פינת הכרות לבבית!

אוי סליחה

חחח לא התכוונתי להעמידך במצב כזה.. התכוונתי יותר בקטע של פאדיחה שקרתה לך..

liatli9

New member
אע בלע חחח אמ..

ובאיזה מצב?? חח הכל בסדר
טוב אז פאדיחה..אמ..לידעת, אנלא ממש זוכרת

BlaBluShit

New member
שאלות לליעתעעעעעעע

טוב לאמשנה שאני יודעת הכל אני אשאל שאלות כדי שאנשים אחרים ידעו חחחחח מה המילה האהובה עליך? מה הסמיילי האהוב עלייך? (תגידי סמיילי בילע תגידי סמיילי בילע!!) מה את שומעת חוצמי לירון? (בואי ננחש..) מה את רוצה לעשות בעתיד? חח אמ אממ אממ.... מי זה בנג'? מזה שוליקים? מה את יודעת לנגן בגיטרה בנתיים? איזה שיר את הכי אוהבת בעולם? אה אה וישלי עוד שאלה.. מה את הכי אוהבת בלירון? ואממ זהו אינלי מה לשאול.. =[

liatli9

New member
עונה חחחח../images/Emo3.gif

מה המילה האהובה עליך? בלע מה הסמיילי האהוב עלייך? (תגידי סמיילי בילע תגידי סמיילי בילע!!) סמיילי בילי =) מה את שומעת חוצמי לירון? (בואי ננחש..) נו כבר כתוב למעלה... מה את רוצה לעשות בעתיד? חח לפתוח חנו בגדים להרוויח כסף לטוס לניו-יורק ולהקים להקה!! אמ אממ אממ.... מי זה בנג'? איש סגיד שכבר שמנו תמונה שלו פה
מזה שוליקים? אנשי העץ/דשא שאני ואת בנינו בסופרלנד בזמן שחיכנו להופעה של לירון, תוך כדי צפיה במעיין מזמר את שיריי הזמרת הלא מזוהה שהופיעה שם לפני לירון.. בלע אני עוד מעט אשים תמונה.. מה את יודעת לנגן בגיטרה בנתיים? התחלה של השיר"גן החטאים" של אביב גפן..וגם לא הכי טוב חחח איזה שיר את הכי אוהבת בעולם? נו זה קשה
אה אה וישלי עוד שאלה.. מה את הכי אוהבת בלירון? אעאע הרבה: את איך שהוא נראה [
] את הקול שלו כמובן, את ההתנהגות, את הסוודר החמוט שהוא לבש ובכלל את כל הדברים החמודים שהוא לובש, אמ..לידעת נו... הכל!!!

כמה שאלות../images/Emo9.gif

היי מה קורה? כמה זמן את הפורום? בת כמה? מאיפה? איזה כיתה את? המשך יום נעים
(סורי על הבורות אני פשוט לא מכירה כלום חוץ מהשם}

liatli9

New member
אז ככה...

היי מה קורה? נחמט נחמט...אצלך? כמה זמן את בפורום? אמ..אני עוד מהקומונה, בלע לא זוכרת מתי הצטרפתי בת כמה?14, חודש ו13 ימים [?] מאיפה?פתח תקווה איזה כיתה את?ט'

למעלה