פינת הבישול

smaak

New member
זה ממש לא קשה להכין

את הבולונז מכינים כמו בולונז רגיל, רק שמשתמשים בפתיתי הסייטן,
ושמנת הקשיו, זה קשיו שהושרה למשך כמה שעות או לילה במים, סונן, ונטחן למשחה קרמית בתוספת חצי כוס מים או יותר.
שמרי בירה אפשר לקנות בפתיתים ופשוט לפזר, יש לזה ריח וטעם דומים לפרמזן.
 

smaak

New member
ירקות בתנור

תפוח אדמה, פארסניפ, שום טרי ירוק, עגבניות שרי מסוגים שונים, עשבי תיבול, שמן זית ותבלינים.
 

smaak

New member
תבשיל ירקות

קישוא צהוב, פאק צ׳וי, פטריות ירדן, בצל סגול, שום.
 

smaak

New member
למעלה הוספתי טופו

שאני קונה בשבבים כאלה, מאוד נוח להכין עם זה מוקפצים ותבשילים, זה חסר טעם לכשלעצמו, ומקבל את כל הטעמים שמוסיפים לסיר.
הנוזלים שהשתמשתי בהם- יין לבן, חומץ תפוחים, רוטב סוייה ומים.
 

smaak

New member
ולסיום- גלידת ווניל

מחלב ושמנת סוייה, ווניל אמיתי, סוכר.
יש לנו מכונת גלידה.
 
למעלה