פינת הטופ 5 של חברי הפורום בקאמבק

always be me mc

New member
פינת הטופ 5 של חברי הפורום בקאמבק../images/Emo98.gif../images/Emo232.gif

המ למי שלא זוכר פינת הטופ 5 היא פינה שבה כל פעם ציינו 5 דברים שאנחנו הכי אוהבים ועושים.. עשינו כבר סיבובים על: 5 תחביבים, 5 שירים שאנחנו הכי אוהבים, 5 תוכניות ואפילו 5 דברים שאנחנו רוצים להשיג ב-2009(ולא השגתי כלום
) אניוואי כיוון שזו הייתה פינה חמודה ודווקא הלכה בסדר אז חשבתי להחזיר אותה
טם טם טא דאם! והפעם הטופ 5 שלנו הוא סלבריטאים
(תודה לדילן על ההשראה
) כשהשאלה היא: אלו 5 סלבריטאים אתם הכי אוהבים(טופ 5 סלבס)
נא לציין אותם אנשים

always be me mc

New member
../images/Emo58.gif עונה לעצמי ../images/Emo232.gif

1. היידן פניטייר : כפרה עליה
אומנם אני לא מעריצה אותה הרבה זמן אבל מאז ששמעתי על הניסיון שלה להציל בע"ח מהיפנים ומאז שראיתי Bring it on דיי התאהבתי בה וזה רק הולך ומתחזק
2. אליסה מילאנו : מעריצה אותה מאז שגיליתי את מכושפות שזה בערך 2002 מה שאומר שזה לא מעט זמן
המ ולמה? א. היא שחקנית מדהימה! ב. היא בן אדם מקסים
וזה לא משתנה אז אני עדיין מעריצה אותה
3. ג'ורדין ספארקס : דוגרי היא אליסה והיידן הן 3 הסלבס שאני הכי מתעניינת בהם והכי מתעדכנת בנוגע להם אז המיקום בצדק לדעתי. המ מה אני כבר יכולה להגיד עליה? יש לה קול מהמם, היא מקסימה ואני אוהבת אותה מאז עונה 6 של איידול
כמו כן חרשתי על הדיסק הראשון שלה במשך 140969707 פעמים וכשהשני יגיע אלי אז צפו לעוד חרישה מסיבית כי הבחורה מוכשרת ברמות!
4. אליסון אירהיטה : לא מפורסמת עדיין בזכות עצמה ועדיין קשורה לאיידול ובכל זאת אני נורא נורא אוהבת אותה ומגיע לה ציון לדעתי
5. קריסטין קרוק : קריסטין היא בחורה שמהממת מבחוץ ומבפנים והיא שחקנית כל כך מעולה עד שלא רק שבכיתי בגלל המשחק שלה כמה פעמים אלא גם אני סבורה שבאמת מגיע לה איזה שהוא פרס יוקרתי
|אייקון של אוסקר| המ מקומות 6-10: מאריה קארי, לורה ונדרוורט(איך כותבים את זה?), דיוויד ארצ'ולטה ועוד שניים שאין לי כוח לחשוב עליהם

LeAnnDylan

Well-known member
יש לי רק דבר אחד להגיד לך

ג'יזס את כזאת פן גירל טיפוסית XD אם לא הייתי יודעת הייתי בטוחה שאת בת 12 עם פוסטרים של נינט ומיילי סיירוס על הקירות
כמובן שזה רק בסקירה מהירה של השמות שציינת
אבל מההסברים שלך ניתן לסלוח לך
, חוץ מזה שאליסון

always be me mc

New member
אויש שתקי|כאפה|../images/Emo232.gif

לא סובלת נינט או מיילי סיירוס אז איך אני בדיוק פן גירל טיפוסית?
חוץ מזה שבניגוד לאהבה שטחית של בנות 12 אני לא מעריצה אנשים בגלל שהם יפים נטו, אם יש להם לב טוב וכשרון אז כן אבל לא רק בגלל המראה ובהחלט שאין לי מלא פוסטרים בחדר(יש תמונות שלי והכלבה בעיקר, תמונה אחת של מאריה, פוסטר אחד של מאריה ותמונה אחת של אליסה). בקיצור fail Dylan fail!
גם את הלן האנט אהבתי פעם ואת סטיבן ספילברג אני עדיין מעריכה(פארק היורה, אי.טי אחלה של סרטים) אז זה אומר שאני ילדותית? אוקי מה שתגידי
אסלח לך גם על הבורות
המ ואם כבר הזכרת פן גירל טיפוסית אז הנה תמונה של אליסון ו-Crying girl שאהבה את סאנג'יה בעונה 6

LeAnnDylan

Well-known member
הבנת הנקרא מישהו?

