פינת הוידוי

פינת הוידוי

יש כאן עוד אנשים שאולי, לא התחברו ממש לשירים של רדיוהד לפני.. אבל עכשיו גילו אותם מחדש, ושמו לב כי בעצם הם פספסו שיר ממש ממש טוב כל הזמן? אוקי לי זה קרה עם The National Anthem עד לפני לא הרבה זמן, תמיד הקשבתי טיפה להתחלה ודילגתי עליו, לא יודע מה בדיוק עצבן אותי שם אבל פשוט לא יכולתי לשמוע. היום אני הרבה יותר אוהב ומתחבר:) עדיין לא בטופ אצלי, אבל לפחות הוא לא מקבל כבר סקיפ. חחח בוא נראה איזה תיבת פנדורה פתחתי...

איכס הוא מכוער ];

אבל מה שכן, לא מזמן התחלתי לאהוב את morning ball ואפעם לא אהבתי אותו במיוחד.

FunkyMonk

New member
מה?!

מורנינג בל שיר גאוני, החלט אחד הטובים של רדיוהד.

Knives Out

New member
National Anthem מכוער?!

זה אחד השירים שעומדים על סף גאונות אצלי! המילים, המוסיקה, הכלים, הכל! אני נתפסתי עליו מההתחלה, הוא מדהים. ואם מדברים על כאלה שירים שבהתחלה את There There אהבתי ברמה סבירה אבל הוא שיעמם אותי, ואחרי שהקשבתי לו ברצינות מתישהו עברו לי ריגושים במוח, במיוחד בקטע של Theerreee theeerrrrrrrrrreee. איזה יופי זה רדיוהד.

Knives Out

New member
*אואה, יש כמה טעויות בניסוח המשפט..

חעחע, זה מה שקורה כשעייפים. :p *אם מדברים על שירים שבהתחלה לא מקשיבים אליהם כל כך*

Latisia

New member
national anthem מדהים!

ההתחברות שלי לשיר הזו היתה מידית, אהבה משמיעה ראשונה ולדעתי הוא מבין היותר גאוניים שלהם! הוא גם השיר הראשון מתוך kid a שאהבתי P: דווקא אני כול הזמן הייתי מדלגת על how to disappear completely. בתקופה שהתחלתי לגלות את רדיוהד אז שמעתי את השיר והוא שיעמם אותי ולא עניין ואחרי זה תקופה ארוכה בכלל לא היה לי כוח לשמוע את השיר הזה. גיליתי עד כמה הוא יפה רק שראיתי איזה הופעה של רדיוהד אחרי צאת אמנזייק בפריז. הופעה מדהימה שלהם... אפשר למצוא אותה ביו טיוב.

נראהשר קשור לתקופות בחיים

אני יכולה לומר על עצמי שיש כמה שירים של רדיוהד שבמצב רגיל, אם סתם הייתי שומעת אותם ברקע באוטובוס או משהו, לא הייתי אוהבת כי הם היו סתמיים בשבילי ומכוערים (למשל- how to disappear completely, motion picture soundtrack, you) אבל בגלל שהשירים האלה בעלי משמעות עבורי ומשמשים מין זיכרון כזה מתקופה בחיים שלי, רק בגלל זה אני אוהבת אותם. זה מסוג השירים שאני אוהבת ומעריכה רק בגלל המילים, לא בגלל הלחן. (ויכוליות שאני סתם מתפלצפת
) בכלמקרה, שבת שלום.:)

kittycatbone

New member
איך אפשר../images/Emo2.gif

לא לאהוב (גם אם זה בהתחלה) את how to dissapear?
טוב. אני משוחדת. זה פשוט נראה לי השיר האהוב עליי של רדיוהד.. למרות שזה בא בתקופות... אבל! אני זוכרת שמההתחלה אהבתי אותו שכזה, ורק כשיצא לי לשמוע את השיר באמת ביוטיוב בהופעה כשלא זכרתי איזה שיר זה ההוא... ופתאום התאהבתי אפילו יותר מהרגיל
כל מקרה.. אני חושבת שאפשר לשים לב לפי זה- שממש המון שירים של רדיוהד, אנשים לא אוהבים מההתחלה- אבל מה שבעצם מעניין, זה העובדה שזה מאוד משתנה בין אדם לאדם

אני מניח שזה קורה לכולם..לא?

