פינת המדובב השבועי!
41

Violettecat

New member
פינת המדובב השבועי!../images/Emo58.gif 41

הפעם יש לנו 2 מדובבים שמדובבים את אותה דמות! קבלו את המדובבים של החתולה השחורה והמגניבה,האישה(חתול) והאגדה, the godess of flash האחת והיחידה (למרות שהאלי ברי די דומה לה..) שיואיין יורואיצ'י! אז בואו נתחיל קודם עם המדובב שלה כשהיא חתול: שמו הוא שירו סאייטו shiro saito ולא ידוע עליו כלום,מלבד שהוא מדובב את יורואיצ'י החתול, ובגרסא המדובבת של "הארי פוטר-הסרט" הוא מדובב את האגריד. XD לכן בוא נעבור אל המדובבת הפעילה יותר והמפורסמת יותר, מדובבת מהוללת שמסוגלת לשנות את קולה לפי בקשתה, קבלו את: סאטסוקי יוקינו! Satsuki YUKINO סאטסוקי סאמה נולדה ב25 למאי בשנת 1970 מה שהופך אותה לבת 36 ומזל תאומים. סוג הדם שלה הוא O והיא גרה באוטסו -שיגה שביפן. תפקידיה: מעריצי אינויאשה בוודאי מזהים אותה כקאגומה היגוראשי . באנג'ליק לאייר היא נותנת את קולה לטאמאיו קיזאקי היא קויומי מיזוהארה ב"azumanga daioh" היא מדובבת כמו כן גם את פרידנט בDN ANGEL ואחד מתפקידיה הבולטים יותר הוא דיבוב קאנאמה צ'ידורי המקסימה מFMP! היא מדובבת גם את הוקוטו סומראגי אחותו של סובארו מX את מילי תומפסון מטריגאן את מאיונה אוואיוקי בפרטיר את מוטסומי מוטוהימה בlove hina ואני אישית אהבתי אותה מאוד בתור מאזאמי בג'נרטור גאל. אין ספק שמדובר במדובבת מוערכת מאוד בעולם האנימה אחרי הכל היא נתנה צליל חדש למילים: baka ,hentai,osuwarri ועוד קללות רבות שניתן להטיח במין הגברי. אני יודעת שהבטחתי מדובב נוסף לפינה הזו,אך זה יאלץ לחכות למחר.

SaijinKun

New member
אתי,פינתך נסגדת ביותר *-*

אה,ו...גו סאטסוקי-סאמה!!! *-* D: ארג. אין מדובבי דמויות מבליץ' שדובבו דמויות מטנג'ו טנגה?!?! $!%!@$!@%$^#!@#@$$$#$. (פרסומת סמויה.)

Violettecat

New member
יש דווקא כמה!

המדובבת של אנוהאנה רטסו,היא המדובבת של מאיה נאטסומה! המדובב של אורהארה (שעליו אדבר מחר) מדובב את בוב מאקיהארה. המדובב של איישין,טוסן וטסובאקי מבליצ' הוא גם המדובב של מיטסויואומי טאקאיאנאגי.

SaijinKun

New member
D::: תודה רבה D::::::::::

ה-המדובב של אישין דיבב את טאקאיאנאגי?! O: המדובב של אורהארה דיבב את בוב?!?! XDDDDDDDDDDDD זה היה מפתיע O: מעניין מי מדובב את סואיצ'ירו,כי הקול שלו נשמע די מוכר |:

Goggle Girl

New member
המדובב של אוראהארה מדובב

יותר מדי דמויות!!!!! @___@ זה פאקינג מיקי שינאיצ'ירו! *O*

Commander X

New member
יאי יאוריצ'י ../images/Emo210.gif

תודה אתי, סאטסוקי נשמעת מאגניבה, כמובן היא הרי עושה הרבה קולות טובים (לא אגיד את הדמויות הללו מבושה עזה
).

Noriko Chan

New member
סאטסקיייייייייייייייייייי *_______*

תעשי לי אוסווארי~!!!!!!!! וקאריטאיו~! והרבה הרבה הרבה שטויות *______________________________________* מי אוהב את הקול של סאטסקי יותר ממני~! והיא גם בישיט~! *היא האישה X_X*

Noriko Chan

New member
תצווחי לי מאחור באאוקי~! ../images/Emo142.gif

*למישהו יש כדור הרגעה?*

Noriko Chan

New member
אהאהאה~! נזכרתי~! ../images/Emo142.gif

היא גם מדובבת את איצי'קאווה (החמודה מהמועדון גו של אקירה, הזה שהיקארו שיחק בו בפרקים הראשונים) בהיקאגו וגם תלמידה בפרק 9 ^___^

Noriko Chan

New member
אה כן? ../images/Emo142.gif

את זכרת שהיא מדובבת תלמידה בפרק 9 של היקאגו? לך יש שיר שבו היא צווחת מאחור~? את שואפת לעוד שיר שלה ואת זוכרת את שמו בע"פ למרות שהוא ארוך, יפני ומסובך? את שמעת את כל הפעמים שבה היא עשתה אוסווארי? את הורדת קטעים של יורואיצ'י של בליץ 'למרות שאת לא סובלת את הסדרה רק כדי לשמוע את הקול שלה? *_* אני כן~!!!!!!!!! בואי מכות ><

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif טוב, אמ, לא. ._.;

אבל אני ראיתי פרק של אינויאשה שזה חרא של פרות ים בשבילה~ ולי יש את הסידידרמה של בליץ' בה אני מתמוגגת כל פעם מחדש מהקול המושימושלם שלה אפילו שאני זוכרת במעומעם מה הולך שם~ ואני הולכת לראות פולמטאלפאניק רק בגלל שהיא שם, אפילו שזה לא ממש מעניין אותי בשיט X: ואני מכסחת אותך במכות. יאללה!

Noriko Chan

New member
את לא תקראי לאינויאשה >< ../images/Emo142.gif

חרא של פרות ים *מכסחת אותך במכות ובהה בך גוססת* ולי הביאו את פמ"פ על דיסקים רק כי יודעים שאני אוהבת את הקול הסגיד שלה~ ולי יש 4 קטעי קול מלאים שלה בהם היא עשוה את מיטב קאגומה ("שיקון נו קאקארה ווה קאנג'ירו~!" "אוסווארי~!" "קאריטאיו"), עונה על שאלות של מעריצים (היא אמרה משהו על אובה *___________*), מנסה לחקות את סאנגו ומספרת על אנימות אחרות שהיא דובבה XDD (שמעתי גארו~! וגם פאניקו~) ואני אוהבת קול של סאטסקי יותר ממך P:

Noriko Chan

New member
לאלאלא >: אניאני. ../images/Emo142.gif

לך יש שאיפה לפגוש אותה ושהיא תחתום לך על תמונות של כל הדמויות שהיא דובבה שראית אנימות שלהן? י.י לי יש~!

למעלה