פינת הבישול
אז שוב נגמר לו עוד שבוע טעים. אני חייבת לציין שמאז שהתחלתי לפתוח את הפינה בימי ראשון ממש הוקל לי ויותר נעים לי להעלות את המתכונים בלי הלחץ של אמצע השבוע.
אז קודם כל הכנתי את המתכון לשבלולי תרד וגבינות שהעלתה מאמ בהעדרי. הבצק יצא ממש מדהים, אוורירי ורך. אבל מה? התרד לא הספיק לכל הבצק. אז עם החצי שנשאר הכנתי מילוי גבינה. הילדים טרפו את זה. מאוד ממולץ.
חוץ מזה בהשראת כל השרשור על לימון כבוש שהיה גם בהעדרי, הכנתי ירקות בתנור עם לימון שיצא מרענן וטעים.
ואחרון להיום, פורים כבר מגיע, אז אני מעלה את המתכון של אוזני ההמן שאני מכינה כבר שנים. יוצא מצוין כל פעם. היום אגב עשיתי פעילות עם הילדים בבית הכנסת והכנו אוזני המן ביחד. היה ממש כיף בעיקר בהתחשב בעובדה שרוב הילדים לא מכינים את זה בבית עם ההורים.
אז מה אתכם? מה בישלתם במטבח השבוע? האם אתם מכינים מאכלים מיוחדים לפורים?
כרגיל, אם יש לכם שאלות, הארות או הערות או רעיונות אשמח לשמוע מכם כאן או בפרטי.
אז שוב נגמר לו עוד שבוע טעים. אני חייבת לציין שמאז שהתחלתי לפתוח את הפינה בימי ראשון ממש הוקל לי ויותר נעים לי להעלות את המתכונים בלי הלחץ של אמצע השבוע.
אז קודם כל הכנתי את המתכון לשבלולי תרד וגבינות שהעלתה מאמ בהעדרי. הבצק יצא ממש מדהים, אוורירי ורך. אבל מה? התרד לא הספיק לכל הבצק. אז עם החצי שנשאר הכנתי מילוי גבינה. הילדים טרפו את זה. מאוד ממולץ.
חוץ מזה בהשראת כל השרשור על לימון כבוש שהיה גם בהעדרי, הכנתי ירקות בתנור עם לימון שיצא מרענן וטעים.
ואחרון להיום, פורים כבר מגיע, אז אני מעלה את המתכון של אוזני ההמן שאני מכינה כבר שנים. יוצא מצוין כל פעם. היום אגב עשיתי פעילות עם הילדים בבית הכנסת והכנו אוזני המן ביחד. היה ממש כיף בעיקר בהתחשב בעובדה שרוב הילדים לא מכינים את זה בבית עם ההורים.
אז מה אתכם? מה בישלתם במטבח השבוע? האם אתם מכינים מאכלים מיוחדים לפורים?
כרגיל, אם יש לכם שאלות, הארות או הערות או רעיונות אשמח לשמוע מכם כאן או בפרטי.