פינת הכרות לבבית

שאלות להדר...

פגשת פעם את לירון? אם כן, אז ספרי... מה את אוהבת יותר: קיץ
או חורף
? ואני אחשוב על עוד..

the only DaRdAr

New member
עונה לשירלי

פגשת פעם את לירון?- כן יצא לי לפגוש את לירון לפני כוכב נולד וגם בתקופת כוכב נולד אני וחברות שלי פגשנו אותו לפני התוכנית של שנות ה70 וגם ראיתי אותו כמה פעמים אחרי כוכב נולד... מה את אוהבת יותר: קיץ או חורף? קיץ...אני שונאת שקר

../images/Emo51.gif לאורטל ולנטע../images/Emo13.gif קודם כל. ו-

השאלות: הדר
, איזה תכניות את אוהבת בטלוויזיה? מהו האלבום הישראלי האחרון שקנית? האם את מאמינה בגלגול נשמות? באלוהים? מה המאכל האהוב עלייך? מה הכי מרגיז אותך בעולם? מה הדבר שהכי מקסים אותך בעולם?

the only DaRdAr

New member
../images/Emo13.gifעונה על השאלות של רון

איזה תכניות את אוהבת בטלוויזיה?= השמינייה, כוכב נולד (עונה של השנה הייתה ממש גרועה אבל הראשונות מאוד אהבתי), טלנובלה בע"מ, שיר שלנו שיתחיל כבר בקשת!!!! מהו האלבום הישראלי האחרון שקנית?=של שירי מימון האם את מאמינה בגלגול נשמות? באלוהים?=לא זה ולא בזה מה המאכל האהוב עלייך?= יש כמה, פיצה, צ'פס ופופקורן מה הכי מרגיז אותך בעולם?= אמממ שאלה טובה...אנשים שחושבים את עצמם וכל הרע בשעולם מה הדבר שהכי מקסים אותך בעולם?= שאלה מעניינת, שיש את האנשים שאתה הכי הכי אוהב והם אוהבים אותך

ortalma

New member
אין לך מה להודות לי../images/Emo9.gif ותודה לנטע

והדר אני יחשוב על שאלות טוב? חח בהצלחה לך

Meijen Shaggy

New member
../images/Emo63.gif שאלות להדר: ../images/Emo15.gif

- את מי הכי אהבת מ"צער גידול בנות" - די.ג'יי, סטפני או מישל? נמקי. - כשאת הולכת לראות סרט בקולנוע, את קונה פופקורן ושתייה? - איזו מדפסת יש לך? - מה שם המשפחה של אימא שלך לפני נישואיה? - למה התחפשת בפורים כשהיית בכיתה א'? - מה דעתך על דיאט קולה לימון?

the only DaRdAr

New member
עונה לשאלות של מעיין הבן ../images/Emo8.gif../images/Emo15.gif

- את מי הכי אהבת מ"צער גידול בנות" - די.ג'יי, סטפני או מישל נמקי.=את מישל...כי היא הכי קטנה והיא מצחיקה
- כשאת הולכת לראות סרט בקולנוע, את קונה פופקורן ושתייה?= אמממ לפעמים כן ולפעמים לא - איזו מדפסת יש לך?|סגדש|= Lexmark - מה שם המשפחה של אימא שלך לפני נישואיה?= שטיין - למה התחפשת בפורים כשהיית בכיתה א'?= אינדיאנית - מה דעתך על דיאט קולה לימון?= סבבה...אני מכורה לזה...חחח

nitsan4u

New member
השאלות שלי...../images/Emo9.gif

את בנאדם של לילה או בוקר? (או בכלל צהריים
)
מה את אוהבת לעשות כשאת קמה בבוקר? (או מה את בדרך כלל עושה..)
מה הם התחביבים שלך חוץ משירה וניגון(לפי מה שהבנתי..)?
את רוצה ליהיות כמו לירון כשתיהיי גדולה? (כלומר ליהיות בנאדם כמוהו ולעסוק באותם דברים שהוא עוסק וכו'...)
אם היו לך שלושה משאלות מה היית מבקשת?
לאיזה סוג של מוזיקה את אוהבת להאזין?
את אוהבת אוכל בייתי?
מה היית לוקחת לאי בודד? זהו נגמרו לי השאלות... אני מקווה שלא חזרתי על שאלות של אחרים...

nitsan4u

New member
תשכחי מהשאלה השישית...../images/Emo3.gif

ראיתי שכבר כתבו לך אותה...

the only DaRdAr

New member
עונה לניצן ../images/Emo13.gif

את בנאדם של לילה או בוקר? (או בכלל צהריים)=אמממ זה ממש תלוי אצלי...אפשר להגיד שאני בנאדם של אמצע יום...לא בדיוק צהרים...חחחח
מה את אוהבת לעשות כשאת קמה בבוקר? (או מה את בדרך כלל עושה..)=מה שאני בדרך כלל עושה שאני קמה ישר מדליקה את המחשב
מה הם התחביבים שלך חוץ משירה וניגון(לפי מה שהבנתי..)?=לא ניגון, נגינה
..לא משנה...אממ אני אוהבת לשמוע מוזיקה, מחשב טלויזיה, לקרוא מעריב לנוער, לדבר באיי סי או במסנג'ר ולהיפגש עם חברות
את רוצה ליהיות כמו לירון כשתיהיי גדולה? (כלומר ליהיות בנאדם כמוהו ולעסוק באותם דברים שהוא עוסק וכו'...)=שאלה מעניינת מאוד
אני הייתי רוצה לעסוק במה שהוא עוסק...במיוחד במוזיקה וגם להופיע בהופעות כמו שיר נולד למשל...להיות בן אדם כמוהו?? אמממ על זה אני צריכה לחשוב למרות שגם אני צנועה , נחמדה וביישנית
אם היו לך שלושה משאלות מה היית מבקשת?=אושר, אהבה והצלחה בחיים
לאיזה סוג של מוזיקה את אוהבת להאזין?=את זה כבר שאלו אותי אם אני לא טועה אבל אני יענה שוב:רוק (לא כבד מאוד), פופ, דאנס, שנות ה-80 וה-90, ישראלי, קצת מוזיקה מהעולם, אפשר להגיד שכמעט הכל חוץ ממזרחית שזה תלוי בשירים ודיכאון...
את אוהבת אוכל בייתי?=אמממ כן...תלוי מה מכינים
מה היית לוקחת לאי בודד?=MP3,מעריב לנוער, חברה או שתיים ו...לא יודעת מה שיבוא לי...

למעלה