פינת הכרות לבבית

נ ט ע ש ה

New member
פינת הכרות לבבית ../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif

הפעם תתארח הדר - the only DaRdAr, ואתם מוזמנים להתחיל לשאול שאלות! ובינתיים הדר, תספרי לנו קצת פרטים כללים: שם, גיל, מקום מגורים וכל מה שבא לך להוסיף
אחרי שהייתה הרשמה לפינה אנחנו מתחילים להכיר את האנשים בפורום, מי שחדש בפורום ורוצה להצטרף לרשימה מוזמן להודיע לי או לרון וכמובן שנוסיף אותו. כל שבוע יש הגרלה ועולה שם אחד אקראית מהרשימה. אתם יכולים להרגיש הכי חופשי שבעולם ולשאול מה שבא לכם (עם טקט כמובן
) וכמה שרק בא לכם, אין חוקים והכל פתוח (כמובן לפי חוקי הפורום). אלו כל המשתתפים בפינה נכון לעכשיו (הסדר כאן הוא לפי הסדר שנרשמו לפינה, בכל פעם נבחר בהגרלה את מי שיעלה לפינה בשבוע הבא, מי שכבר השתתף בפינה מסומן ב
)
ortalma
מיטל עבד
Inbar789
Alin15
רוןרוןרון
שירלירון
nitzan 2bis
גבסואית בדם ובנשמה
ק7ן
Meijen Shaggy
hila halevi girl
the only DaRdAr
BlaBluShit
נ ט ע ש ה
NeTa MuFlEtA
nitsan4u
RJlake
Lovefool1
•°• נעמה•°•
liatli9
talulzi
YaEloNeT
ורדונה2
nina88
ע מ י ת ע מקווה שתהנו!

נ ט ע ש ה

New member
והשאלות שלי אלייך הדר ../images/Emo9.gif

שכחתי לציין שהפינה עברה אליי מכיוון שאורטל קצת עסוקה ואני הייתי זו שעשתה את הפינה הזו בקומונה. ואלה אותן שאלות ששאלתי את כולם שם באופן קבוע
וכמובן תודה רבה לרון על הדאגה להפעיל את הפורום ועל הכנת הבסיס לפינה
צבע אהוב? עונה אהובה? מה הספר האחרון שקראת? מה גורם לך לחייך? מה יותר שווה- מרשמלו ורוד או לבן? איך את מתעוררת בבוקר? איזה כינויים יש לך? מה המוטו שלך? איך הגעת לקומונה? מה את רוצה להיות שתהיי גדולה? מה הפדיחה הכי גדולה שאי פעם קרתה לך? אם היו מציעים לך להיות מישהו אחר ליום אחד במי היית בוחרת? אני מקווה שזה לא יותר מדי בשבילך על ההתחלה

liatli9

New member
יאאא...טוב אני אנסה להמציא שאלות

** אין להתייחס לרמת הטימטום בתוכן, כע? ** איזה עוד אנשים סגידים את מעריצה חוץ מלירון? איזה מוזיקה את אוהבת לשמוע? מה את אומרת על הפרסומות בצד שמאל של המסך בפורומים, שלפעמים מפריעות לראות מה כתוב?
אני דומה לקו?(אם את זוכרת איך אני ניראת) גם את מכורה לגיטרות?
במקרה שלא...למה לא?! וזהו..אין לי עוד משו

the only DaRdAr

New member
עכשיו עונה לשאלות של ליאת:

איזה עוד אנשים סגידים את מעריצה חוץ מלירון? איזה מוזיקה את אוהבת לשמוע?- הרבה סוגית בנתיים רוק, פופ, ישראלי, מוזיקת העולם, שנות ה-80 וה-90, דאנס ועוד מה את אומרת על הפרסומות בצד שמאל של המסך בפורומים, שלפעמים מפריעות לראות מה כתוב?- מעצבן אני דומה לקו?(אם את זוכרת איך אני ניראת)- ראיתי תמונה של אחת מהמפגש הראשון של הקומונה...אז אני לא יודעת איך לענות לך על השאלה..סורי גם את מכורה לגיטרות?- אני אוהבת גיטרות, לא נראה לי מכורה אבל אוהבת.. במקרה שלא...למה לא?!- ועל זה אני לא צריכה לענות

the only DaRdAr

New member
שכחתי לענות על שאלה אצל ליאת

איזה עוד אנשים סגידים את מעריצה חוץ מלירון?- יש הרבה...בינהם הראל מויאל, נינט, כוכבי ההסדרה "השמינייה", טלי שרון, עדי כהן אלה העיקריים...הרשימה עוד ארוכה

the only DaRdAr

New member
עונה על השאלות של נטע:

צבע אהוב?= ירוק וסגול עונה אהובה?= אביב מה הספר האחרון שקראת?= אמממ לא זכור לי...חחח מה גורם לך לחייך?= אמממ לפעמים בלי סיבה, אין משהו מיוחד מה יותר שווה- מרשמלו ורוד או לבן?= מרשמלו ורוד איך את מתעוררת בבוקר?= עם שעון מעורר איזה כינויים יש לך?= דרדר, הדרוש, מנורית, בובי... מה המוטו שלך?= להצליח במה שאני אוהבת=מוזיקה איך הגעת לקומונה?= אמממ חברה סיפרה לי על הקומונה ובהתחלה רק הסתכלי וקראתי הודעות...מי ששיכנע אותי להיכנס לקומונה זאת ליאת מה את רוצה להיות שתהיי גדולה?= זמרת או כל דבר שקשור במוזיקה מה הפדיחה הכי גדולה שאי פעם קרתה לך=? לא זכור כרגע..היו כמה אם היו מציעים לך להיות מישהו אחר ליום אחד במי היית בוחרת?= אמממ שאלה מעניינת...אני חושבת שהייתי רוצה להיות נינט, לראות איך מסתם מישהי מקרית גת הפכה לכוכבת ענקית

the only DaRdAr

New member
אוקיי אם אתה סקרן כל כך אני יסביר..

