פינת החיוך היומית- שרשרו ותהנו

אפרסקה

New member
פינת החיוך היומית- שרשרו ותהנו ../images/Emo140.gif

טוב, אני אתחיל בזה שאתמול הספקתי לסדר די הרבה דברים לכבוד הפסח, יותר ממה שציפיתי, ולכן אני מרוצה מעצמי ומעניקה לעצמי חמש נקודות ועוד נקודת בונוס (על התנהגות טובה
)) חוץ מזה שאלה - מה עושים אם יש שביתה בקופות החולים? האם בכל זאת עושים זקיקים או שזה מבוטל במסגרת השביתות?

אפרסקה

New member
קירוב לבבות - הודעה שכתבתי בynet

נושא : בקשה גדולה - ושיהיה בהצלחה תאריך : 09/04/03 10:28 מחבר/ת : בקשה מכן בוקר טוב לכולן, ברכות לפתיחת הפורום. מקווה שיהיה מוצלח, אין ספק שיוכל לעזור לרבות. בקשה קטנה - מכיוון שכולנו באמת בני אדם בוגרים ו"מלחמות" וירטואליות הן מתחת לכבודנו... אני חברה בפורום "לקראת הריון" בתפוז. בעבר שוטטתי פה בפורום הריון ולידה והייתי במצוקה גדולה עקב ניסיונות כושלים להרות. לא היה כאן פורום מתאים עבורי. חברה הפנתה אותי לפורום תפוז, הן מעניקות לי תמיכה ואהבה ואני מודה לאלוהים כל יום על שמצאתי אותן. בימים האחרונים קראתי גם ביקורת רבה שהופנתה לפורום בתפוז. אני חושבת שזה חבל ומיותר. יש באינטרנט מקום להרבה פורומים, למה לפתוח המסע השמצות נגד פורום שכן, שהיה קיים לפניכן ועזר (ועוזר) לבנות הזקוקות לו? להפך- אני חושבת שאפילו יהיה נחמד להשתתף בשני הפורומים. זה בוודאי יכול להרבות רק חוכמה ותמיכה, ולא להמעיט. אני באמת לא מבינה למה פתיחת פורום כל כך חיובי ומוצדק צריכה להיות מלווה בהשמצת פורום קיים שמהווה קרש הצלה לכה רבות. למי שזה נראה פורום לחוץ מידי, בבקשה, אף אחד לא מכריח להשתתף בו. אבל תאמינו לי שמידת האהבה והתמיכה שם רבה, ואני מאחלת לכן פורום מוצלח ותומך כמו שלנו. כמי שראתה את התמיכה בפורום הריון של נעמי, אני מאחלת ובטוחה שגם פורום זה יהיה תומך ואוהב. ושוב, בהצלחה! ותבואו לבקר

אפרסקה

New member
והתשובה מynet, בתקווה שזה יסיים את

העניין... אז הנה המעשה הטוב שעשיתי היום... נושא : מכיוון שאני התחלתי בעניין, אני אענה תאריך : 09/04/03 10:48 מחבר/ת : טלטל3 דואר אלקטרוני : [email protected] בתגובה ל: בקשה גדולה - ושיהיה בהצלחה - בקשה מכן ================================================ כשכתבי את מה שכתבתי ביום פתיחת הפורום על פורום תפוז כתבתי את זה בגלל מה שהרגשתי ובגלל שרציתי שבפורום הזה הכל יהיה אחרת. בכוונה לא הזכרתי את שמו של הפורום, כדי לא ליצור מצב של תחרות. אח"כ שעיינתי בפורום תפוז ראיתי שהבנות שם התייחסו למה שכתבתי, והחלטתי להתייחס לזה ולכתוב להן תשובה בפורום הזה. אין לי כוונה להשמיץ אף אחד. יש לי פשוט הומור כזה (וזה בדיוק מה שהיה חסר לי בפורום של תפוז - ההומור). אני לפעמים צינית ואוהבת לעשות צחוק מדברים. אני מניחה שאתן בנות יותר רציניות ממני, וגם זה לגיטימי. אל תקחו יותר מדי ל- הכל בהומור וברוח טובה. בהצלחה לכולנו.

פּוֹנְג

New member
גם אני מבקשת די עם המלחמות האלו

זה לא תורם כלום לאף אחד. מי שטוב לה פה, תישאר, מי שמלחיץ לה פה שתעבור. אני לא מתכוונת לשנות כלום במה שנוצר כאן בחודש האחרון. אני לא אתנצל אם אני לחוצה ואני לא לא אספר על דברים שמלחיצים אותי. אני מבקשת שגם אתן תנהגו כך. מספיק לחפש מה אחרים חושבים עלינו. את יודעת הרי שליהודי אחד יש 4 דעות
בוקר טוב ישראל.

tonti

New member
גם לי יש משהו משמח

עומר התחיל סוף סוף לנקות את הבית לפסח! המובטל החמוד שלי החליט שהגיע הזמן.

