פינת הבישול

mumfor4

New member
תודה למבינות ונירית , אל תצחקי עליי


אתן מכירות את האריזות של הפלפלים שמוכרים בשלשות ? ( או שזה רק בבריטניה )
עזבו שמחיר גמבה מסכנה הוא 0.60£ לזה כבר התרגלתי , הילדים שלי אוהבים לאכול רק את האדומות לפעמים עושים טובה לצהובות אז אני נשארת עם הירוקים שאף אחד לא אוהב .
נשאר לי אורז מלא מאתמול וחשבתי שזה יהיה רעיון טוב למילוי .

יש לי המון פטרוזיליה , כוסברה ושמיר בבית
והרעיון הזה ממש טוב .
תודה שוב ;)
 

smaak

New member
אחרי שיצאו מהתנור

הפלפל טיפה נחרך למעלה, אבל חוצמזה הכל נאפה כמו שצריך, היה מעולה!
 

smaak

New member
אפל-פלאפס

בצק עלים (קנוי. הבצק במאפייה שלנו מכיל חמאה נכון לעכשיו),
מילאתי בתפוחים קצוצים שבישלתי עם סוכר, קינמון, מקל ווניל ואגוזי פקאן.
 

smaak

New member
ועוגת שוקולד

מהבלוג לא על החסה לבדה. מאוד פשוט להכין- ומאוד מאוד טעימה. יאן אכל ממנה בתאבון רב. ומדובר בילד שלא אוכל שוקולד, או אוכל באופן כללי..

http://tivonim-blog.co.il/עוגת-שוקולד-פשוטה/
 
זה נראה פשוט נפלא. מה את עושה לגזרים,

או לירקות בתנור? את מוסיפה להם משהוא? תיבול? (לאלה שלא ממולאים כמובן)
 

smaak

New member
התיבול מאוד בסיסי

יש ירקות שלפעמים לא צריך להוסיף להם יותר ממלח כדי שיתנו את מלוא הטעם שלהם.

אני נדיבה עם שמן זית, אבל לא יותר מדי, וזה גם נותן לירקות טעם מעולה ומרקם קריספי מבחוץ.
וכמובן תודה!
 
למעלה