פינת ההימורים:

אורישקי

New member
לגבי העונה הראשונה אני מסכים לגמרי

בעונה השניה אין שום קשר לדעתי.
לגבי בר ואינה - אני דווקא מאד הערכתי אותן. בשלב מסוים הן מאד השתפרו ולמען האמת הפעם היחידה שהן הגיעו מקום אחרון הייתה אחרי שעיכבו אותם בצורה מכוערת (סיבוב אחרי סיבוב, כל העונה, למרות שזה בכלל לא אמור להיות ככה וגם העונה יש בעיה עם זה).
וההתנהלות של בר במשימה האחרונה הייתה מעוררת כבוד.

choco2602

New member
לא מסכימה בנושא העונה השניה..

ענהאל לא ידעה לייצב את עצמה אז היא נפלה על עקיבא כל הזמן וקרעה לו את העור מהרגליים.
ולאחים דווקא הלך מעולה הם פשוט ניסו לתקתק את המשימה ולא לעשות אותה לאט, ודווקא פה התקתוק הזה, הוא זה שהפיל אותם.

שמש 33

New member
מסכימה מאד - בר ואינה הלכו לאט ובטוח.

אורן ואלון הלכו יפה מאד ואף עקפו את הבנות. אבל הם רצו מהר מדי ונפלו שוב ושוב.

kobit11

New member
אף פעם לא יכולה להיות משימה הוגנת בשביל

כל שלשת הגמר.
לדעתי מי שינצח זה קודם כל זוג מאוחד באותו ראש ובלי מריבות כמעט. זה זוג חזק.

הימור עם נימוק: אא + טליה וקובי

וזה יותר מידע מהימור.

ואיך אני יודע?

הרי המירוץ נגמר כבר למעשה למעט הגמר .

שימי ויסמין שהודחו יודעים הרי מי הודח אחריהם ומי עלה לגמר.

כששאלו אותם בראיון ב ynet מי הם מהמרים יזכה בגמר יסמין אמרה: "קובי וטליה" ושימי אמר "איציק ואלירן"

עכשיו: אין הגיון שהם יזרקו שמות של זוגות שהם יודעים שכבר הודחו. מסקנה: 2 הזוגות הנ'ל + זוג שלישי - בגמר.

Mידאס

New member
השאלה היא אם הם יודעים מי מהזוגות הודח

אחרי שהם בעצמם הודחו...

איך הם יודעים?

ברגע שהודחו, למחרת כבר היו במטוס לארץ. לדעתי, הם הימרו. אני לא חושבת שאיציק ואלירן יגיעו לגמר. הם נחמדים והכל. ויש להם כריזמה מדהימה, אבל קשה לי להאמין שהם יגיעו עד הגמר

Mידאס

New member
אין קשר לכריזמה

ולא למראה חיצוני ולא לימפומים לכאורה של ההפקה. גם בעונה הקודמת אינה ובר היו לגמרי האנדרדוג וכבשו בסוף את הפסגה ולקחו את המיליון.

חלק מכם טועה לחשוב שהמשחק הזה נשען כולו על המוח ו/או על הכח ושוכח שצריך פה גם המון מזל ושברגע אחד זוג שהוביל עלול להיות מודח. רק אתמול חזינו בפלא של א"א שקפצו מהמקום האחרון לראשון (ואל תכתבו לי "לא פייר, זה רק בגלל שהיה להם קיצור דרך", הרי גם קיצור הדרך הוא חלק מהמשחק והכל היה חוקי וכשר לחלוטין).

זוכרת את בר ואינה?

אם היית אומרת לי בהתחלה שהן תשרודנה 3 4 פרקים הייתי אומר לך שאת הוזה.

בסוף הן לקחו את המליון.

choco2602

New member
אני אמרתי שהן יקחו את המליון.. מהפרק הראשון..

קשה להסביר למה אבל הייתה לי תחושה טובה לגביהן..
כמו מעיין ובת אל שהן ממש טובות אבל משתרכות בסוף הקבוצה..
הרי בתחילת המירוץ מספיק לסיים מקום אחד לפני האחרון ובהתחלה תמיד יש זוגות שמתברברים על שטויות אז מה שחשוב זה ההשקעה בהמשך..

אורישקי

New member
אני אמרתי לדודה שלי

בפרק שהן גהיעו בפעם הראשונה למקום הראשון, אחרי שכל הזמן היו באמצע - אמרתי לה "הן עוד ייקחו"

לכאורה הסוורים

אבל הם טו מאטצ' פרפקט. אין בהם פאקים: הם צעירים, חזקים וחתיכים, פקחים וזריזים, אמיצים ונחושים ומעל הכל- מגובשים ומאוחדים. זה פשוט יותר מדי קל לומר שהם ינצחו, כי בדרך כלל מנצח זוג שעבר מהמורות והתחיל כאנדרדוג. לכן אני מעריך שרומי וקורל ינצחו; אצלם היו לא מעט משברים ובכיות, חוץ מזה הן תל אביביות [או מהאזור], נראות טוב, אוהבות את המצלמות והסלבריטאות- כל מה שההפקה צריכה להשקות וקידומים... מקום שני- אני אפתיע עם איציק ואלירן. הסגולות לא יזכו לדעתי, למרות שהייתי שמח אם כן. אני מאוד אוהב את שמחת החיים שלהם, המודעות העצמית והעמידה על העקרונות. בנות כלבבי

נוש14

New member
מהמרת

מקום ראשון - הסוורים
מקום שני- רומי וקורל
מקום שלישי - אמן שיגיעו כל כך רחוק - סכי ושטי

ddvic

New member
תיקון של ההימור

איציק ואלירן

איך? למה? וכמה?
הסבר בקישור לתגובה שהכנסתי באשכול סמוך