פינת המעצב השבועית - והפעם דגש על בגדי גברים!

innocence

New member
זה נראה לי יותר חצאית "מעל\" כזו,

ששמים מעל מכנסיים או משהו, אחרת זה ממש ממש קצר.

Jerald_Admonds

New member
ובונוס מיוחד: ערכת שש בש מתקפלת מעור:

עם קוביות וחלקי משחק עשויים עצמות וקרניים.

Jerald_Admonds

New member
סיכום, לינק וטיזר.

שכחתי לציין שקוראים למותג Shaman Electro.

הנה לינק לאתר שלהם.

יש להם עוד כמה וכמה בגדים שלא העלתי לשירשור, אז שווה לבדוק.

ושבוע הבא אם לא יקדימו אותי, אעשה סקירה על הבגדים של יוליה ניקולינה, מעצבת ישראלית שעושה
בגדים היפיים\רומנטיים מהממים(ראו תמונה מצורפת).

החולצה!

אם כמה שהתחלתי לחבב מחוייט, תמיד הסגנון האינדיאני, הזורם, ההיפי משך אותי.

נראה לי שממש אתחבר למעצבת הזאת! ממש מחכה לזה!

MeshiNS

New member
תודה רבה על ההשקעה!

לא הכרתי את המותג, אבל נראה לי ממש מגניב, כמו שכבר אמרת...המגוון בגדים לגברים רחב יותר מאשר לנשים. זה יפה שיש חנויות גם כאלה

המכנסיים מדהימים לדעתי! מצידי שכולם ילבשו אותם

Blue Emptiness

New member
איזה כיף לראות משהו שונה

שאפו על ההשקעה! כולנו יודעים כמה להעלות תמונות בתפוז מצריך כוח וסבלנות

אהבתי את הסגנון, לא הייתי מתנגדת לאיזה בחור שיתלבש ככה!

כיף לראות גם בחורים פעילים

LucyXX

New member
כל הכבוד על ההשקעה!

לא הכרתי את המותג עד עכשיו.

חלק מהבגדים נראים ממש מגניב, רק חבל שהתמונות באיכות לא מי יודע מה באתר, לדעתי זה ממש מפריע וגורע, לפחות בפייסבוק שלהם התמונות של המוצרים יותר טובות.

הבגדים האלה נראים לי פיראטיים כאלה, וכן הסגנון הזה מגניב אבל הסגנון הזה לא מתאים לכל אחד, אז זאת התשובה שלי לה"האם הייתן רוצות לראות את החבר שלכן, או גברים באופן כללי לובשים בגדים של המותג?".

עשית אותי ממש סקרנית עכשיו

לראות מה הסגנון לבוש שלך.
אני חושבת שבעבר הרחוק יצא לי לראות תמונות שלך שהעלת, אבל באמת יש לך סגנון מאוד מרתק ומיוחד.

פתח אותי מאוד לאווירה אחרת, השרשור הזה.
לא הייתי מתנגדת לסגל את הסגנון הזה לעצמי! רק בטח זה עולה ממש ממש יקר, המותג הזה. ותכלס? בצדק.

Jerald_Admonds

New member
למעשה

הסגנון שלי לא ממש מסקרן.

תמיד אהבתי ונמשכתי לסגנון האלטרנטיבי, אבל אף פעם לא הצלחתי ממש להרגיש נוח בתוכו.

מה שאני לובש בפועל זה הרבה דגמח"ים וטי שירטים נטולי הדפסים בגוונים של אפור ושאר הצבעים שמסביבו, אך ורק יד שנייה.

אני פריק של סנדלים איכותיות (בימים אלו Teva). כבר שנתיים שאני מנסה לחזור לנעליים, אבל לא פשוט לא מצליח. לא יכול להחליף את הנוחות והאיוורור בלחץ וחום של נעל, אפילו לא בחורף(פרט לימים סוערים בהם אני הולך עם נעלי טיולים).

כשאוכל להרשות לעצמי בעתיד אולי אוסיף למלתחה שלי כמה בגדים של שאמאן אלקטרו, קילטים של Utilikilts וכמה קעקועים. כשזה יקרה אז הסגנון שלי יהיה יותר מסקרן.

---

"פתח אותי מאוד לאווירה אחרת, השרשור הזה."

הסגנון הזה מסמל עבורי את האיכויות של אורח חיים ורעיונות שאני מאוד מתחבר אליהם:

המעשיות והשׂרד שבנדודים, השבטיות והחוויות המדהימות ששוכנות בריקוד, ברוחניות ובכניסה לטראנס, והמיזוג המוזר בין העבר לעתיד ששוכן בז'אנר הפוסט אפוקליפסי.

שמח שיכולתי להעביר חלק מזה הלאה.

Aussie Girl

New member
תודה!

זה מהנה להכיר מעצבים חדשים ואכן עיצובים לגברים הרבה יותר נדירים! תודה רבה על ההשקעה!

האם הכרתן את המותג עד עכשיו? מה דעתכן עליו?
אני לא הכרתי אותם קודם והאמת שזה סגנון אלטרנטיבי שאני אישית פחות מתחברת אליו אבל העיצובים ללא ספק מגניבים.

innocence

New member
תודה רבה!

לגמרי לא הסגנון שאני בד"כ מתחברת אליו, אבל ללא ספק מאוד מעניין לראות, ואפשר להעריך את הפריטים גם בלי לרצות ללבוש אותם:)

למעלה