קירוב לבבות - הודעה שכתבתי בynet
נושא : בקשה גדולה - ושיהיה בהצלחה תאריך : 09/04/03 10:28 מחבר/ת : בקשה מכן בוקר טוב לכולן, ברכות לפתיחת הפורום. מקווה שיהיה מוצלח, אין ספק שיוכל לעזור לרבות. בקשה קטנה - מכיוון שכולנו באמת בני אדם בוגרים ו"מלחמות" וירטואליות הן מתחת לכבודנו... אני חברה בפורום "לקראת הריון" בתפוז. בעבר שוטטתי פה בפורום הריון ולידה והייתי במצוקה גדולה עקב ניסיונות כושלים להרות. לא היה כאן פורום מתאים עבורי. חברה הפנתה אותי לפורום תפוז, הן מעניקות לי תמיכה ואהבה ואני מודה לאלוהים כל יום על שמצאתי אותן. בימים האחרונים קראתי גם ביקורת רבה שהופנתה לפורום בתפוז. אני חושבת שזה חבל ומיותר. יש באינטרנט מקום להרבה פורומים, למה לפתוח המסע השמצות נגד פורום שכן, שהיה קיים לפניכן ועזר (ועוזר) לבנות הזקוקות לו? להפך- אני חושבת שאפילו יהיה נחמד להשתתף בשני הפורומים. זה בוודאי יכול להרבות רק חוכמה ותמיכה, ולא להמעיט. אני באמת לא מבינה למה פתיחת פורום כל כך חיובי ומוצדק צריכה להיות מלווה בהשמצת פורום קיים שמהווה קרש הצלה לכה רבות. למי שזה נראה פורום לחוץ מידי, בבקשה, אף אחד לא מכריח להשתתף בו. אבל תאמינו לי שמידת האהבה והתמיכה שם רבה, ואני מאחלת לכן פורום מוצלח ותומך כמו שלנו. כמי שראתה את התמיכה בפורום הריון של נעמי, אני מאחלת ובטוחה שגם פורום זה יהיה תומך ואוהב. ושוב, בהצלחה! ותבואו לבקר