גם לי לקח זמן להתחבר לשירים כמו the national anthem, pulk-pull revolving doors, myxomatosis אבל בסוף הם בהחלט גדלו עלי.....the national anthem הוא אפילו אחד האהובים עלי היום... מדוע אתה חושב שזו תיבת פנדורה?

RuNoOsH

New member
בטח שקרה לי...

עם הרבה שירים... עם רוב HAIL TO THE THIEF שלא כל כך אהבתי, אבל עכשיו זה האלבום האהוב אלי... לא אהבתי כל כך את SIT DOWN, STAND UP עכשיו אני ממש אוהבת... ו THERE THERE תמיד נראה לי מוזר כזה, ולא אהבתי, ועכשיו אני כן

kittycatbone

New member
אני כששמעתי בפעם

הראשונה לא לגמרי אהבתי.. והקטע עם הכלי נשיפה טיפה עיצבן אותי.. אבל דווקא לא לקח לי הרבה זמן (כלומר שמיעות) להתחיל להתאהב בשיר הזה... אני חושבת שזה שיר מאוד.. קצבי שכזה (יחסית לקיד א' כלומר).. המשמעות שלו יפה ביותר [נו ברור..] ודווקא השימוש בכלי הנשיפה שם שכל אחד מאלתר לו איך שבא לו (מן ג'אז חופשי שכזה..) ממש מתאים לרעיון- ובכלל זה עושה אפקט ממש טוב. תמיד כשאני מגיעה לשיר הזה באלבום אני דווקא בדיוק ההיפך ממעבירה שיר (שזה הממ.. לא מעבירה?
חח.. נו לא יודעת איך להגיד בדיוק..)

Wet n Wild

New member
Pyramid Song..

לא אהבתי אותו בהתחלה.. עכשיו מת עליו :) רדיוהד זאת להקה קשה לעיכול.. אגב אני חייב לשאול, מישהו פה אוהב את creep? אני לא מצליח לסבול אותו.. לא מבין איך הוא נהיה להיט

Roy1232

New member
אני אוהב את פאבלו האני בכלליות.

וקריפ כעוד שיר חמוד באלבום חביב.

אל תחמירו עם קריפ. קריפ זה שיר יפה

ולפעמים שאתה גם במוזה הנכונה השיר יכול לדבר אלייך ממש אבל ממש. שיר טוב, אל תקחו את זה ממנו:) הוא יותר מנחמד.

kittycatbone

New member
../images/Emo45.gif

אולי זה שיר שנמאס אחרי המון שמיעה, ואולי בגלל כל ההתלהבות שעשו מסביבו, אבל בסה"כ כשאני שומעת את השיר פעם בכמה זמן אני מאוד אוהבת אותו..! ובמיוחד הגירסא האקוסטית
[רק חבל שהוא אומר you're so VERY special.. זה תמיד מעצבן אותי:X]

Roy1232

New member
אני עדיין לא סובל כלי נשיפה

זה אומר שאני לא יכול לשמוע את נטיונל אנט'ם אחרי הריף הראשי. למרות שקרה לי דבר דומה עם I might be wrong. הייתי חושב שיש בזה מסרים תת הכרתיים, כי לא עובר לי יום בלי לשמוע את הריף הממכר הזה
.

Roy1232

New member
וגם עם Idioteque/Morning Bell

רק אני חושב שהם חלק בלתי נפרד אחד מהשני? עזבו את זה שהם מתחברים אחד לשני... הם דומים מאוד אחד לשני בגישה, באווירה, במכונת התופים..

למעלה