פּוֹנְג

New member
גם לי יש משהו משמח שקשור לניקיון

אני לא מתכוונת לנקות כלום באופן מיוחד.
אותי זה משמח מאד.
אהה בעצם יש לי עוד משהו משמח לחג בחג יהיו לי ילדים... שלושה...

smagi

New member
יו פונג חשבתי שרק אני לא מנקה

בהיסטריה וכבר הרגשתי לא טוב עם זה... אני דוגלת במשפט אבק זה לא חמץ
וחוץ מזה מנקים כל השנה אז על מה המהומה

פּוֹנְג

New member
../images/Emo13.gif אצלי אתמול הייתה העוזרת

וזה מספיק עד לפעם הבאה שהיא תבוא. אני לא שומרת כשר אז אין שום סיבה, לפחות מבחינתי, לנקות יותר מתמיד. אבל מה שבטוח הוא שיש אווירה של ניקיונות.

tonti

New member
משמח לאללה!

גם אני לא מנקה כלום. אבל מסיבות אחרות-משאירה הכל לעומר.... ואולי גם לי יהיו בחג שלושה ילדים? אני בונה על זה שכבר עכשיו יש לי.

גורבי

New member
אתמול בלילה נחשב? ../images/Emo98.gif

(פשוט האשימו אותנו ברצינות-יתר...) אני מעריצה אותך על ניקיון וסידורי הפסח - הבית שלנו לא ממש מודע לחגים ולמועדים
, ועם הבלאגן שעשו לנו אתמול כשהביאו את המפלצת החדשה (שבתקווה לא תהפוך לקולב), המצב חמור במיוחד. הי, ויש לי עוד משהו טוב: אתמול לימדתי באוניברסיטה בפעם האחרונה לפני החופש! ועכשיו יש לי שבועיים פנויים! האמת, אני בסה"כ נהנית ללמד (הרבה יותר ממה שחשבתי בהתחלה), אבל בכ"ז נחמד לנפוש קצת... ובאותו עניין: יש לכן תכניות לחול המועד (או לגשר שנוצר ע"י החג)? כי אנחנו חוגגים אצל ההורים שלי בצפון, ויש לי מזימות להאריך את השהייה שם ולשאוף עוד קצת ריחות אביב. אה, ותשובה: למיטב ידיעתי, קופות החולים לא משתתפות בשביתה (פשוט ראיתי כתבה על זה שטיפת חלב הולכים לשבות - או כבר שובתים - ושרק מי שבט"ח ששייכת לקופ"ח יכולה להיות רגועה).

אפרסקה

New member
ועכשיו בדיחה (ההומור שאמרו שאין לנו

אגב, לידיעתכן, אני ממש לא היסטרית בניקיונות, ההפך, אני מלכת העצלנים, ולכן אני כל כך גאה בעצמי. הזמנתי לראשונה עוזרת לכבוד החג (באופן חד פעמי) והמצפון הפולני שלי לא שקט עם זה... ועכשיו הבדיחה שהבטחתי: בעיראק מכנסים בבונקר את כל הכפילים של סדאם
ואומרים להם: יש לנו שתי בשורות, אחת טובה ואחת רעה. הבשורה הטובה - סדאם ניצל, הוא בריא ושלם והוא מוסתר בבונקר מוגן. הבשורה הרעה - הוא איבד את ידו השמאלית... חה חה איזה רעה אני

פוקית27

New member
נראה לי שאם מישהו טוען שאנחנו -

רציניות מדי או שהוא לחוץ מדי ועסוק בציפיות או שפורום שהוא מחפש כנראה אמור להיות בעל כותרת אחרת. בכל אופן אני מאושרת פה מאוד, והדבר הכפי שלי הוא שכל הלילה חלמתי על האחיינית המקסימה שלי וקמתי על הבוקר עם חיוך ענק,ודבר נוסף הוא שיש לי שיעור עיצוב היום ואני ממש מחכה לו.

רציתי גם לומר שמאוד טוב לי כאן

בפורום ובשבילי זהו בכלל ניסיון ראשון בפורום וריטואלי ועד כה מדובר בחוויה נעימה מאוד.רציתי להגיד תודה (למרות שהוא ממש לא נכנס לפורום הזה ...) לבעלול האביר שלי שחילץ אותי היום אחריי שטרקתי את הדלת של הבית במומחיות יתרה והצלחתי להרוס את המנגנון של המנעול... איזה כייף שיש גבר שיודע לעשות את הדברים האלו בעצמו ואין צורך לקרוא לבעל מקצוע בכל פעם שנשרפת נורה בבית.וחוץ מזה,פגשתי אתמול חברה שיש לה תינוקת בת חמישה חודשיים וזה היה כל כך כייף להחזיק אותה ,לחבק ולנשק אותה...הלוואי על כולנו וכמה שיותר מהר ! מצטערת שיצא קצת ארוך.

