פינת המרואיין.

liloosh tt

New member
דניאלוצ'קה.

חתיך.
אז ככה. מה שלומך? איך את(ה) מרגישה? האם את(ה) עדיין רק שלי כמו שאני שלך? =] כמה שאלות. האם גם אתה נמשך ליהב וינר? ואליי? מה דעתך על תימניים? האם שווה לבכות על תימניים? איך זה לגור בכפר עזה? מתי אני באה לבקר אותך או אתה אותי? ולסיכום.. תתן לי חיבוק גדול במפגש? חחחח סתם! זו בכלל לא שאלה! ח ו ב ה עלייך לתת לי חיבוק. מחבבת אותך עד מאוד, לילוש

The Kinslayer

New member
לילווווששש

דניאלוצ'קה.ו liloosh tt [מצורף קובץ jpg] ו 16:30 | 31/07/07 חתיך. אז ככה. מה שלומך? ברוך השם! איך את(ה) מרגישה? ברוך השם! האם את(ה) עדיין רק שלי כמו שאני שלך? אממ... סתם, נו ברור!!! =] כמה שאלות. האם גם אתה נמשך ליהב וינר?
ואליי?
מה דעתך על תימניים? אני אוהב את העדה! האם שווה לבכות על תימניים? מעולם לא עשיתי את זה, ככה שאני לא אייעץ לך סתם. איך זה לגור בכפר עזה? כיף חיים! מתי אני באה לבקר אותך או אתה אותי? את תבואי.
ולסיכום.. תתן לי חיבוק גדול במפגש? חחחח סתם! זו בכלל לא שאלה! נו ברורוש! ח ו ב ה עלייך לתת לי חיבוק.

אושרע

New member
דניאל נשמה,

אתה אוהב אותי? נכון שאתה תבוא לראשון בקרוב? נכון שאתה גאה להיות בגיל של בנות מצווה? נכון שאתה תזמין אותי לבקר בעזה? ולסיום.. נכון שאתה מביא לי את המשקפי שמש שלך?^^

The Kinslayer

New member
../images/Emo98.gif"כונפה מתקשרת"

אתה אוהב אותי? יש צורך לענות בכלל?!?!? נכון שאתה תבוא לראשון בקרוב?
נכון שאתה גאה להיות בגיל של בנות מצווה?
נכון שאתה תזמין אותי לבקר בעזה?
את תמיד מוזמנת. ולסיום.. נכון שאתה מביא לי את המשקפי שמש שלך? הבאתי הבאתי....

זה יקירי!

מה קורה חתיך?? מתי רואים אותך כבר? אז איך זה להגשים חלום? ד"א, אתה יודע שבכלל לא הספיק לי הפגישונת ההיא בהופעה של אוונסנס, ואני מצפה לקצת זמן איכות איתך? יופי. מקווה שגם אתה. ממ.. אני גרועה בשאלות.. אז זהו להפעם.

The Kinslayer

New member
זאת!!!!!

מה קורה חתיך?? ברוך השם יומיום.
מתי רואים אותך כבר? אני מניח שבסלקום ווליום.... אני לא עוזב את כ"ע עד אז. אז איך זה להגשים חלום? מה זאת אומרת? נהדר!! ד"א, אתה יודע שבכלל לא הספיק לי הפגישונת ההיא בהופעה של אוונסנס, ואני מצפה לקצת זמן איכות איתך? יופי. מקווה שגם אתה. גמאני מקווה, זה היה ממש קצר ולא הייתי מי יודע מה שפוי. נתראה!

דניאל דניאל.

הידעת, ליהודית רביץ יש שירעל שמך... רק שאלה אחת לי אלייך, האם תסבול אותי לנצח
? אה, כן. הראש שלך כה קטן שם
והשיער שלך עובר תקופה קשה.

The Kinslayer

New member
../images/Emo99.gif

רק שאלה אחת לי אלייך, האם תסבול אותי לנצח ? ברווווווורררררררררר עכשיו, משימה לי אלייך.... לכי לארכיון ממנו שלפת את התמונה הזו, תמצאי אותה תשמידי ואל תעלי אותה יותר לפה בחיים, לא נראים ככה!!!

דניאל דניאל ...

אני לא אשאל כמה אתה אוהב אותי כי אני יודע שמלא, אני לא אשאל אותך על בעיות פיזיולוגיות כי אתה הולך ומגלה לכולם, אז אני פשוט אגיד לך שאתה בסולם האהבות שלי ושאני מספט אותך
. לאב יא ...

Tul השניה

New member
אהמ דניאל!

שאלה אחת ויחידה לי. בכנות אבל בשיא הכנות האם כף רגלך תדרוך שוב בראשון לציון?! 3>

The Kinslayer

New member
משה,

איתך אני לא מדבר יותר לעולם!!!! סתם, למה רק מרחוק? אם אתה כבר מחמיא אז עד הסוף

למעלה