פינת הבישול

smaak

New member
אני משתמשת בבלנדר רגיל לגמרי

גם בשביל השייקים, וגם בשביל להכין חלב שקדים.
יש לנו גם מכונת מיצים לפירות וירקות קשים, אבל בה אני משתמשת למיצים ולא לשייקים מעורבים.
 

alphadelta

New member
עניין של הרגל


מכונת המיץ שלי הפרידה בין כל הסיבים הכה חשובים לבין המיץ. והבלנדר גדול מדי ומסורבל לניקוי.( משתמשת בו לדברים אחרים פרט למיץ) אבל כמו בכל דבר, זה עניין של טעם. והרגל ;) ובשבלי גם נוחות. לשים במכשיר אחד גם קייל וגם גזר, גם בננה וגם תפוח זה נח לי. אבל העיקר ששותים בריא.
 

smaak

New member
אני משתדלת לא להשתמש בירקות קשים

במיוחד כמו סלק אדום למשל או גזר, זה די גומר את הסכינים (אלא אם יש לך בלנדר ממש חזק),
אבל מכניסה לבלנדר הרגיל את אותם דברים שאת מכניסה, תמיד ירוק מסויים, תרד או קייל, ופירות שיש בבית..
 

smaak

New member
לגמרי

אוהבת גם להוסיף ממרחי אגוזים מדי פעם, שקדים או לוז, משדרג את הטעם.
 

smaak

New member
פשוט הכנסתי את זה ללו״ז

אני קמה רבע שעה מוקדם יותר כדי להכין את השייק. שווה את התוצאה
 

Numi112

New member
לחם תירס/סופלה תירס דרומי אמיתי

היי,
יש כאן מישהי שגרה באחת ממדינות דרום ארה״ב ומכינה לחם תירס או סופלה תירס דרומי *אמיתי* ?
לא איזו ורסיה של ״לקחתי מה שהיה במקרר והתאמתי למתכון״ אלא הכי אורגינאלי ושורשי שיש?

יש זיליון מתכונים ברשת, כל אחד שונה מהשני, וחשקה נפשי באחד כזה טעים טעים כמו שאכלתי מזמן מזמן (באיזה ברביקיו. אין לי אפשרות לדעת מאיזה מקום זה הגיע)

תודה!
 

allkind

New member
אכן לחם תירס דרומי הוא טעים

אבל לא הכנתי בבית. אם בכל זאת לנסות מתכון אונליין אז מהפוד נטוורק, של אחד השפים המפורסמים.
 
למעלה