קודם כל אני מנגנת באורגנית די הרבה זמן איזה כמעט 10 שנים...אני לא אהיה נגנית מקצועית אני מנגנת בשביל הכיף ובשביל לפתח שמיעת מוזיקלית שיש לי כבר אבל זה טוב להמשיך לפתח, הייתי בכמה מקלות של בצפר...לא הרבה ובכיתה ח' הבנתי שאני מאוד אוהבת לשיר ושבעתיד אני רוצה לפתח את זה...אני מאוד אוהבת מחזות זמר וכל דבר שקשור במוזיקה...לכן אמרתי שאני רוצה להצליח בתחום המוזיקה...עכשיו אתה יודע

אז את מתמקדת בשירה או כללית מוזיקה?

המון
ותמשיכי להתפתח, תנסי להקה צבאית וכד'?

the only DaRdAr

New member
אמממ אני רוצה יותר בשירה...

הבעיה אצלי שאין עוד מספיק ביטחון להופיע מול קהל ולשיר...אני עוד צריכה לתפוס מספיק ביטחון...הייתי מאוד רוצה להקה צבאית...אבל לא בטוח שאני אלך...אני צריכה עוד לעבוד על זה...גם אם אני לא אהיה בלהקה צבאית אני חושבת אולי ללכת ללמוד פיתוח קול בצורה רציני, עכשיו יש לי מספיק על הראש את הלימודים ואני עוד מעט מתחילה עם שיעורי נהיגה... אני מקווה שאני יצליח להשיג מה שאני רוצה...
בכל מקרה

the only DaRdAr

New member
היתה לי הרגשה שאני אהיה הראשונה../images/Emo3.gif

שם: הדר מנור גיל: בינואר 18 מקום מגורים: פ"ת מה בא לי להוסיף
: לא משהו מיוחד...חחח

ורדונה2

New member
הדר! מה נשמע? ../images/Emo13.gif

זאת ורד, אחות של ענבל. רק עכשיו ירד לי האסימון והבנתי שזו בעצם את!

ולן

New member
me me me me XP

אני רוצה להצטרף לרשימה |פאפי פייס| ועכשיו השאלות אזהרה השאלות עלולות להיות דביליות ביותר ולא קשורות ב***.. אז ככה: מה את חושבת על יפנים? את אוהבת אנימות? את בכלל יודעת מה זה אנימות? X_X אם כע ואת אוהבת.. איזה אוהבת? ^.^; וכעשיו שאלה שלא קשורה לאנימות X_X מה את חושבת על הומואים? *.* הם שולטים או קקע? (תעני שולטים או שאני סוקלת אותך =.=) סתם סתם בצחוק
מה דעתך על יבוא הפרוות של קאסטרו? (אמרתי לכם שאלות לא קשורות X_X) את אוהבת אותי/אותנו? |פאפי פייס| (אותי ברור שלא כי אני די נעלמתי מפה בחודשים האחרונים X_X.. אבל חזרתי D:) את סנילית?
מה היית עושה אם כל האייקונים היפים החמודים שלך היו נמחקים לך מהמסן? ;.; וזהו.. אני לא אטריד אותך יותר
ואל תשכחו להוסיף אותי לרשימה! >.< (ולהודיע לי אם וכשיגיע תורי או משו כזה X_X;)

the only DaRdAr

New member
עונה על השאלות של ולן...

מה את חושבת על יפנים?- אמממ גאונים בכל מה שקשור לטכנולוגיה...לא היה לי משהו אחר להגיד את אוהבת אנימות? את בכלל יודעת מה זה אנימות? אם כע ואת אוהבת.. איזה אוהבת? ^.^;- וואלה לא יודעת...סורי
וכעשיו שאלה שלא קשורה לאנימות X_X מה את חושבת על הומואים? *.*- החברות הכי טובות, אנשים נחמדים הם שולטים או קקע? (תעני שולטים או שאני סוקלת אותך =.=) סתם סתם בצחוק- הם לא קקע מזה שזה לא יהיה...וואו איזה שאלות יש לך! מה דעתך על יבוא הפרוות של קאסטרו?- גועל נפש!!!!! את אוהבת אותי/אותנו? |פאפי פייס| (אותי ברור שלא כי אני די נעלמתי מפה בחודשים האחרונים X_X.. אבל חזרתי D:)- כולם פה נחמדים וחמודים את סנילית? שזה???? מה היית עושה אם כל האייקונים היפים החמודים שלך היו נמחקים לך מהמסן? ;.; -מעתיקה מאחרים...מה הבעיה טוב חלק מהשאלות לא הבנתי למה את מתכוונת אז סליחה מראש...

למעלה