פינת הכרות לבבית!

נ ט ע ש ה

New member
פינת הכרות לבבית! ../images/Emo140.gif

הפעם תתארח ליאת - liatli9, ואתם מוזמנים להתחיל לשאול שאלות! ובינתיים ליאת, תספרי לנו קצת פרטים כללים: שם, גיל, מקום מגורים וכל מה שבא לך להוסיף
אתם יכולים להרגיש הכי חופשי שבעולם ולשאול מה שבא לכם (עם טקט כמובן
) וכמה שרק בא לכם, אין חוקים והכל פתוח (כמובן לפי חוקי הפורום). אלו כל המשתתפים בפינה נכון לעכשיו (הסדר כאן הוא לפי הסדר שנרשמו לפינה, בכל פעם נבחר בהגרלה את מי שיעלה לפינה בשבוע הבא, מי שכבר השתתף בפינה מסומן ב
)
ortalma
מיטל עבד
Inbar789
Alin15
רוןרוןרון
שירלירון
nitzan 2bis
גבסואית בדם ובנשמה
ק7ן
Meijen Shaggy
hila halevi girl
the only DaRdAr
BlaBluShit
נ ט ע ש ה
NeTa MuFlEtA
nitsan4u
RJlake
Lovefool1
•°• נעמה•°•
liatli9
talulzi
YaEloNeT
ורדונה2
nina88
ע מ י ת ע
מעיין כחלון
ולן תהנו!

BlaBluShit

New member
ליאתתתתתתתתתתת

יווו אמא שלך יודעת שבאת אליי!!!!!! מתי הגעת הביתה? טוב זה ל שאלון דברי איתי זהו!

liatli9

New member
בלע, תנחשי מי סיפרה לה..../images/Emo3.gif

אבל זה באמת לא לפה... בלע ותשאלי שאלות!!רעה

Alin15

New member
סתם כמה שאלות חח...:]

אממ מה את שומעת??? את מי את מעריצה חוץ מלירון:]? מה את עושה בד"כ בזמן הפנוי? מה המצב?? חח אממ...אין לי עוד מה לכתוב...
סורי שזה מפגר חח..

liatli9

New member
עונה../images/Emo9.gif

מה את שומעת??? אמ..עכשיו? כלום חחחח את מי את מעריצה חוץ מלירון:]?אויי הרבה good charlotte my chemical romance nirvana him guns n roses אביב גפן היהודים זבל עברי לידר בלע אין לי נראה לי עוד..או שיש חחח אין לי כוח לחשוב מה את עושה בד"כ בזמן הפנוי?שומעת מוזיקה, מציקה לאמילי..או כל מיני דברים בסגנון.. מה המצב??סבבע!! אצלך?

ולן

New member
ליאתייי *__*

למה את לא אוהבת את המילה "כפרע"?
האם יש לי סיכוי למכר אותך לאנימות? |פאפי עייז| איזה הומואים יותר שולטים? יפנים או אמרקאים/מערביים? היית רוצה לעשות בנג'י? XD זהו.. ריחמתי עליך.. הפעם

liatli9

New member
עונה גם לך ../images/Emo9.gif

למה את לא אוהבת את המילה "כפרע"?כי זה פיכסע האם יש לי סיכוי למכר אותך לאנימות? |פאפי עייז| לא נראה לי.. איזה הומואים יותר שולטים? יפנים או אמרקאים/מערביים?אני נוהגת לא להכליל אנשים
היית רוצה לעשות בנג'י? XD כע

liatli9

New member
אע לא עניתי על הפרטים הכלליים../images/Emo3.gif

אז ככה: שם: ליאת מרטין (הלוואי
) גיל: 14 חודש ו12 ימים! מקום מגורים: פ"ת ומה בא לי להוסיף? אמ...אמ...תמונה
בילי בילי בילי בילי יאייי
**נרגעת**

shahar963

New member
שאלות !!!