anatbit

New member
שאני אנקה????../images/Emo157.gif

אפרסקה, רק להרגיע אותך ושאר הירקות, כשאני הזמנתי לראשונה עוזרת, לאחר שעברתי לגור עם בעלי לעתיד( בקרוב...בקרוב...) היא באה אלי כ3 פעמים, בימי שישי. נהגתי לקום בשעה 6 בבוקר על מנת לנקות ולהכין את הבית למענה כי...לא נעים. תוך כדי הייתי מנקה את המטבח (כי סטריליות...) ואת האמבטיה והשירותים (היגיינה...) ואז הגעתי למסקנה שבעצם אני זו שצריכה לקבל את הכסף, ואולי כדאי לי לנקות לבד...בלי מצפון...בלי לחץ...ובקצב שלי. אז ככה ימי הבורגנות שלי תמו לתקופה זו, בתקוה שיום אחד אני אהיה פחות פדנטית ופחות פולניה... הא...ומשהו להודות עליו: אלמנטרי ווטסון: האהבה, העבודה (בימינו שום דבר לא מובן מאליו) ואחוות הבנות!!

מעיןבר

New member
והנה החיוך שלי

הייתי צריכה לעשות היום מצגת באוניברסיטה והיה יופי! עשינו את המצגת במשותף אני ועוד חברה ויצא לנו גם יפה ויזואלית וגם מוצלח מבחית התוכן
. חוצמזה - אני לא מנקה! הודעתי לבעלול שאם אנחנו לא רוצים לחיות בדיר חזירים חייבים עוזרת ויש לנו בחור שמנקה - מבחינתי זה לא מותרות. פשוט שונאת לנקות ומעדיפה שעיתותי יהיו בידי. מזמן הפסקתי עם רגשות האשם - אני לא מנקה לכבודו. מה שכן - אני מסדרת כי אני יודעת הכי טוב איפה הדברים צריכים להיות, אז כמה דקות הכנה ואת היתר הוא עושה.

28קטנה

New member
אז ככה

אני מנקה כל השנה... או כמו שנהוג לומר במבטא פולני - גם לנו יש קריסטלים בבית ,גיברת!!(מתוך אלכס חולה אהבה) גם ככה אני מוזמנת לסדר והבית שלי נורא זעיר,שני חדרים קטנטנים ככה שתוך שעה וקצת אני גומרת את הציחצוח ועם הרבה אקונומיקה ...אהמחייה חוץ מזה, עשיתי איזה פשטידת בצל שיצאה כל כך מזעזעת שפשוט זרקתי לפח...

מעין26

New member
רגע של אושר מוזר

היום בדרכי מהאוניברסיטה לעבודה נסעתי לי באוטו והיה כזה יום יפה ושמתי לי דיסק מקפיץ ופתאום בלי סיבה התחלתי לשיר, אבל מה זה לשיר לצרוח. נפלה עלי פתאום רוח שטותית ומאושרת שנסעתי ורקדתי לי באוטו , בטח נהגים חשבו שאני לא נורמלית אבל היה לי כל כך טוב ופתאום חשבתי לעצמי איזה חיים יפים, יש לי בעל מקסים עבודה נהדרת ובקרוב אני מסיימת גם ללמוד מה צריך יותר מזה? ושמסתכלים פתאום ככה על החיים ולא עסוקים בקילוגרמים העודפים או המינוס בבנק אפשר כל כך לשמוח. יום מהנה לכולם.

28קטנה

New member
הי מעין 26!

יוווו גם אני ככה בזמן האחרון, אתמול צרחתי את ערן צור באוטו ,לדעתי הבעלול מתכנן לאשפז אותי לקראת סוף השבוע... בכל אופן מה שמטריד אותי בימים אלה - מה ללבוש לליל הסדר?? שמלה סקסית ,גינס וטריקו (לעזור ..)סתם משהו באמצע.אחח ,איזה בעיות יש לבחורה בחיים.

מעין26

New member
זה בכל זאת ליל סדר רצוי משהוא קצת

יותר מגינס, אבל מצד שני משהוא לא הדוק כי אחרי האוכל הבטן מתנפחת מה דעתך על חצאית וחולצה יפה לבנהואז את גם חגיגית וגם יכולה בקלות לעזור.אני עוד לא החלטתי מה אני אלבש נראה מה יבוא לי באותו רגע.

מעיןבר

New member
בקשר לבגדים...

אני כבר יודעת שאני הולכתלקנות לעצמי מתנה - חולצה יפה. אחרי שנים שלא קניתי בגדים נורא בא לי קצת להשקיע ויש לי תירוץ טוב

למעלה