של מה? סס
פ פולי3 New member 16/9/05 #5 בעעעעעעעעעעעעעע @.@ *בליקשר* פרק 6 כה משעשע |!!!!!!!!!11111111 אחדאחדאחד
N NuShiCieNta New member 16/9/05 #10 אבל צריך לציין שבצורה האנושית../images/Emo108.gif ולא בצורה החתולית. לא שראיתי עדיין את היורואיצ'י הזאת.
אבל צריך לציין שבצורה האנושית../images/Emo108.gif ולא בצורה החתולית. לא שראיתי עדיין את היורואיצ'י הזאת.
D dark max New member 18/9/05 #24 לי יש הידעת! ללא ספוילרים! ביום חמישי שבוע הבאה תיהיה כתבה על מנגות, אם תזכירו לי אני אסקר אזה
F Fay Wood New member 18/9/05 #26 מהה...? Oo; ../images/Emo168.gif יורואיצ'י היא זונזונע מושלמת, היא כל כך שונה מקגובע OO; לקאגובע יש קול מעצבן ופקאצי ויורואיצ'י..מושלמת ומאגניבה ^_^ OO; מטריד OO;
מהה...? Oo; ../images/Emo168.gif יורואיצ'י היא זונזונע מושלמת, היא כל כך שונה מקגובע OO; לקאגובע יש קול מעצבן ופקאצי ויורואיצ'י..מושלמת ומאגניבה ^_^ OO; מטריד OO;
D dark max New member 18/9/05 #27 לקאגומה אין קול פאקצי>< ולא, אני לא מתכוונת לפתוח על זה ויכוח מכיוון שזה לא הנושא של הפורום [הודעה זו נכתבה בכדי שתיראי שלא כוךלם חושבים כמוך, בכל הנוגע לעיניין זה].
לקאגומה אין קול פאקצי>< ולא, אני לא מתכוונת לפתוח על זה ויכוח מכיוון שזה לא הנושא של הפורום [הודעה זו נכתבה בכדי שתיראי שלא כוךלם חושבים כמוך, בכל הנוגע לעיניין זה].
A AceMagician New member 18/9/05 #29 אם כבר במדובבים עסקנין...הידעתם... שהמדובבת של קפטן המחלק העשירי, טושירו היטסוגאיה (הנמוך עם השיער הלבן...שמגן על הינאמורי), ששמה הוא פאקו רומי, היא גם המדובבת של אדוארד אלריק מFULLMETAL ALCHEMIST?? טוב, זו היא.
אם כבר במדובבים עסקנין...הידעתם... שהמדובבת של קפטן המחלק העשירי, טושירו היטסוגאיה (הנמוך עם השיער הלבן...שמגן על הינאמורי), ששמה הוא פאקו רומי, היא גם המדובבת של אדוארד אלריק מFULLMETAL ALCHEMIST?? טוב, זו היא.
כ כפית במצב כפית New member 18/9/05 #30 כן ^^ כששמעתי אותו מדבר מלא בפרק הקודם אני ואחותי עלינו על זה ^^ *גאה בעצמי* P:
S Sunnaiko New member 18/9/05 #32 היא גם המדובבת של איצ'יג'וג'י קן!D: מדיג'ימון אדוונצ'ר 02. הוא מקסים. 3>
0 0Onegaineko0 New member 19/9/05 #40 קאגומה וקיקיו שולטות D= אני באגודת "אני תומכת בשתיהן!" האגודה כוללת אותי ואת אתי XD