פינת המרואיין.

פינת המרואיין.../images/Emo22.gif

יאללה, תפציצו בשאלות את דניאל - The Kinslayer . # לא שאלות שעלולות לפגוע. # לא שאלות אישיות מדי. # חוצמזה כל דבר שעולה על רוחכם. # דניאל, תצטרך קודם להציג את עצמך: שם: גיל: כתה / עיסוק: מקום מגורים: אייסיקיו [אם אתה רוצה]:

דניאל../images/Emo99.gif

מתי תפסיק לקרוא לי היטלר ונאצית? אתה אוהב את בת ים? ואת הקניון? ואת הבית שלי? ואותי?
למה לגור בכפר עזה? האם אתה מתחבר לשיר ניו יורק סיטי
יאללה חדל חפירות B

The Kinslayer

New member
../images/Emo174.gif

מתי תפסיק לקרוא לי היטלר ונאצית? נראה לי שהכינויים האלה דבקו בך, ולכן, לעולם. אתה אוהב את בת ים? מחבב....
ואת הקניון? יש בו אייץ' אנד או, אז ברור. ואת הבית שלי? נחמד, מלא רדבול. ואותי? זה כבר נתון לוויכוח.
למה לגור בכפר עזה? ככה אמא ואבא רצו! האם אתה מתחבר לשיר ניו יורק סיטי? בעוד שנה נגלה

Dug E

New member
............

מ ה ח ש ב ת ל ע צ מ ך ל ע ז א ז ל ש י צ א ת כ כ ה מ ה ב י ת ?!?!??!?!?!?!??????? (יחי מפגש קיץ 19/7/04).

תומע79

New member
../images/Emo34.gifחחחחחחחחח יו אני מתה

איך מצחיק אותי אנשים בתקופת ה"שיער הגודל" שלהם :)

The Kinslayer

New member
אני אענה לך בשאלה...

כולנו עושים טעויות, אבל מה חשבת כשהצטלמת ככה? עוד תקלה. יום טוב!

Dug E

New member
חח בן זונה. איך זה הגיע אליך??

לפחות לא הסתובבתי בגאווה ברחבי עזריאלי. זה נשאר רק בגדר ההפסקה בבית ספר./tapuzforum/images/emo3.gif

Dug E

New member
../images/Emo6.gif!! את הכרחת אותי למדוד ולראות איזה ערס

אני אצא עם הגזרה הנמוכה הזאת שלך
.

חח אה וואלה?! אני לא הכרחתי אותך לשום דבר

אתה לקחת את המכנס ומדדת... כשחושבים על זה,אל תדאג,אתה לא היחיד שלבש בגדים שלי בחדר שלי,חבל שאין שם מצלמה נסתרת..

אפשר גם להתוודות בשם צחר?

מה עם משחק הנוור הסוער אחרי איזושהיא הופעה ?[לא זוכרת כבר איזה] שנאלצת לעשות דברים גאים במיוחד..
:X

Dug E

New member
../images/Emo122.gif. די נו..ענבר ביקשה לא להביך../images/Emo7.gif.

The Kinslayer

New member
../images/Emo9.gif

שם: דניאל. גיל: 16.4 כתה / עיסוק: עולה לי"א. מקום מגורים: עזה. אייסיקיו [אם אתה רוצה]: יובאמת שאין לי כוח להיזכר...

למעלה