אכן^^"
C cRitiCaL KitTy New member 5/2/06 #24 אכן^^"../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif
A Ayelet chan New member 6/2/06 #25 הא, אז גם אני אותך! D: מי את? *נופלת* לא משנה! אני אוהבת אותך! XD *חיבוקמוחץ*
S Sakai Shana New member 6/2/06 #26 חעחע לא זיהית אותי ^-^ אבל אמרתי לך למה אני מתחפשת באנימהקון לע? XDD
A Ayelet chan New member 6/2/06 #29 הא!! נעמה, איך חשבת שאני אזכור? -.- אני בנאדם סנילי. חשבתי שאת הכרת אותי לפחות קצת בשנה הזאת XDD
S Sakai Shana New member 6/2/06 #33 בוודאי שכן D: בדקתיאותךXD טא~יונע זוכרת רק בגלל שאני מתווכחת איתה על זה ששאנה יותר סגיד מימיאבו!!11111 |מוותליאמיבו| אני מרגישה כה קשוחהאפלה עם היוזר הזה @@;;;;;
בוודאי שכן D: בדקתיאותךXD טא~יונע זוכרת רק בגלל שאני מתווכחת איתה על זה ששאנה יותר סגיד מימיאבו!!11111 |מוותליאמיבו| אני מרגישה כה קשוחהאפלה עם היוזר הזה @@;;;;;
J JeeChan New member 5/2/06 #21 קים *_________________________* ראקסופון *_________________________________________________________________________________________________________________________________________* זה כזה סדרה סגידה <:
קים *_________________________* ראקסופון *_________________________________________________________________________________________________________________________________________* זה כזה סדרה סגידה <:
N NuShiCieNta New member 6/2/06 #35 היא גם המדובבת של נאזונה ../images/Emo142.gif באינויאשה מה, לא ראיתם פרק 13?
א אלונית 2006 New member 7/2/06 #37 ../images/Emo15.gif ידעתי שהקול שלה מוכר! במיוחד כשהיא אמרה "אריגטו" ידעתי שה"אריגטו" הזה מוכר לי><!
H Hinamori New member 7/2/06 #38 למה אתן זוכרות אותה >: עזבו שהיא דמות משנית, כן ? היא מפרק 13, ואתן כבר אחרי כמעט 170 פרקים. x_x
S Sakura Kinomoto New member 8/2/06 #40 וואאהה!!(דיליי....>__>") בדיוק היום תהיתי שהקול של בת' סאמה דומה לקול של אוקיה!!!אבל אמרתי לעצמי שהיא צווחנית מדי שם...ספוקי...>.>
וואאהה!!(דיליי....>__>") בדיוק היום תהיתי שהקול של בת' סאמה דומה לקול של אוקיה!!!אבל אמרתי לעצמי שהיא צווחנית מדי שם...ספוקי...>.>