מה נשמע ? עזבי רטורי... למה אני לא ב"אלה" ? מתי תבואי לראשון ? מספיק לדבר עליי בואי נעבור אלייך... (אחרי הכל הקדישו לך שירשור ... ) באיזה עוד פורומים את "לוקחת חלק" ? מה עמדתך לגבי ריסוס שדות כרוב במעמד החקלאים ? האם תרצי להיות הנשיאה הבאה של ישראל ? אם היה עלייך לבחור ספורט אתגרי אחד שתצטרכי ללמוד, מה היית בוחרת ?(תחשבי טוב
) מהו קו האוטובוס החביב עלייך ? כששואלים אותך : " מה עובר עלייך ?" מה את עונה בדר"כ ? ולסיום מהו המשפט הפקאצ'תי החביב עלייך ?

liatli9

New member
אווו יאיי

שאלות שאלות שאלות!! באיזה עוד פורומים את "לוקחת חלק" ?הייתי בהרבה אבל דיי נטשתי כי אני שונאת ת'אנשים
מה עמדתך לגבי ריסוס שדות כרוב במעמד החקלאים ? תשתה קפה
האם תרצי להיות הנשיאה הבאה של ישראל ? חס וחלילה אם היה עלייך לבחור ספורט אתגרי אחד שתצטרכי ללמוד, מה היית בוחרת ?(תחשבי טוב ) נו זה קל...בנג'י
מהו קו האוטובוס החביב עלייך ? 164 קו ישיר פ"ת - ראשל"צ חחחח כששואלים אותך : " מה עובר עלייך ?" מה את עונה בדר"כ?אוטובוס קו 164... סתם נו...לא שואלים חחחחח ולסיום מהו המשפט הפקאצ'תי החביב עלייך ?אוי יש כמה אמ.. - "את דומה לקו על מילה!!" - "בואי בואי למטה אני יעשה לך שלאח שלאח!" זהו לא צריך עוד..

ליאת../images/Emo13.gif

האם אי פעם תאבדי את הע' המפורסמת?
מה הדבר שהכי בעיניך בעולם?
מה הכי מעצבן אותך בעולם?
מה המאכל האהוב עליך?
מה את הכי אוהבת בחורף?

liatli9

New member
עונה מהבצפר ../images/Emo6.gif

כמה טוב שיש שיעור אנגלית בחדר מחשבים..
- האם אי פעם תאבדי את הע' המפורסמת? דיי איבדתי אותה כבר, לא? - מה הדבר שהכי בעיניך בעולם? אמ..לא הבנתי ת'שאלה
- מה הכי מעצבן אותך בעולם? הילדות במחשב לידי!! - מה המאכל האהוב עליך? שוקולד!! חחחחח - מה את הכי אוהבת בחורף? את הגשם!! ושקר!! והכל!! בלע

כן, הייתי שפוך מעייפות כשכתבתי..../images/Emo3.gif

השאלה היא מה הדבר הכי יפה בעיניך בעולם?

אהלן ליאת..

מה את הכי אוהבת בעצמך? על איזה רגע שקרה לך בחיים לא היית מוותרת? על איזה רגע שקרה היית נותנת הכל כדי שהוא לא יקרה? יש לך כלב?(אני לא יודעת למה אני שואלת את זה!)

liatli9

New member
כע אולי הוא באצת שכח מילה חחח

טוב אז אני עונה: מה את הכי אוהבת בעצמך?את השיער! למרות שאני רוצה עוד להסתפר חחח.. וזהו..חוץ מזה כלום... על איזה רגע שקרה לך בחיים לא היית מוותרת?על הרגע שהצטרפתי לקומונה, כי אחרת לא הייתי מכירה את אמילי ואז לא הייתי מכירה גם את כל הלהקות השליטות שאני אוהבת עכשיו! על איזה רגע שקרה היית נותנת הכל כדי שהוא לא יקרה? טו מאץ' אישי בשביל לכתוב פה... יש לך כלב?(אני לא יודעת למה אני שואלת את זה!)לא!! אבל יש לי איגואן סגיד בשם בנג' / קורט חחחח

למעלה