פינת המציאות

E l S i

New member
יפה!

בספר שקראתי עכשיו השטן הוא יצור שהתיאור העיקרי שלו הוא עניבת עניבת פרפר....

DontEvenBlink

New member
האמת שבדוקטור הו אין הרבה רובוטים רוצחים

זה בדרך כלל חייזרים או בני אדם עם מראה חיצוני של רובוט. כמו הדאלקים, סייברמן, או הבני אדם של המאסטר שחזרו איתו אחורה בזמן וניסו להרוג את כל המין האנושי בעזרת המכונת פרדוקסים וכו' וכו'...

Talpa europaea

New member
נו, אם זה לא קטנוני להחריד- זה לא הוביאן../images/Emo3.gif

אני משארת כמובן שהאיור התיחס לסייברמן (נו, רובוט עם חלקים אורגניים עלובים בתוכו חחח) אבל אם כבר זה פתח לשיחה שבמקומה: אני שונאת את הצגת הסייברמן - אנשים שהופשטו מהם רגשות- כמפלצות צמאות כוח ודם. איזו התיחסות מוזרה (וחסרת ביסוס ככל הנראה) של כותבי דוקטור הו לרציונליות, נכון? רציונליות מובילה לוולקנס, לא לסייברמן!

jacobyd

New member
ובסטאר טרק יש את הבורג...

שזה לגמרי סייברמנים הוליוודיים

מצטערת,

אבל לדעתי הבורג הם אדיפטציה הרבה יותר טוב לסייברמן מאשר הסייברמן עצמם. גם מבחינת העיצוב, אבל גם מבחינת האופי של מוח הכוורת ודרך ה'הטמעה' של גזעים שונים וטכנולוגיות שונות.

jacobyd

New member
לא צריך להצטער...

גם אני אוהב יותר את הבורג הם עדיין גרסא הוליוודית של הסייברמנים וממש אהבתי בסטאר טרק שהם התעמקו בתרבויות של החייזרים שם זה חסר לי במדע הבדיוני של היום

סבבה, קראתי את זה כהוליוודי בקטע רע,

למה? גם בבילון חמש התעמקו בתרבויות הזרות, למרות שאולי זה גם לא נחשב ממש מד"ב של היום... בדוקטור זה חסר לי, אם כבר מדברים על זה, אני אוהבת את הפרקים שיש בהם הצצה לתרבויות חייזריות או אנושיות עתידיות, הפרקים של ניו-ניו יורק לדוגמה, חבל לי שאין יותר כאלה, במיוחד בעונות 5-6. כלומר, גם אם נתקלים בתרבות חייזרית או עתידית, לא יוצא לנו כמעט לראות אותה.

Talpa europaea

New member
../images/Emo219.gif

זה נורא מביך, למרות חיבה מובהקת למד"ב והתמכרות קטלנית לטלוזיה לא הצלחתי להתחבר ממש לסטאר טרק עדיין: ניגשתי לסידרה הראשונה- אבל אני כל כך סולדת מוויליאם שטנר שהתקשתי להתמיד אחרי עונה אחת
צפיתי בו וראיתי את שק תפוחי האדמה הנפוח וסופר-שוביניסטי שהוא גילם בבוסטון ליגל (תפקיד שכנראה לא דרש ממנו הרבה יכולות משחק...) הסידרה ממש מולצת וחבל לי לפספס אותה- יש הצעה מאיזו מבין תתי הסדרות כדאי להצטרף ליקום הזה?

jacobyd

New member
כל אחד נראה לי הצטרף בסדרה שונה

אני התחלתי עם הדור הבא ולדעתי זו היתה הסדרה הכי טובה שלהם אני עדיין לא ראיתי את כל הפרקים של הסדרה המקורית ובכנות... אני לא מתכוון... ורק לקשר לדוקטור הו נראה לי שהפרק הבא- בואו נהרוג את היטלר- יהיה מבוסס על פרק מהסדרה הישנה של סטאר טרק אבל זו רק הרגשה

הדור הבא, בעיני.

המקום הכי טוב להתחיל בו. לסדרה הישנה יש בעיקר ערך היסטורי/נוסטלגי. גם אז זו סדרה איטית יחסית, לא יודעת כמה הייתי אוהבת אותה אם הייתי צופה בה כשאני רגילה לסדרות בנות זמננו.

למעלה