פינת הבישול

יא.. בא לי בלינצ׳ס.. אבל אין לי סבלנות להכין.

אגב, למה את מוסיפה במילוי רבע כוס קוטג׳? מה הוא נותן?
מבטיחה למצוא כוח ולהכין בקרוב!
 

Mottek

New member
ריקוטה היא גבינה נורא יבשה לדעתי

אני אוהבת להוסיף את הקוטג' בשביל הלחות ולעדן את המרקם של הריקוטה.
אפשר גם להוסיף שמנת חמוצה במקום, אבל אז המילוי נהיה יותר נוזלי והטעם של השמנת גם יותר דומיננטי.
בסופו של דבר זה לא יותר מידי עבודה. יאללה למטבח!
 

noaronen1

New member
אצלנו בבית כשהייתי ילדה היה גבינה ותפ"א

אמא שלי היתה מכינה מילוי עם גבינה וצימוקים כמוך, ואז אח שלי ואחותי היו מתלוננים על הצימוקים, אז באיזשהו שלב נמאס לה והיא הכינה גם עם מילוי של תפ"א ופיטריות.
באמת שכחתי מהבלינצ'ס (-:
 
למעלה