פינת הבישול

smaak

New member
בלגיה

עוד לא ניסיתי בחנויות אסייתיות, אבל בסופר אפילו לא ידעו על מה אני מדברת..
 

mumfor4

New member
בדיוק רציתי לכתוב לך

בחנויות אסייתיות כמעט בטוח שתמצאי במחלקת הקפואים, או בגיחה להולנד אם אתם גרים קרוב קראתי באיזה מקום שזה דווקא לא מומלץ לנשים בגלל הורמון אסטרוגן, אבל אצלנו מאוד אוהבים.
 

smaak

New member
אני חוששת שהדיס המלצות הללו

מגיעות בעיקר מגורמים בעלי אינטרסים שרואים בעיקר כמה הסוייה מוצלחת בהחלפת מוצרים מן החי (חלב, תחליפי בשר וכו׳).
בעיקר כשחלב פרה ומוצריו מכילים הורמוני הריון של הפרה, הם האחרונים שיכולים לומר משהו בנושא.
אבל לא על זה הסיפור, אני חושבת שלא צריך להגזים בכל מקרה בצריכה של מוצרים כלשהם ולא משנה איזה. אם מישהו אוכל אדממה פעמיים בשבוע בטח לא תהיה לזה השפעה..

מאמר לדוגמא בנושא. יש המון אבל אם זה מעניין לא בעיה למצוא ברשת..

http://www.masa.co.il/article/2042/סויה%3A-תיקון-טעות/
 

noaronen1

New member
Broil למאותגרים...

אתם יכולים להסביר לי למה ואיך משתמשים ב- broil בתנור?
אולי אוכל לתת גוון נוסף לאוכל שאני מכינה בביתנו. הפורום הזה תמיד נותן לי השראה להוסיף רעיונות חדשים למאגר המתכונים.
 

Mottek

New member
Broiling זה בתנור זה אפיה בחום גבוה לזמן קצר

בדרך כלל משתמשים בזה בעיקר לבשרים, אבל אפשר גם עם ירקות. שמים על את האוכל על המדף הכי עליון ומבשלים עד שזה מוכן. הטריק בbroil זה שזה משתשמש רק בגוף חימום העליון. הטמפרטורה של הbroil מאוד גבוה, משהו כמו 280 מעלות ואי אפשר לוסת את זה (בניגוד לאפיה). אפשר לבשל בזה נתחי בשר (סטייק למשל) בדומה לגריל, אך מכיוון שכל החום מגיע רק מלמעלה צריך להקפיד על להפוך כדי שיתבשל משני הצדדים.
אני משתמשת בזה בעיקר בשביל להשחים מאפים שנראים לי קצת חיוורים מידי. למשל אם הכנתי לזניה והגבינה מלמעלה נראית חיוורת מידי לעטמי אני אשים על Broil בשביל להשחים אותה קצת. אבל אז חשוב מאוד לשים עין על האוכל כי תוך כדי 2 דקות זה כבר יכול להשרף!

מקווה שהצלחתי להסביר קצת. בהצלחה.
 
מילה במילה!

 

mumfor4

New member
תחשבי על קרם ברולה

זה שמשתמשים בלהביור מעל הקרם ומקרמלים את הסוכר
זאת המהות של האופציה הזאת .
השחמה
 
למעלה