום? עכשיו אתם יודעים. לרשימת הפוביות המלאה כנסו לפה. הכי משעשע זה Arachibutyrophobia- Fear of peanut butter sticking to the roof of the mouth

resputin

New member
נו, זה כמו שלחבר הכי טוב שלי,

יש פובייה שה מאז ´משחק ילדים´ מבובות דמוי אדם (דהיינו כמו צ´אקי*) -ואני חייב לציין שגם לי הן מביאות צמרמורת..

למעלה