טעות נפוצה מוצא האדם מן הקוץ. הכל התחיל מטעות דפוס של דרווין...
R r o r o r o New member 15/11/07 #21 טעות נפוצה מוצא האדם מן הקוץ. הכל התחיל מטעות דפוס של דרווין...
C C H 4 New member 16/11/07 #23 יא דוחה? נראה לך שאמ'שלי קופה? אמא שלי בכלל מחיפה, ואין בחיפה קופים! ענק
S Snir2121 New member 18/11/07 #25 אאוטינג ../images/Emo123.gif. אני מניח שכל מי שהתעסק אי פעם עם חיידקים, מכיר את האי קולי. והקטע על האדפטציה בנודע לרב-סוכרים די חידש לי (אם כבר, אילו רב-סוכרים? ). [פעם התפתחו אצלי מוטציות עמידות, אולי יום אחד הן ינסו להשתלט על העולם. (אצלי - ז"א בפטרי, לא אצלי אצלי)]
אאוטינג ../images/Emo123.gif. אני מניח שכל מי שהתעסק אי פעם עם חיידקים, מכיר את האי קולי. והקטע על האדפטציה בנודע לרב-סוכרים די חידש לי (אם כבר, אילו רב-סוכרים? ). [פעם התפתחו אצלי מוטציות עמידות, אולי יום אחד הן ינסו להשתלט על העולם. (אצלי - ז"א בפטרי, לא אצלי אצלי)]
E Escherichia Coli New member 18/11/07 #26 אני פיתחתי מוטציות עמידות זה אומר שאני אקסמן. בכל מקרה, אני לא זוכר בדיוק איזה רב-סוכרים, אני בטוח שזה צוין איפשהו בוויקי של זה.. זה רב-סוכרים מאוד נפוץ אצל בקטריה שנותן להם הגנה חיצונית שאין בו כל צורך בסביבת מעבדה.
אני פיתחתי מוטציות עמידות זה אומר שאני אקסמן. בכל מקרה, אני לא זוכר בדיוק איזה רב-סוכרים, אני בטוח שזה צוין איפשהו בוויקי של זה.. זה רב-סוכרים מאוד נפוץ אצל בקטריה שנותן להם הגנה חיצונית שאין בו כל צורך בסביבת מעבדה.