אמרתי שאת נשמעת פן גירל טיפוסית רק בסקירה מהירה של השמות שציינת, אבל לא אחרי שקראתי את הפירוט שרשמת וכאפה אחותך |הא|

always be me mc

New member
‫כנראה שלא לימדת אותי הבנת הנקרא../images/Emo232.gif

חצופה! אחותי שמה עליך פס
ועכשיו כשאני קוראת שוב את ההודעה שלך אז כן הסברת את זה אבל מה לעשות שאמרת פאן גירל וזה מה שנשאר לי בראש

LeAnnDylan

Well-known member
כיף! שלי :)

1. ליאן ריימס- זמרת מעולה, למעשה בשבילה היא הזמרת הכי טובה בעולם. את האלבום הראשון שלה קניתי אי שם בשנת 2000 ככה שיש לנו רומן של 9 שנים זה די מכובד במיוחד בהתחשב בעובדה שבד"כ אני אוהבת מישהו שעה ונמאס לי
מלבד זה בערך בכל שניה פנוי שיש לה היא מייחצנת איזה עמותת צדקה ולא רק לא אירגון אחד אלא של שלל אירגונים ועמותות שלא מקבלים את תשומת הלב שהם צריכים בין אם זה חיילים בעירק שמנסים לחזור לשגרה אחרי שהם נפצעו (ומסתבר שעם כל אותות הגבורה הקהילה האמריקאית לא ממהרת לקבל אותם בזרועות פתוחות כמו שגורמים לנו להאמין), או ילדים עם שיתוק כלשהו, נשים מוכות או כאלה שעברו התעללות, כל מיני מחלות עור למינהן (שמסתבר שהיא גם סבלה מאחת מהן בילדותה) היא מקדמת המון פרוייקטים שיחשבו בקרב סלבס אחרים כטאבו, כי איזה מפורסם ירצה להגיד שהיה לו פסוריאזיס עד לא מזמן? מה גם שיש לה קשר רציף עם המעריצים שלה שאני חושבת שזה חשוב מאוד, היא זוכרת אותם במפגשי מעריצים ולא פעם היא גם הקדישה שירים בהופעות למעריצים שכתבו לה כל מיני מכתבים. לאחרונה הייתה מישהי די מבוגרת בפן קלאב שלה שיש לה מין נטיה כזאת של לראות את ליאן איזה 8 פעמים בשנה לפחות בהופעות (ביץ'
) ואז הייתה איזה הופעה שהיא לא יכלה להגיע כי בעלה בדיוק אושפז או משהו, במפגש המעריצים שהיה לפני ההופעה כנראה שאחד החברים של האישה הזאת סיפר לליאן והיא הקדישה את השיר שהאישה הזאת הכי אוהבת לה ולבעלה ואיחלה לו החלמה מהירה ועוד כמה דברים. אני חושבת שזה דבר ממש מקסים לעשות. 2. דרו ברימור- אישתי הראשונה! אובססיבית אליה מגיל 15 בערך החדר שלי בתקופה ההיא סבל התעללויות רבות כשזה מגיע אליה חבל שלא צילמתי אותו בגרסתו הסופית (כשהיה לי קיר מלא קאברים ועוד קיר שכתוב עליו ברימור בענק) אבל זה צילום של תחילת דרכו
(קצת מכוער אבל זה כל מיני אנשים בלתי רצויים שכתבו לי על הקירות XD אגב גליה אני לא יודעת אם אפשר להבחין אבל מתחת לתמונה של סטפס החלון קצת מסתיר אבל רשום שם את המילים של איזה שיר של מאריהXD) חוץ מזה אני חושבת שהיא בן אדם מדהים לא בגלל שאני מכירה אותה אישית (אבל חכו זה עוד יבוא) אבל אם לגליה מותר לאהוב אנשים בגלל שהם תומכים בכל מיני אירגוני צדקה גם לי מותר|הא| היא חמודה היא מצחיקה כל פעם שיש לי איזה יום מסריח אני רואה איזה ראיון איתה ומיד נהיה לי טוב יותר
(קצת פסיכי לגילי אבל מעולם לא טענתי שאני שפויה) 3. מירנדה למברט- היא פשוט בן אדם מגניב, אני אוהבת את השירים שלה את הלוק שלה את ההתנהגות שלה את הכל. אומנם אני לא חושבת שמבחינת זמרה היא טופ 5 אבל מבחינת כל השאר היא כן ואני מוכנה להתחתן איתה כאן ועכשיו! 4. ג'ון טרבולטה- הוא היה הסלבריטי קראש הראשון שלי. הייתי בכיתה ד' והוא יכל להיות סבא שלי. אבל בתקופה שכולן אהבו את ניק קארטר וליאונדרו דיקפריו הייתי חייבת להיות אנטי והתוצאה היא אובססיה לא מוסברת לג'ון טרבולטה
אחחח כפרעליו^^ 5. היו לי כל מיני התלבטויות לגבי מקום 5 אבל החלטתי לתת אותו לנועה תישבי- לא יודעת למה אבל אני ממש אוהבת אותה ויש לי המון כבוד אליה. לא חסרים ישראלים מוכשרים שמנסים את כוחם מעבר לים, חלקם מצליחים יותר חלקם מצליחים פחות אבל רובם מתייאשים אחרי שנה-שנתיים וחוזרים עם הזנב בין הרגלים. נועה תישבי נמצאת מעבר לים כבר שנים, אומנם לא היה לה איזה פרוייקט ענק שובר קופות אבל כל הזמן שומעים את השם שלה בהקשרים של סדרות או סרטים כאלה ואחרים ואני חושבת שלא רחוק היום בו היא קבל את תפקיד חייה. חוץ מזה שאני חושבת שהיא האישה היפה ביותר בעולם!

