פינת המדובב השבועי!
41

Noriko Chan

New member
אז במקום לריב ^_^ ../images/Emo142.gif

למה שלא ניסע יחד ליפן, נפרוץ קודם לאולפני ההקלטה של בליץ' כדי להטריד אותה בצווחות פאנגירלז פאקצתיות (ובדרך להטריד גם את טומוקו-סאמה! את בגלל סוי פונג ואני בגלל היקארו ומיסוזו *-*) ואז נקפוץ איתה יחד לאולפני ההקלטה של האובה של אינו (ונטריד בדרך את קאפה-צ'ע.... תעשה לי קול של אינו *-* ונה נו דה~! נה נו נה נו נה נו דה~! רגע, את לא הפאנגירל היחידה בעולם שלא אהבה גראווי? י.י טוב, אז לא עדכני, רק אני אטריד את קאפה-צ'ע ^_^) *למישהו יש כדור הרגעה? אתם לא רואים שאני צריכה דחוף?*

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif כן, יאללה, בואי!!1 ^____^

דרךאגב, גמני אוהבת את טומוקו-סאמה בגלל היקארו! =D

ShuNka

New member
../images/Emo45.gif~

איך לא שמתי לב שהיא מדובבת את צ'ידורי? @.@ אבל שמתי לב שסגרה סוסקה זה סקי טומוקאזו ^0^ ראיתי יותר מידי סדרות איתו >> [פוקימון XDDD הוא דובב שם את טרייסי. עצוב שאני יודעת ;-;{לאלא ראיתי פוקימון ביפנית, רק בעברית שהייתי בכיתה ב' ^^;}]

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif אמג כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן *_*

האגריד. גדול, גדול. XDD סאטסקי-סאמההההה תעשי לי ילדים המון ;_; היא פשוט כל כך מוכשרת, אפילו ראיתי פרק של אינויאשה רק בשבילה. גיעעעע. ;_; |מפאנגירלית ומתה| נכון שהפעם הבאה תהיה טומוקו-סאמה [מה, מותר לי לקוות]?

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif ס_ס; מה.

פרידרט, הכוסיט הזאת שהבויפרינד שלה מת במלחמה ואז נהפכה לחלק מהטוקי נו ביושין ובלהבלהבלה דברים מסובכים ~~;

coral chan

New member
את תמיד יכולה לשים ../images/Emo58.gif../images/Emo210.gif

כעוות נפשך. >>

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif כאילו שמישהו רואה את הקקי הזה

XD המנגה פי אלף יותר טובה~

Envious

New member
וואי אני לא זוכרת כלום !!!!

וזאת הסדרה השניה שלי.. רגע !! מי זאת, כמה מתסכל !! ;_;

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo58.gif כי קורל אמרה י.י

כשדאיסקה נשאב אל תוך הציור שלו איפה שיש רק שלג ע"י הטוקי נו ביושין\היד השנייה של הזמן, הוא פוגש שם את פרידרט. לפי הסיפור, היא הייתה מאוהבת באליוט, והיה לה ידיד שהיה מאוהב בה וקינא באליוט. הייתה מלחמה, אליוט יצא לקרב, והידיד שנשאר עם פרידרט ביקש מהטוקי נו ביושין שתיקח את כל הזמן של אליוט, זאת אומרת תהרוג אותו, ואז קרו כל מיני דברםי ועכשיו פרידרט תקועה בעולם עם שלג אומשו. <<; כבר לא זוכרת. נו, פרידרט, הבלונדה, נוו~!

Envious

New member
אוי נכוון !!! ידעתי שיש נקבות שם

כמה זמן לא סימנתי ספוילר שאני לא זוכרת.. מזל שזאת לא הסבתא הבת זונה הזאת !! T.T אני שונאת אותה !! היא הדמות הכי שנואה עליי נראה לי בעולם האנימה כולו ! טםטםטם נגעה בדארק שלי אני ארשרש אותה XD אבל אני דווקא אהבתי את הסיפור של העמה ואליוט, במיוחד את הקטע עם החרב ופרחים ~ כמה רומנטי P:

JeeChan

New member
אתי צ'אן נסגדת שכמותך *___________*

פינה נסגדת *_* ואני מאוד אוהב את הדיבוב של יוראיצ'י *_*, מדהים שאחרי שנה עבודה היא הצליחה להעיף את הקול של קאגומה ולעשות את הקול של יוראיצ'י *_* למרות שבפמ"פ היא עושה עבודה טובה גם *_* ולא ידעתי שהיא מדובבת בדי אנ אנג'ל *_*

Noriko Chan

New member
היא לא העיפה את הקול של קאגו ><

היא הוציאה 2 שירי דמויות עם הקול של קאגומה, היא עשתה סידי דרמה שלם לאינו לפני חצי שנה ועכשיו הם עובדים על אובה. האשוש! סאטסקי תעשי לי "אינויאשה אנטה ווה איישטרו~!" ואז אני אשמח ^_^ *אני צריכה כדור הרגעה*

JeeChan

New member
לא הבנת אותי נכון

הכוונה שלי, שהיא הצליחה לייצר קול שונה, הרי בפמ"פ, אינויאשה, ובג'נרטור גאל, הקול שלה נשמע אותו הדבר, בעוד שכיוראיצ'י הקול שלה נשמע שונה לגמרי.

shui chan

New member
תודה על המידע אתי ^___^

נאממם.. אני אישית חושבת שאת צ'ידורי היא פשוט עשתה יוצא מהכלל *__* וכמובן הדיבוב שלה של יורואיצ'י
[אבל אין על הדיבוב של צ'ידורי
~]

למעלה