פינת האוכל-

יואו הזכרת לי

שכל בוקר בדרך לאוניברסיטה אני עוברת מול חלון ראווה של איזו חנות עם בובות מגניבות כאלה ולכבוד הלוואין הם שמו בובה של צ´אקי ויש גם בובה של אשתו. כל בוקר אני חושבת שלקנות בובה של צ´אקי זה מעשה נורא אמיץ. למען האמת אני לא חושבת שלי יש אומץ להכניס דבר כזה לבית שלי (אחרי שבאיזו מסיבת פיג´מות בגיל 9 ראינו 3 מהסרטים ברצף, די טראומתי)

resputin

New member
הייתה לי בובה בסגנון.. פשוט..

די קשרתי אותה, עטפתי אותה בפוך וזרקתי אותה מעמקי הארון מצעים, שהיה די חסום ע"י קוספא גדולה מלאה בג´אנק כבד- כדי ש*במקרה ו...*

TwelveEyes

New member
לוזרים! :p

נבהלים מצ´אקי?? זה היה הסרט הכייייייי עלוב שראיתי בחיים שלי! טוב נו, בעצם פרויקט המכשפה מבלייר היה יותר גרוע ^^ מה שכן הפחיד אותי מאוד כילדה ועשה לי טראומה שסירבה לעבור עד בערך גיל 15 היו סרטי הנוסע השמיני. ראיתי אותם לראשונה בגיל 6 ומאז הם רדפו אותי בסיוטים מתמשכים ובפוביות למיניהן בתקופות שונות במשך תשע (!) שנים... עד שכשהייתי בת 15 היה מרתון בערוץ הסרטים של כל ארבעת הסרטים, ואז כבר הערכתי אותם מנקודת מבט שונה...

resputin

New member
?! -הנוסע השמיני? נו באמת..

הדבר השחור והרירי הזה לא מפחיד, הוא סתם... רירי...:-Z

TwelveEyes

New member
זה לא ממש היצור עצמו...

כמו הפחד שהסרט עורר בי מ-א) להיות לבד ו-ב) להיות במקומות חשוכים. והכי גרוע - להיות לבד במקומות חשוכים O_O מה אתם רוצים, הייתי קטנה!

למעלה