כיף! שלי
1.
ליאן ריימס- זמרת מעולה, למעשה בשבילה היא הזמרת הכי טובה בעולם. את האלבום הראשון שלה קניתי אי שם בשנת 2000 ככה שיש לנו רומן של 9 שנים זה די מכובד במיוחד בהתחשב בעובדה שבד"כ אני אוהבת מישהו שעה ונמאס לי
מלבד זה בערך בכל שניה פנוי שיש לה היא מייחצנת איזה עמותת צדקה ולא רק לא אירגון אחד אלא של שלל אירגונים ועמותות שלא מקבלים את תשומת הלב שהם צריכים בין אם זה חיילים בעירק שמנסים לחזור לשגרה אחרי שהם נפצעו (ומסתבר שעם כל אותות הגבורה הקהילה האמריקאית לא ממהרת לקבל אותם בזרועות פתוחות כמו שגורמים לנו להאמין), או ילדים עם שיתוק כלשהו, נשים מוכות או כאלה שעברו התעללות, כל מיני מחלות עור למינהן (שמסתבר שהיא גם סבלה מאחת מהן בילדותה) היא מקדמת המון פרוייקטים שיחשבו בקרב סלבס אחרים כטאבו, כי איזה מפורסם ירצה להגיד שהיה לו פסוריאזיס עד לא מזמן? מה גם שיש לה קשר רציף עם המעריצים שלה שאני חושבת שזה חשוב מאוד, היא זוכרת אותם במפגשי מעריצים ולא פעם היא גם הקדישה שירים בהופעות למעריצים שכתבו לה כל מיני מכתבים. לאחרונה הייתה מישהי די מבוגרת בפן קלאב שלה שיש לה מין נטיה כזאת של לראות את ליאן איזה 8 פעמים בשנה לפחות בהופעות (ביץ'
) ואז הייתה איזה הופעה שהיא לא יכלה להגיע כי בעלה בדיוק אושפז או משהו, במפגש המעריצים שהיה לפני ההופעה כנראה שאחד החברים של האישה הזאת סיפר לליאן והיא הקדישה את השיר שהאישה הזאת הכי אוהבת לה ולבעלה ואיחלה לו החלמה מהירה ועוד כמה דברים. אני חושבת שזה דבר ממש מקסים לעשות. 2.
דרו ברימור- אישתי הראשונה! אובססיבית אליה מגיל 15 בערך החדר שלי בתקופה ההיא סבל התעללויות רבות כשזה מגיע אליה חבל שלא צילמתי אותו בגרסתו הסופית (כשהיה לי קיר מלא קאברים ועוד קיר שכתוב עליו ברימור בענק) אבל זה
צילום של תחילת דרכו
(קצת מכוער אבל זה כל מיני אנשים בלתי רצויים שכתבו לי על הקירות XD אגב גליה אני לא יודעת אם אפשר להבחין אבל מתחת לתמונה של סטפס החלון קצת מסתיר אבל רשום שם את המילים של איזה שיר של מאריהXD) חוץ מזה אני חושבת שהיא בן אדם מדהים לא בגלל שאני מכירה אותה אישית (אבל חכו זה עוד יבוא) אבל אם לגליה מותר לאהוב אנשים בגלל שהם תומכים בכל מיני אירגוני צדקה גם לי מותר|הא| היא חמודה היא מצחיקה כל פעם שיש לי איזה יום מסריח אני רואה איזה ראיון איתה ומיד נהיה לי טוב יותר
(קצת פסיכי לגילי אבל מעולם לא טענתי שאני שפויה) 3.
מירנדה למברט- היא פשוט בן אדם מגניב, אני אוהבת את השירים שלה את הלוק שלה את ההתנהגות שלה את הכל. אומנם אני לא חושבת שמבחינת זמרה היא טופ 5 אבל מבחינת כל השאר היא כן ואני מוכנה להתחתן איתה כאן ועכשיו! 4.
ג'ון טרבולטה- הוא היה הסלבריטי קראש הראשון שלי. הייתי בכיתה ד' והוא יכל להיות סבא שלי. אבל בתקופה שכולן אהבו את ניק קארטר וליאונדרו דיקפריו הייתי חייבת להיות אנטי והתוצאה היא אובססיה לא מוסברת לג'ון טרבולטה
אחחח כפרעליו^^ 5. היו לי כל מיני התלבטויות לגבי מקום 5 אבל החלטתי לתת אותו ל
נועה תישבי- לא יודעת למה אבל אני ממש אוהבת אותה ויש לי המון כבוד אליה. לא חסרים ישראלים מוכשרים שמנסים את כוחם מעבר לים, חלקם מצליחים יותר חלקם מצליחים פחות אבל רובם מתייאשים אחרי שנה-שנתיים וחוזרים עם הזנב בין הרגלים. נועה תישבי נמצאת מעבר לים כבר שנים, אומנם לא היה לה איזה פרוייקט ענק שובר קופות אבל כל הזמן שומעים את השם שלה בהקשרים של סדרות או סרטים כאלה ואחרים ואני חושבת שלא רחוק היום בו היא קבל את תפקיד חייה. חוץ מזה שאני חושבת שהיא האישה היפה ביותר בעולם!