always be me mc

New member
המ איפה קארי אנדרווד? *מתפלאת*../images/Emo232.gif

היא לא ברשימת 5 ה-
הגדולים שלך? ויו את כמו אח שלי!! לא שהוא אוהב את כל האנשים האלה אבל גם אצלו הכתובת על הקיר
וליאן
שמחה לשמוע שהיא בחורה טובה כמו שהיא נראית כי אני מחבבת אותה מאוד בתור זמרת ואחרי מה שסיפרת אז גם בתור בן אדם
המ.. ובקשר לפסוריאזיס יו באמת?
מסכנה זה נשמע איום גם המנצחת של טופ מודל עונה 7 (קרידי
) היה לה את זה. לול מירנדה למברט ואל תדאגי אני לא צוחקת עליך פשוט המילה למברט מזכירה לי את אדם
ו*מרימה יד* אני מאלו שהעריצו את ניק קארטר בילדותי
המ ובאשר לג'ון טרבולטה אז אהבה מעניינת
איזה סרטים איתו ראית? (לא אומרת בקטנוניות אני באמת מתעניינת) בקיצור הודעה מעניינת ביותר רשמת! כבוד על החפירה
ובהחלט כבוד למפורסמים שלא מרוכזים בעצמם ובאמת עוזרים(AKA אליסה, ליאן, היידן, דרו? ודוגרי שגם אנג'לינה)

