פינת הטופ 5 של חברי הפורום בקאמבק

sparx

New member
I'll try to answer

1. Alyssa milano 2. Kristen bell 3. Patric dempsy (I'm not sure I wrote it right) 4. Julian mcmahon 5. And a new obssesion is Taylor swift I'm kinda obssesd with twilight right now so kristen and rob are a part of my life but I don't really like them

קשה...

יש כמה שחקנים\ות וזמרים\ות שאני אוהב אבל לדרג אותם ל- 5 הראשונים? אני מאוד אוהב את ברנדון פרייז'ר.... ג'וני דפ יו ג'קמן Natasha Henstridge (תרגום בעברית טיפה בעיתי) וזאקרי קווינטו. אהבתי מאוד את ג'ניפר גארנר עד שהיא ובן אפלק השמידו את זהות בדויה אז היא כבר לא נכללת ברשימה...

always be me mc

New member
ממה שראיתי ../images/Emo232.gif

בהירוז ובפרק שהוא הופיע בתוכנית 'תאומות' זאקרי קווינטו הוא שחקן מעולה
הוא יודע להפחיד, יודע להצחיק אז יפה שאתה מעריץ אותו
(וכל הכבוד שאתה גם מצליח לכתוב את השם כי אני לא יכולה אז עשיתי הרגע העתק ממך) וסתם מתוך סקרנות איך בדיוק ג'ניפר השמידה את זהות בדויה? רק תגיד לי ואני אשתוק

אני גם...

מת עליו במסע בין כוכבים (ראי חתימה). הכל היה טוב ויפה (בלשון המעטה) בעונות הראשונות עד שג'ניפר ומייקל ורטן נפרדו בעונה השלישית\רביעית (בערך). היא התאהבה באפלק הבוגדני (וה..... {הכניסו מילה מעליבה} אשכרה התעלמה מכל זה) ובעונה החמישית היא נכנסה להריון והרסה את כל הסדרה. הדינמיקה בין גארנר לורטן לא הייתה אותו הדבר...

always be me mc

New member
יאפ תאומות../images/Emo232.gif

תחפש פה ותראה: http://www.imdb.com/name/nm0704270/ ודוגרי אפילו שאתה לא רוצה שזה יהיה נכון זו לא טעות אני ראיתי אותו שמה.. היה מצחיק
המ ו-24 אני לא רואה.. אבל מאמינה לך
נ.ב - ואו כתוב שמה שהוא גם נמצא בפרק בעונה החמישית של מכושפות(מזלי יש לי את זה ב-DVD אז אני אבדוק מתישהוא)

always be me mc

New member
הו הבנתי../images/Emo232.gif

הכימיה נהרסה בגלל החתונה. אוקי. זו דעתך וזכותך
וראיתי את החתימה

always be me mc

New member
סבבה :)../images/Emo232.gif

ב'זו דעתך וזכותך' התכוונתי שזו זכות לחשוב אחרת ואם גם אחרים חושבים ככה אז גם להם מותר(ומי יודע אם הייתי צופה בסדרה יותר באדיקות יש מצב שהייתי מסכימה איתכם)

spelling

New member
עונה../images/Emo176.gif

1)אליסה מילאנו-אומנם פחות מתלהב כבר אבל תמיד היא תהיה בראש מעייני! 2)קלי קלארקסון-אחת הזמרות המוכשרות בתבל! 3)ג'וליאנה דפנדי חחחחחח לא יודע למה(עכשיו היא רנסיק) 4)ני-יו אחד הזמרים המוצלחים מבחינה ווקאלית ופרפורמרית! איי ג'אסט קנט סטופפפפפפפפפפפפפפ 5) ג יפית האישה והאגדה!!!!!!!!!!

LeAnnDylan

Well-known member
אני אוהבת אותה עוד מהתקופה שלא היה לה

שם משפחה בכלל
זוכרים שבהתחלה היא הייתה רק ג'וליאנה והיה את פטריק הזה אוי הכי אהבתי אותם מאז החליפו כל מיני מנחים וכולם FAIL רק ג'וליאנה ופטריק
אתם זוכרים את הפעם שהם שרו סאמר לאבינג? LOL היה קורע

always be me mc

New member
לא זוכרת אותו../images/Emo122.gif../images/Emo232.gif

התחלתי לראות אחרי כנראה.. כשהיא הנחתה לבד לזמן מה ואז ריאן הצטרף כי על פטריק לא שמעתי בחיי
המ אגב ריאן *מציעה הצעה* מה דעתכם על ג'וליאנה סיקרסט?

always be me mc

New member
נייס../images/Emo190.gif../images/Emo232.gif

במיוחד אהבתי שבחרת את קריסטום
הו אבל איפה אליסה?
חצופה אבל תתחדשי על התוכנה
פי ולגמרי שכחתי מטום
טוב שיהיה במקום 5 ביחד עם קריס(כי קריסטום זה
)

למעלה