פינת הבישול
איזה שרשור מדהים ופורה היה בשבוע שעבר. תודה לכולם. היה מאוד מעניין לקרוא את הדיון שהתפתח והיו שום גם קישורים מאוד מעניינים.
אז מה היה לנו השבוע? כמו שהבטחתי לנירית הכנתי מתכון של עדשים שחורות עם קייל. הגדול מאוד התלהב מזה ואכל את זה בכמויות.
הכנתי גם תפוחי אדמה מטוגנים קלות שיצאו מאוד טעימים ולסיום הכנתי גם טארט עגבניות הפוך שהיה להיט.
השבוע בשיטוטי באינטרנט מצאתי כל מיני כריכים נחמדים בשלל צורות להכין לילדים. האמצעי ראה והתלהב והזמין כריך זחל וכריך פרפר שזכו להצלחה מסחררת (למרות שהכישורים והיצירתיות שלי אפסיים). הוא גם ביקש שאכין את זה לגן לארוחת הצהריים שלו, אבל הסברתי לו שזה לא ישמור על הצורה בתוך התיק.
מה איתכם? איזה כריכים אתם מכינים לילדים שלכם?
האם אתם משקיעים בצורות מושקעות? ואם כן, אשמח אם תשתפו ברעיונות או בתמונות.
אם יש לכם מתכונים מוצלחים שבישלתם השבוע, אשמח אם תשתפו. וכרגיל אם יש לכם הערות, הארות או שאלות אשמח לשמוע מכם כאן או בפרטי.
איזה שרשור מדהים ופורה היה בשבוע שעבר. תודה לכולם. היה מאוד מעניין לקרוא את הדיון שהתפתח והיו שום גם קישורים מאוד מעניינים.
אז מה היה לנו השבוע? כמו שהבטחתי לנירית הכנתי מתכון של עדשים שחורות עם קייל. הגדול מאוד התלהב מזה ואכל את זה בכמויות.
הכנתי גם תפוחי אדמה מטוגנים קלות שיצאו מאוד טעימים ולסיום הכנתי גם טארט עגבניות הפוך שהיה להיט.
השבוע בשיטוטי באינטרנט מצאתי כל מיני כריכים נחמדים בשלל צורות להכין לילדים. האמצעי ראה והתלהב והזמין כריך זחל וכריך פרפר שזכו להצלחה מסחררת (למרות שהכישורים והיצירתיות שלי אפסיים). הוא גם ביקש שאכין את זה לגן לארוחת הצהריים שלו, אבל הסברתי לו שזה לא ישמור על הצורה בתוך התיק.
מה איתכם? איזה כריכים אתם מכינים לילדים שלכם?
האם אתם משקיעים בצורות מושקעות? ואם כן, אשמח אם תשתפו ברעיונות או בתמונות.
אם יש לכם מתכונים מוצלחים שבישלתם השבוע, אשמח אם תשתפו. וכרגיל אם יש לכם הערות, הארות או שאלות אשמח לשמוע מכם כאן או בפרטי.