LeAnnDylan

Well-known member
קרי אנדרווד גם לא תהיה בטופ 20 שלי../images/Emo69.gif

היא לא עושה ידיים |הא| סתם נו האמת שאני נורא אוהבת את המוזיקה שלה אבל היא לא מעניינת אותי בכלל כשזה מגיע אליה בתור סלב. אולי אני טועה או סתם רואה דברים באור שונה אבל תמיד כשאני צופה בראיונות איתה או דברים כאלה עושה רושם שהיא בן אדם מתנשא במקצת. טוב נו מתנשאת זה קצת מוגזם אבל לא יודעת יש בה משהו טרן אוף כזה. בתור בן אדם זאת אומרת. חח את חייבת לצלם לי את החדר של אחיך, בן כמה הוא אגב? בקשר לליאן לפי מיטב הבנתי אומנם אין תרופה כרגע לפזוריאזיס אבל יש הרבה טיפולים שעוזרים. ליאן טענה שבילדותה 80% מהגוף שלה היה מכוסה בצלקות כתוצאה מזה אבל לאחרונה היא הצטלמה לקאבר של שייפ בביקיני ועושה רושם שהטיפולים שהיא עשתה באמת עזרו לה אז אני לא חושבת שצריך לרחם עליה כל כך
ומירנדה סו הייתה שם לפני אדם |הא| הוא סתם מנסה להידבק בסקסיות שלה ע"י זה שהוא גונב לה את השם משפחה
אגב מזה ידעתי שאת אחת מהילדים האלה שאהבו את ניק
זה כזה את XD וג'וני
כפרעליו^^ האמת שהסרט הראשון שלו שראיתי היה Face Off עם ניקולאס קייג' אי שם ב-97 מאז יצא לי להשלים את רוב הסרטים שלו, לפחות אלה שהגיעו לארץ. כאילו מן הסתם כל המוכרים איתו- ספרות זולה, גריז, היירספריי, שגעון המוזיקה, תפוס את שורטי, פנומן, צבעי השלטון, תביעה אזרחית בת הגנרל, עד לרצח בייסיק, קארי ואחרים. ועכשיו בדיוק הגיע לקולנוע חטיפת הרכבת התחתית אז אפשר להוסיף גם אותו לרשימה
ואכן כבוד למפורסמים שלא מרוכזים בעצמם

always be me mc

New member
חח לול על הקטע של הידיים../images/Emo6.gif../images/Emo232.gif

אח"כ את אומרת שאני פאן גירל טיפוסית? את זאתי שרוצה את הכוכבים שלך מושלמים.. אניוואי אני מבינה למה את מתכוונת יש כוכבים שעם כמה שהם מוכשרים משהו באישיות שלהם היא
ויש כמה שלמרות שאנשים חושבים שהם ירדו מהפסים דווקא יש להם הרבה לב(בריטני למשל) ובאמת קצת קשה לאהוב מישהו שאתה לא שלם איתו. המ אח שלי בן 21 ואם אני חוששת להיכנס לשם אז לצלם? את רוצה להרוג אותי??
ובאשר לליאן מה לעשות דבר ראשון כששומעים על דבר כזה ועוד על בחורה נחמדה שלא מגיע לה אז מרחמים אבל אני שמחה שהיא לא צריכה את הרחמים שלי ושהיא מתגברת על זה בסדר גמור
לול את יודעת אני לא חריגה כמוך XD יש דברים שאני אוהבת כשאר האנשים ובמקרה אלו להקות
(אבל זה לא שאי פעם קפצתי בהיסטריה כשראיתי אחד מהם בטלוויזיה) ו-Face off זה לא עימות חזיתי במקרה? ראיתי את זה פעם.. היה מותח
קארי ראיתי גם, גריז לצערי יש לי בבית והשאר לא.. אבל יפה יפה לך את בקיאה בחומר
גם ראית את בולט? זה סרט חמוד והוא מדובב שמה את הכלב
למרות שאת לא אוהבת בעלי חיים או מיילי סיירוס אז אולי כדאי שתתרחקי מזה

