פינת הוידוי

scooby4

New member
אני אוהב לגלות שירים מחדש בבוטלגים

בהופעות הגירסאות לפעמים יוצאות מאוד שונות, ובטור האחרון זה היה "קיד A" ו- "איי מייט B וורנג".

asaphxiix

New member
זה אחד הדברים הכי שווים בעולם!

ובמיוחד ברדיוהד... שכל פעם מגלים שירים שמכירים כל הזמן, ופתאום זה בא מהדיליי... ונוחת... כי אי אפשר לגלות הכל בבת אחת, כל שיר עולם ומלואו :) לי זה קרה עכשיו עם there there... לא ייאמן פשוט זה בכלל מופרע לגמרי הקטעים איתם פתאום שירים חוזרים אלי ואני מגלה אותם שוב מחדש שוב ושוב (climbing up the walls) ואלבום שלם (HTTT) פשוט מתגלה כל הזמן ואני חושב שגיליתי את כל השירים והם כולם מושלמים ופתאום יש I will... וpunch up... זה לא נגמר, איזה כיף :) eyes, eyes eyezzzzzzzzzz

monsterfish

New member
השיר שאני גיליתי לאחרונה

האלבום הרדיוהדי האהוב עליי ( לאחר אלפיי שמיעות של כולם ) הוא "אמנזיאק" . השירים שם פשוט קורעים אותי. לקח לי הרבה זמן לקלוט אותו כי הוא מתחבא בסוף אחרי "נייווס אאוט" ו"איי מייט בי וורונג" ועוד אבל "לייף אין א גלאס האוס" הוא פשוט שיר אדיר . רדיוהד או יותר נכון טום יורק בשיאו. שימו לב למלים , פעם נוספת אני מסתבך עם חברתי היחידה היא מצפה את החלונות בנייר , ולובשת על עצמה חיוך. חיים בבית זכוכית . פעם נוספת, ארוז כמו מזון משומר, כמו אריזה של סוללות , חושב על כל מיליוני הרעבים , אל תדבר פוליטיקה ואל תזרוק אבנים , הוד מעלתך. כמובן שהייתי שמח לשבת ולפטפט כמובן שהייתי שמח לכרסם מעט מהשומן בוודאי שהייתי שמח להישאר ולפטפט אבל מישהו מקשיב לנו . פעם נוספת אני מרגיש רעב ללינץ' אבל זוהי טעות עליך להפנות את הלחי השנייה חיים בבית מזכוכית . כמובן שהייתי שמח לשבת ולפטפט כמובן שהייתי שמח לכרסם מעט מהשומן בוודאי שהייתי שמח להישאר ולפטפט אבל מישהו מקשיב לנו .

למעלה