לפני הכניסה לתנור השתמשתי בחלק האחורי של כפית ארוכה כדי להכניס את המילוי היטב פנימה.
S smaak New member 21/5/14 #20 לפני הכניסה לתנור השתמשתי בחלק האחורי של כפית ארוכה כדי להכניס את המילוי היטב פנימה.
S smaak New member 21/5/14 #21 ואחרי היציאה מהתנור אפשר כמובן להכין רוטב, אבל העגבניה והלימון נתנו עסיסיות מספקת ומבחינתי זה היה מעולה גם בלי רוטב.
ואחרי היציאה מהתנור אפשר כמובן להכין רוטב, אבל העגבניה והלימון נתנו עסיסיות מספקת ומבחינתי זה היה מעולה גם בלי רוטב.
נ ניריתסקוטלנד New member 22/5/14 #25 את ממש אלופה!!! זאת את שתמיד אמרת שאת לא יודעת לבשל? איזה שינוי!!!
M Mottek New member 22/5/14 #27 מצטרפת לנירית - איזה יופי של פלפלים!! ממש מעוררי תאבון. הם נראים באמת נהדרים (חבל שאצלי לא אוהבים פלפלים).
מצטרפת לנירית - איזה יופי של פלפלים!! ממש מעוררי תאבון. הם נראים באמת נהדרים (חבל שאצלי לא אוהבים פלפלים).
S smaak New member 23/5/14 #28 לא אמרתי.. אני יודעת לבשל, רק שבישול טבעוני קצת שונה לפעמים מבישול לא טבעוני. תודה על המחמאות!
M mumfor4 New member 23/5/14 #29 נראה מצויין , אהבתי את המילוי מאוד . מתכוונת לאמץ את המתכון הזה . תודה
S smaak New member 21/5/14 #22 מעבר לזה, היה לנו קטיף נחמד בחווה אורגנית שבה מגיעים, קוטפים מה שרוצים מההיצע העונתי, ומשלמים בחנות של החווה. בחנות עצמה יש מוצרים נוספים אורגניים שלא הבעלים גידלו. היה פשוט כיף. שלוש שעות. קטפנו תותים, הלכנו בשדות בין הפרים, הכבשים והחמורים.
מעבר לזה, היה לנו קטיף נחמד בחווה אורגנית שבה מגיעים, קוטפים מה שרוצים מההיצע העונתי, ומשלמים בחנות של החווה. בחנות עצמה יש מוצרים נוספים אורגניים שלא הבעלים גידלו. היה פשוט כיף. שלוש שעות. קטפנו תותים, הלכנו בשדות בין הפרים, הכבשים והחמורים.