פינת החיוך היומית- שרשרו ותהנו

m i c h a l y

New member
בוקר טוב לכווווולן../images/Emo42.gif

היום יש לי ום קצת עמוס, מקווה שאספיק לבקר כאן שוב לפני רדת החושך.... אז ככה, נקודת האור היומית שלי - היום נראה לי שאני קצת יותר רזה מאתמול. לא הרבה, אני לא עולה על המשקל כדי לבדוק, אבל אני בהחלט אבחר איזה מכנס מדליק ללבוש שימחיש את התחושה שלי... ואם כבר בגדים - אז אני גם מחפשת משהו ללבוש בליל הסדר, לא יותר מידי חגיגי כדי שאהנה ממנו גם אחר כך. שינקין נשמע כמו מקום טוב להתחיל בחיפושים... ו 28 קטנה - תפסתי אותך על חם - 5 בבוקר??????? שיואו איזה חרוצה את. בימים בהם אני לא עובדת לא יגררו אותי מהמיטה לפני 10
בכל אופן יום מדהים לכולן, ושכחתי - הייתי במעקב זקיקים חוזר, וזה דווקא נראה די בסדר. מקווה שהפעם זה ילך (ומוכנה לכך שאולי לא) מיכל.
 

פוקית27

New member
בוקר טוב לכולן,והרי לה נקודת האור -

שלי. כפי שאתן בטח זוכרות המחזור האחרון היה מוזר,מצד אחד קטן ומצד שני היה דם אז לא נראה לי שזו יכולה להיות השתרשות ,(לא לדאוג זאת לא הנקודה), אחרי שלושה ימים מורטי עצבים החלטנו(בשנית,כי באמצע החודש כבר נפלה ההחלטה),שאנחנו לוקחים הפסקה מהנסיונות,וחוזרים להיות בני אדם נורמאלים. היה לי קצת קשה, חשבתי שאולי אני אמא רעה מראש אם אני לא מתאמצת להביא את ילדי לעולם,אבל הבעלול עודד אותי ואמר שאני יותר חשובה ואם אני לא מאושרת אז מה זה שווה. כמובן שאני אמשיך להיות חלק בילתי נפרד מכן אבל בלי הבעסות של המחזור שמגיע,קצת יותר מאושרת ועם הרבה יותר אנרגיות. הסיסמה החדשה לי היא - לא קונה בדיקה אם אני לא מקיאה. ודרך אגב גם אני מתכננת על חולצה חדשה לחג.
 

אפרסקה

New member
בוקר מצוין! מה, לא נפתח פינה חדשה ל

לכבוד היום החדש? טוב, אני לא רוצה להרוס את השרשור חלילה... בכל מקרה, יופי של הודעות על הבוקר. מצב רוח טוב, אופטימיות.
תדביקו אותי בבקשה! האמת שאני במצב רוח לא רע בכלל. יש בעבודה אווירה של חופש גדול (בפסח אנחנו בחופש!! תחי-העבודה-במוסדות-ציבוריים-משלמי-שכר-עלוב-אבל-לפחות-יש-חופש-בפסח!!) והיום יש הרמת כוסית לכבוד החג (או כמו שהגברים בחבורה קוראים לזה הרמת כוסית עם שורוק ב-ו"ו יעני KUSIT) והיום בערב מעקב זקיקים אחרון לפני התור אצל הרופאה, בתקווה לחוויה מתקנת (התקשרתי למרפאה אחרת, סיפרתי על ההתעללויות שעברתי והן היו מאוד נחמדים והבטיחו שיהיה טוב).
 

m i c h a l y

New member
פוקית יקרה../images/Emo140.gif

לא כל כך הבנתי האם החודש כבר גילית מה תוצאות ההמתנה או לא, בכל אופן קבלי
על נקודת האור היומית שלך. בחודש הבא הבעל המתוק שלי יוצא לחודש מילואים (לשמור על המולדת) ומעבר לחששות (או חרדות, יותר נכון) בקשר לחייו, קצת התבאסנו מזה שכנראה לא נוכל לנסות... כבר חשבנו האם כדאי לשתף את מי שצריך שם כדי שיוכל לצאת בימים החשובים, אבל ככל שהימים עוברים כך שנינו מרגישים שלא יקרה כלום אם חודש אחד נניח את הכל בצד. לא נספור ימים, לא נרבה במחשבות על תיאומים. אם יצא - יצא, ואם לא אז לא. המרדף אחרי האיחור קצת נמאס גם לי. אז הנה לך
על נקודת האור שלך, בתקווה שכבר לא תהיה המתנה בחודש הבא כי תגלי עוד החודש ש.... מיכל.
 
הסברים מפוקית...

מה קורה? אני במתח קיבלת או לא? מה עם העיפות? והרעב? נוווווווווו תגידי משהו...
 

פוקית27

New member
דארמה,יש עייפות ורעב אבל גם יש -

דימום ,אמנם קצת אבל יש ובגלל שדעתי כבר נטרפה עלי החלטתי לשכוח מהכל. אם זה הריון למרות שאני סקפטית אז מן הסתם יהיו שינויים שיצביעו על כך עוד כמה שבועות וכרגע אין לי כוחות להתעסק בזה ולבדוק,להתאכזב וכל התהליך המעצבן הזה,אז פשוט החלטתי לעזוב הכל. לא אתכן כמובן רק את ההתעסקות בכל מה שקשור להריון.
 
פוקית את גיבורה!!!!

אפילו שאני במקומך הייתי בודקת לפחות כדי להרגע ודעת תשובה ברורה
 

גורבי

New member
תעשי מה שנכון בשבילך ../images/Emo20.gif

אפילו אם זה אומר חופשה זמנית (זמנית בלבד, כן?) מהפורום. לפעמים זה טוב להתנתק מהכל, והשפיות שלך הכי חשובה
.
 

28קטנה

New member
מה לעשות ? קמה מוקדם...

אני חושבת ללכת על חולצה חדשה,אולי משהו כותנתי לבן נחמד עם גינס שיהיה נוח.
 
למעלה