פינת המדובב השבועי!

Violettecat

New member
פינת המדובב השבועי!

והפעם: Fumiko ORIKASA המדובבת של רוקיה אלילתנו. קצת על המדובבת: נולדה ב27 לדצמבר, שנת 74 , מה שהופך אותה למזל גדי.היא חיה בטוקיו-יפן , סוג הדם שלה הוא A .תחביביה הם לרקוד וללכת לקניות. תפקידיה עד היום (תתכוננו מדובר ברשימה ארוכה) : היא שרה את שיר הפתיחה של "יושי הנסיכה הקסומה." ודובבה בסדרה זו את בת' נסיכת הפיות. היא הקול שמאחורי יוזוקי מצ'וביטס היא הקול שמאחורי ריקה בדיג'ימון טיימרס (עונה שלישית) היא ליביה בפרק 35 של פול מטאל אלכימיסט. היא ויקטוריה האגדתית בהלסינג היא הנסיכה שרה (זו שהתאהבה בסשומארו) מאינויאשה , ואם כבר דיברנו על אינויאשה, היא הקול שמאחורי אסאגי נה צ'אן בסרט הרביעי של אינויאשה. היא מיס ולנטיין מוואן פיס. היא פסיפיקה קאסול המקסימה מסקראפד פרינסס היא אירוקה מטוקיו מיו מיו היא קים הוטארו בראקסופון (לתשומת לבך ,אור טאיצ'ו) בקיצור, מדובר במדובבת נפלאה, שקולה נשמע רבות על מסכינו, לפעמים בתפקידים קטנים ולפעמים בראשיים, היא בדרך כלל מדובבת דמויות נשיות חזקות .

Jifannit

New member
התגעגענו אליך. 3:

ידעתי חלק מהדברים ^-^ *מרגישה חכמה לרגע נדיר במיוחד* אוריקאסה *.*~

Fay Wood

New member
וואו 0.0 ../images/Emo168.gif

היא דיבבה הרבה דברים שלא היה לי מושג שהיא דיבבה אותם X.X 'גניב~

NuShiCieNta

New member
רק לדעתי יש לה קול מפחיד וגברי?

הקטעים שלה ביושי נורא הטרידו אותי, כל הזמן הרגשתי שאני שומעת את רוקיה באמצע יושי X_X

S.Riddle

New member
וגם וגם~

היא דובבה את אליזבת בקיו קארה מאו, הבלונדינית המופרעת מפרק 45 שמנסה לגנוב את וולפראם מיורי... (היא לא הצליחה בכך לבסוף, לדאבונו המסוים של יורי ^_^;) זה היה הפרק הכי מצופה של קיו קארה מאו בהיסטוריה של הסדרה הזאת, באמאשלי. כל הפאנדום געש וקצף. P:

Goggle Girl

New member
XDD

ממש כל הפאנדום. טוב אולי אני לא יודעת כי אני שונאת את הסדרה XD לא יודעת למה אני ממשיכה לצפות בה *ועוד שוקדת על פיק וולפראם\יורי* :x

S.Riddle

New member
ראית את הקומונות ב-LJ? ../images/Emo3.gif

אנשים אנסו את האתר של הסדרה למוות כדי לברר כל פעם מחדש אם הם פרשו את התקציר נכון P: שלחתי את הפרק לבערך 30 אנשים אחרים שלא הצליחו להוריד לבד. ^^

S.Riddle

New member
זה לא ספוילר, ישמור אלוהים. @_@

אין לזה שום קשר להתפתחות העלילתית של הסדרה או לשוםדבר שמשפיע לאחר מכן על מהלך האירועים.

cRitiCaL KitTy

New member
../images/Emo58.gifלפמא../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

ליביה היא האשת עץ הזאת נו... שהתאהבה בדוקטור שהתאהב בלאסט... אבל הוא לא אח של סקאר...

למעלה