מכונת המיץ שלי הפרידה בין כל הסיבים הכה חשובים לבין המיץ. והבלנדר גדול מדי ומסורבל לניקוי.( משתמשת בו לדברים אחרים פרט למיץ) אבל כמו בכל דבר, זה עניין של טעם. והרגל ובשבלי גם נוחות. לשים במכשיר אחד גם קייל וגם גזר, גם בננה וגם תפוח זה נח לי. אבל העיקר ששותים בריא.
במיוחד כמו סלק אדום למשל או גזר, זה די גומר את הסכינים (אלא אם יש לך בלנדר ממש חזק),
אבל מכניסה לבלנדר הרגיל את אותם דברים שאת מכניסה, תמיד ירוק מסויים, תרד או קייל, ופירות שיש בבית..
היי,
יש כאן מישהי שגרה באחת ממדינות דרום ארה״ב ומכינה לחם תירס או סופלה תירס דרומי *אמיתי* ?
לא איזו ורסיה של ״לקחתי מה שהיה במקרר והתאמתי למתכון״ אלא הכי אורגינאלי ושורשי שיש?
יש זיליון מתכונים ברשת, כל אחד שונה מהשני, וחשקה נפשי באחד כזה טעים טעים כמו שאכלתי מזמן מזמן (באיזה ברביקיו. אין לי אפשרות לדעת מאיזה מקום זה הגיע)