Broiling זה בתנור זה אפיה בחום גבוה לזמן קצר
בדרך כלל משתמשים בזה בעיקר לבשרים, אבל אפשר גם עם ירקות. שמים על את האוכל על המדף הכי עליון ומבשלים עד שזה מוכן. הטריק בbroil זה שזה משתשמש רק בגוף חימום העליון. הטמפרטורה של הbroil מאוד גבוה, משהו כמו 280 מעלות ואי אפשר לוסת את זה (בניגוד לאפיה). אפשר לבשל בזה נתחי בשר (סטייק למשל) בדומה לגריל, אך מכיוון שכל החום מגיע רק מלמעלה צריך להקפיד על להפוך כדי שיתבשל משני הצדדים.
אני משתמשת בזה בעיקר בשביל להשחים מאפים שנראים לי קצת חיוורים מידי. למשל אם הכנתי לזניה והגבינה מלמעלה נראית חיוורת מידי לעטמי אני אשים על Broil בשביל להשחים אותה קצת. אבל אז חשוב מאוד לשים עין על האוכל כי תוך כדי 2 דקות זה כבר יכול להשרף!
מקווה שהצלחתי להסביר קצת. בהצלחה.