פינת הבישול

Mottek

New member
נקרא נהדר וקל!

אצטרך לנסות בהקדם.
אגב, אפשר בקלות להמיר עוף ברצועות של טופו או טמפה.
 

Sinophile

New member
לצערי

הם לא כלכך אוהבים טופו (בטח לא את הקשיח יותר שמתאים למתכונים מהסוג הזה).
מה זה טמפה?
 

Mottek

New member
טמפה זה מוצר שמיוצר מפולי סויה שלמים

יש לזה יותר מרקם מאשר לטופו רגיל (אצלנו לא אוהבים).
זה שהילדים לא אוהבים טופו, לא אומר שאת לא צריכה לבשל את זה. אצלי הילדים סרבו לאכול טופו (יותר בשבילי!) עד שפעם אחת שמתי לב שהקטן אוכל את זה. כשהחמאתי לו על זה האמצעי פתאום התחיל לאכול ובסוף זה נהפך לתחרות של מי אוכל יותר טופו (ולי לא נשאר כלום).
אני אפילו לא משרה את הטופו בשום דבר, חותכת, סוחטת ומטגנת.
בהצלחה!
 

smaak

New member
אפשר להכין את המוקפץ הזה

עם טופו למשל, רק שצריך להשרות את הטופו במרינדה לפני כן כמה שעות ואז להוסיף כרגיל.

לחלופין אם את רוצה קצת חלבון, אפשר להוסיף שעועית ירוקה, רגילה או רחבה.

אני מכינה את זה (אני טבעונית) עם אטריות סובה, יש כל מיני סוגים, גם אטריות אורז רגילות עובדות מעולה, או אפילו פסטה שטוחה רחבה (כמו טליאטלי אבל פחות רחבות). גם ספגטי.

עוד טיפ- במקום חומץ רגיל, שימי חומץ תפוחים, משדרג את הטעם!
 

Sinophile

New member
תודה על הטיפים והרעיונות

שעועית ירוקה אני מאוד אוהבת ובאמת שווה להוסיף!
לגבי תחליף לאטריות, מתכוונת לנסות Glass noodles שאהובות עלי במיוחד.
במקום החומץ הרגיל אני בד״כ מוסיפה חומץ סושי אבל בהזדמנות אנסה את המלצתך לחומץ תפוחים.
&nbsp
ושוב, לגבי הטופו, ניסיתי לחבב אותו על הילדים במספר דרכים ומרינדות אך לשווא. יש שניים שמוכנים לאכול (אם כי לא מתלהבים) ושניים שמסרבים בכל תוקף.
 
למעלה