LeAnnDylan

Well-known member
לא ביקשתי שתהיה מושלמת, כולה שתעשה ידיים

זו בקשה מוגזמת?
חוץ מזה שמצב שערות הידיים שלה דורש התערבות מקצועית! את יכולה לראות אותם מסוף אצטדיון מלא באנשים
אגב אם אחיך בן 21 וגם את, אתם תאומים? או שאת סתם מעגלת פינות של גילאים? וכן כן אני מצפה ממך שתסכני את חייך ותצלמי לי את החדר, עכשיו אני בכלל סקרנית
את לא חריגה כמוני, את סתם ווירדו
פייס אוף זה אכן עימות חזיתי פשוט היה לי בלאק אאוט לרגע אז שכחתי איך קוראים לזה בעברית. סרט מעולה
יש לנו פוסטר ענק של בולט בכניסה לקולנוע ורשום בענק שמיילי סיירוס מדובבת שם משהו אז התרחקתי XD חוץ מזה שאני צריכה להבהיר לך איזשהי נקודה- זה לא שאני לא אוהבת בע"ח, כל עוד הם לא קרובים אליי אני מאוד אוהבת אותם והם מאוד חמודים פשוט יש לי פוביה בלתי מסוברת מבע"ח, כל בע"ח באשר הוא. זה מאז שאני קטנה, לא יודעת למה, אולי חטף אותי פעם שועל וגידל אותי בג'ונגל בכל מקרה אני מפחדת מהם

always be me mc

New member
חח אם דיברת על איצטדיון ושערות../images/Emo232.gif

אז עדיף שלא תראי את התמונות של אליסה שאני רוצה לשים
המ ואני בת 20.. עוד לא 21 אבל כמעט שמה(בספטמבר אני רשמית אהיה ) ואח שלי 21 אבל בחודש אדר הוא יהיה בן 22 אז כן דיי עיגלתי וכיוון שמעצבן אותי לכתוב הגיל מדויק או שאני כותבת 20 או שאני כותבת כמעט 21
ותודה לאל אנחנו לא תאומים XD המ ובהזדמנות אני אצלם.. או יותר טוב אצלם את האוסף המגוחך שיש לי של קלטות מכושפות
ואת יודעת מה אומרים.. טוב אני אומרת שעדיף להיות ווירדו מאשר להיות דילן. סתם סתם...
XDDDDDDDDDDDDD על הפיסקה האחרונה על מיילי והשועל שגידל אותך. איך זה שלא יצאת שעירה ממנו אין לי מושג

LeAnnDylan

Well-known member
אוי ג'יז X_X תערכי את זה קצת בפוטושופ לפני

שאת מעלה לפה תמונות כאלה, או לפחות שימי שלטי אזהרה אוסף קלטות מכושפות
צלמי צלמי! חוץ מזה שאין דבר כזה סתם דילן! דילן זה לא סתם, אי אפשר להכין דילן, דילן נוצרת בידי הטבע ממש כמו יהלום
אחח כפרעליי ואני בכלל לא נרקסיסטית ואת.. את! את היית מתה להיות "סתם" דילן
חצופה!! |הא| ויש דברים שאת לא יודעת עליי דארלינג;; מי אמר לך שבלילות ירח מלא אני לא הופכת לאיזה יצור שעיר (ע"ע קרי, אליסה) חושף שיניים צהובות (אוי ג'יז עוד שנאה גדולה שלי יחד עם ידיים שעירות זה שיניים רקובות
)

always be me mc

New member
XD אין לי פוטושופ ../images/Emo3.gif../images/Emo232.gif

אבל הייתי חייבת להקטין את התמונות כדי שיתאימו לפורום אז ככה גם כל השערות פחות בולטות. ואני אצלם ברגע שתהיה לי המצלמה דמט! (מחר אנסה אבל יש הרבה
) ועלק לא נרקיסיסטית.. את המלכה של הנרקיסיסטים!
ותחת המונח במילון בטח כתוב דילן XD המ ולא מתה להיות כמוך.. דווקא כיף לא להיות דילן(תנסי את זה פעם
) הו ודילן.. חשבת שאני לא יודעת הא?! דווקא יש לי תמונה שלך במצב הזה
המ השיניים לא משהו צהובות.. כנראה צחצחת שיניים באותו שבוע

LeAnnDylan

Well-known member
למה שאנסה../images/Emo2.gif

תאמיני לי ברגע שתנסי להיות דילן ליום אחד לא תרצי לחזור להיות גל אפילו לשניה |הא| ויו איזה תמונה יפה שלי נכון? אחח כפרעליי אני כזאת פוטוגנית

למעלה